Sommarhoroskop – Tvillingarna

TVILLINGARNA

Juni

Det är en så bubbligt, rolig, social och förväntansfull tid nu när Solen befinner sig i ditt tecken (20/5 – 20/6). Juni 2016 är en högst ovanlig månad som präglas av ett rörligt storkors (ett ovanligt spänningsförhållande mellan planeterna) på himlavalvet som påverkar alla men dig i synnerhet.

Detta är en spännande period in din utveckling, en förändringarnas tid. Nymånen den 5/6 är startskottet till en mycket intensiv fas som speedar på händelserna i ditt redan så fartiga liv. Du bör hålla dig framme yrkesmässigt, gå på intervjuer, ansöka, chansa, charma och ta inspiration. Det är troligt att det resulterar i nya eller bättre arbetsuppgifter. Resor, flirt och partyn är vad sommaren kommer att ge. Venus finns vid din sida hela perioden och allas blickar dras till dig.  Detta skeende rullar på fram till den 20/6 när energin blir en helt annan. Fullmåne, sommarsolstånd och Kräftans stjärntecken – allt på en och samma dag.

Juli

Vid midsommartid skiftar solen över till känslosamma vattentecknet Kräftan och som i ett trollslag ändras energin radikalt. Borta är det hektiska snabba tempot och kvar blir du med sommaren och lugnet runt dig. I Juli gör du klokt att uppsöka en skön, vilsam grön oas där du kan slappna av och andas ut.

Hela månaden står för kärleksfullt mys och trevlig samvaro. Ja, som du hör är detta precis vad du behöver! Du tillhör dem som har ett ytterst känsligt system och många av er stora förnekare till detta faktum.

Augusti

I augusti kommer ditt sociala geni, ditt öppna sätt och lättheten att lära känna nya människor väl till pass. Alla härliga planeter har radat upp sig Jungfrun och det bildar en fin, fin vinkel till dig och livet ser ut som det innehåller idel möjligheter! Dina livsandar har återvänt, du är på topp och åter är du den där glada optimisten som entusiasmerar. Ge dig ut och flirta i sommarnatten, dansa och lek! Det här är en underbar period och skeendena banar vägen för en ytterst gynnsam höst.

Ditt kärleksliv:Du har full koll livet och njuter i fulla drag för äntligen har du funnit balans. Saturnus som fortfarande befinner sig mitt emot, har fått dig att utvecklas och mogna och idag du vet du precis vem du är och vad du vill ha ut av dina relationer. Du vinner på att vara lite mer flexibel, kärleksfull och förlåtande emot andra.

Singel: Du älskar att flirta och i juni är det lätta att du får mer uppmärksamhet än vad du kan hantera. Satsa hellre på kvalitet än kvantitet. I augusti finns goda möjligheter att möta en person är god nog att vara en livskamrat.

Par: Människor dras ständigt till dig och din Darling kan emellan varven få det tufft att hantera sina känslor. Sätt dig in i älsklingens situation – det är inte lätt att vara tillsammans med zodiakens charmigaste. Den här sommaren är som bäddad för kärlekslycka så pussa bort alla orosmoln så blir sommaren perfekt.