Sommarhoroskop – Jungfrun

JUNI

Ljuvliga Jupiter utlovar överflöd och lycka hela sommaren och nu kan och bör du passa på att ta för dig av allt. Att det regnar manna från himlen händer ju endast en sommar vart 12 år!

Det är en massa aktivitet på gång i ditt ”systertecken” Tvillingarna och under månades första tre veckor kommer det att hända massor på väldigt kort tid. Det har ju bildats ett storkors på himlen (stark spänning mellan planeter) och du är en av huvudrollsinnehavarna i det superintressanta kosmiska skådespelet.

Nu saftar Universum på av fulla krafter och vid nymånen den 5/6 är skeendet maxat! Vad det innebär? Att de stora förändringsprocesser som varit på lut, som vi någonstans vet inte kan undvikas – drar igång och nu transformeras världen.

Viktigt för dig i en stund som detta är att fråga dig vad det är du vill att livet ska ge dig. Fundera lite över hela ditt livspussel och se om du vill ändra något eller kanske till och med allt?

Uttala dina önskningar och det ska bliva dig givet! Kärlek, pengar, daglig sysselsättning, boende, vänner och karriär..

Allt detta och mer där till är saker som du i tider som dessa kan byta ut, förbättra, fixa eller få för allra första gången.

Tiden fram till den 20/6 är verkligen SUPER för din karriär! Passa på att söka nytt och bättre om du inte är nöjd.

JULI

Ifrån fullmånen den 20:e kastar sig universum sig på nödbromsen och livet kommer inte att snurra fullt så fort. Nu är det känslomässiga processer som ska integreras, familjen, kärleken och dina vänskaprelationer som behöver boostas. Alla vill ju ha sin beskärda del av dig. Se till att inte ge bort dig själv till förmån för andra. Du behöver ju vila och ladda batterierna precis som alla andra.

AUGUSTI

Nu rör sig alla de härliga planeterna över på din planhalva. Jag upprepar det jag skrev där uppe om att uttala sina önskningar.. Jag tror så mycket på attraktionslagen och positiva affirmationer. Det här är din sista månad med Jupiter men förmodligen den bästa. Passa på att charma, chansa och i värsta fall tjata. Det här är tiden som ALLT kan hända. Lycka till!

Ditt kärleksliv: Din personliga charm är på topp och aldrig har du väl stålat som nu. Ja, självförtroende är sexigt och du har verkligen lärt dig konsten att värdesätta dig själv och vet nu vad du vill ha i livet. Du får vad du vill så frågan du ska ställa dig är snarare vad det är du vill ha av livet.

Par: Nu när du har vuxit så mycket som människa och utstrålar en naturlig säkerhet så blir det heller inte så mycket negativ spänning och tjafs som ni hade tidigare. Om du vill är detta din optimala kärlekssommar och många Jungfrur väljer att bli gravida, gifta sig eller ta andra viktiga steg i tvåsamheten.

Singel: Det är sommar och i år är du utan tvekan zodiakens vinnare.

I kärlek kan du göra lite som du vill. Många av er känner att det är viktigare att bygga upp det egna jaget och satsa på sig själva. Klokt – men det finns hur många som helst där ute som trånar efter dig.