Venus i Skytten

Underbara Venus – kärlekens och de sköna konsternas gudinna – träder till kvällningen den 27/12 -2015 in i Skyttens glada sfär där hon blir kvar till 23/1 -2016.

I eldiga Skytten gillar Venus att vara. Hon blir lite käckare, lite fräckare och kan ta ut svängarna och bli precis så generös, flärdfull och spendersam som hon har lust till. Nästan allt handlar om personliga relationer, flirt, socialt umgänge, glädje, värme, kärlek och sympati.

När kärlekens gudinna är i optimistiska Skytten älskar hon friheten, utmaningar och medvetandeförhöjning. Peace, Love and Understanding är skyttens motto.

Här är hon inte vidare tvåsam av sig och mysiga hemmakvällar och vardagsliv lämnar henne iskall. Det är mingel, stor rörlighet, många människor och kontakter som gäller. Istället för att vara fokuserad på att uppnå ett visst mål, eller en viss person som i Skorpionens tecken blir nu energin flexibel, nyfiken, rörlig och öppen. Sanningen, en högre mening och en bättre värld är prioritet för Skytten. Yttre och inre resor är själens längtan, annorlunda kulturer, att lära sig saker likaså.

Skytten är mer naturbarn än vad Venus är van vid – men Okay..

Venus kan absolut kasta sig upp på en hästrygg och rida in emot solnedgången hon också – om Mars väntar på henne är ju ingenting för svårt.

Venus styr ju kreativitet så all kultur: musik, dans och konst får stor betydelse nu och det får även alla maximala skönhetsupplevelser också.

Naturligtvis kommer detta att betyda olika saker för olika människor. De som har Solen, Månen eller Ascendenten i Skytten kommer att bli mer påverkade än andra och man kan ana att det kommer att bli en RIKTIGT härlig upplevelse för er. Många Skyttar kommer att bli förälskade, andra upplever kärleken tillsammans med den redan befintliga hjärtevännen – men för er alla är detta en tid i glädje.