Lillprinsen på Haga

Victoria-453-685x386

Igår kväll 2 mars 2016, klockan 20:28 nedkom kronprinsessan Viktoria med ett välskapt gossebarn – Oscar Carl Olof Bernadotte!  Hurra och åter igen har Sverige en liten lillprins på Haga. De tacksamma föräldrarna är naturligtvis överlyckliga!

Jag ställde Lill-Prinsens  horoskop och ser omedelbart att detta kommer att bli en charmknutte av stora mått.

Han har sin ascendent i Vågens tecken vilket ger en snygging som alldeles troligtvis blir lika stilig som sina föräldrar eller – ja, ännu snyggare! Det första jag tänker när jag ser hans horoskop är att detta är en kreativ konstnärssjäl! Han har Solen och Neptunus väldigt nära i 5:e huset. Det kan också ge en stor andlig öppenhet och närvaro. Att Jupiter ligger mitt emot i Jungfrun i 11:e underbart. Det för tankarna till en världsmedborgare, en kosmopolit med höga ideal som vill hjälpa till att göra världen till en bättre plats.

Månen ligger i det tredje huset tillsamman med Saturnus. Hm.. Viktoria kommer att  jobba på sin kontakt till prinsen och kanske inte vara allt för sträng emot honom. Men att månen ligger i Skytten i det tredje huset handlar om kommunikation – och att han kan bli en mästare i att svänga sig med ord.

En annan sak som slår mig sådär direkt – det är att Lillprinsens horoskop påminner starkt om storasyster Estelle. Även hon har Solen och Neptunus i konjunktion i Fiskarnas tecken.

astro_w2gw_66_nya_prinsen.34439.25933

 

 1. Ps.
  Vilka killar om 20,30 år,så där…

  IMO

 2. Hej Margareta

  Häftigt.
  Ser en likhet med prins George av England. (Min favorit)
  Han blir tydligen en mycket duktig konstnär och världsmesborgare.
  Må dessa mödrar se deras potential.

  Kram
  IMO.
  M

 3. Grattis till lillprinsen. Intressant med horoskop. Jag är född 23 september
  är jag jungfru eller våg?

  1. Hej jungfrun – när man är född i en skarv behöver jag veta även år och kanske ibland även klockslag för födelsen för att kunna veta. Skriv till mig så kollar jag upp det där i ett nafs.

 4. Oj, vilken vecka.
  Först fick Alicia en Oscar och igår fick Victoria en Oscar.
  Fantastiskt.

  1. Ha, ha.. 😀 ja! Jag hade inte tänkt i de banorna men visst! Det har du rätt i! Roligt eller hur?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..