Merkurius i Fiskarna

mercurio700x700 kopia
Merkurius befinner sig i Fiskarna 5/3 – 22/3

Vår lilla kosmiska kommunikatör rusar igenom Fiskarna i ett flygande fläng och hinner på mindre än tre veckor igenom hela tecknet – vilket är ett ovanligt kort besök. Under tiden som Merkurius befinner sig här så kan du som är född i Fiskarna – eller om man ska vara generös – alla ni som är födda i de rörliga tecken vara extra alerta, kommunikativa och utåtriktade.

Merkurius närvaro vispar upp takten på pratet, flirten, humorn och dialogen. Skapar nya chanser, kontakter, möten, främjar handel, resor och all kommers. Nu när den ständigt rörliga kommunikationsplaneten färdas igenom det rörliga vattentecknet Fiskarna gynnas det vibbiga, andliga och intuitiva. Vi anar och känner in och tanken tar lätt nya svindlande former, utan att hindras av regler och normer – för i det gränslösa Fiskarna är tanken fri.

Utmärkande för personer med Merkurius i Fiskarna är det konstnärliga sättet att uttrycka sig, förmågan att intuitivt kunna känna in och avläsa såväl situationer som människor. En av de bästa egenskaperna är att de är underbara lyssnare.

En stor del av dem med Merkurius i Fiskarna jobbar kreativt, kanske inom showbusiness, musik och konst men det finns förstås många andra yrken också där dessa skarpa hjärnor passar.

 

 1. Anita skriver:

  Tack Margareta 🙂 då förstår jag liiite bättre men jag antar att andra saker påverkar hur jag ser på saker och bemöter det också med tanke på att jag är kräfta med ascendenten i vågen…….. Försöker förstå mig själv men det är ju omöjligt…..haha….. Inte konstigt att ingen annan förstår sig på mig heller…..haha…. Kram

 2. Hej
  Jag tittade på mitt födelsehoroskop och inser att jag inte har en enda planet i 12e huset som är Fiskens.
  Det här gjorde mig nyfiken på att veta om det har någon betydelse nu när halva kosmos tycks samlas just där?

  1. Mja, att du inte har en enda planet där betyder bara att du inte har någon tonvikt alls på det temat i ditt liv.
   Om Nymånen på 18°55 i Fiskarna faller i ditt 12:e hus
   Detta är ditt andliga hus och nu gynnas en utveckling av ditt inre. Be om att få vägledning i drömmen, meditera eller gör en ritual. Fullmånen här startar andliga processer inom dig.

 3. Anita skriver:

  hej igen, har ju även venus lejonet ser jag =)Kram

 4. Anita skriver:

  Hej Margareta, nu undrar jag vad Merkurius är för planet egentligen….alltså handlar den om arbete eller något annat? Jag har Merkurius i Lejonet om jag förstår det hela rätt enligt det du skickat tidigare till mig. Hur påverkar då Merkurius mig, hur är jag med Merkurius i Lejonet undrar jag då….hahaha….om det går att få svar på nu 😉 Kram

  1. Merkurius i ett horoskop visar på vilket sätt man tänker, tar emot och ger ut information. Detta är kommunikationens planet, man kan säga att Merkurius är kroppens IT-centra.
   Lejonet är ju ett dramatiskt, teatraliskt och engagerande stjärntecken. De är inte detaljerade eller småskurna i sina tankar utan THINK BIG är mer grejen. Kreativitet kan vara nyckelorden. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..