Nymånen i Väduren

Att månen blir ny i igångsättande, nytändande Väduren är extremt inspirerande och påminner dig om att du är stjärnan i ditt liv. Det är du som är solen i ditt universum och du kan göra precis vad du vill! Det är genom dina tankar som du skapar din verklighet. Det här är ett superbra tillfälle för att genomföra förändringar, att starta nya projekt osv.

Varje nymåne är början av en känslomässig cykel för vi erbjuds åter en ny chans att ta livet i nackskinnet, sätta upp nya mål och tydliggör vår vilja. Här i Väduren får du både modet och idéerna för att agera.

Just denna nymåne infaller jättenära innovativa, chockande fritänkande Uranus som ligger endast 2 grader isär – 20° Väduren. Ny lyser månen upp Uranus och det kan inte innebära annat än att nya förhoppningsvis briljanta idéer kommer upp.

Om du har det svårt i livet – använd Vädurens eldig energi för att få motivationen och driven att förändra. Modiga Väduren är pionjären, är orädd och tolererar inga begränsningar. Det är ett kardinalt (styrande) eldtecken.

Det har nu gått exakt 2 veckor sedan månen var full och attentaten i Bryssel ägde rum. Återigen väcks energin kvadraturen till Pluto och minnet av det som hände. Det här betyder inte att vi ska vara rädda men.. Uranus gör att vi kan förvänta oss precis vad som helst av Universum. Vi kan utvecklas, komma på nytt eller få plötsliga överraskningar.

Ja, jag vet att jag gör er alla galna genom att prata om att ni ska se var nymånen faller i era horoskop men det är så väl värt att veta. Det ger en fingervisning om vad som är på gång i ditt liv. Kolla både in husplaceringen och förstås; Om du har någon personlig planet på den graden blir det förstås extra viktigt. Du som har Solen, Månen eller Ascendenten i Väduren kommer att få en extra skjuts!

Plocka fram ditt horoskop och kolla var den punkten – 18° i Väduren – faller hos dig (5 grader isär åt bägge hållen räknas också).

Vet du inte? Gå in på www.astro.com och gör ditt horoskop gratis där. Tycker du att det är svårt? Klicka på den förenklade länk här: http://www.elbertwade.com/atlas.html så får du åtminstone veta var din måne och ascendent ligger. Om inget av det där funkar – boka en tid med mig via www.astrologic.se så kan jag hjälpa dig.