Årshoroskop 2016 – Fiskarna

Pisces 2015
Fiskarna

Du kan se fram emot ett fantastiskt år av strålande utvecklingsmöjligheter som erbjuds under 2016. Redan från årets start finns en stark fokus på arbetet och karriären.

Du har din styrare Neptunus med dig i ditt eget stjärntecken hela året vilket är fantastiskt. Du är så nära din innersta kärna, dina drömmar och din andlighet. Kiron är också med i Fiskarna och det är tydligt att du är inne en helandeprocess. Äntligen så tar du stegen bort från det förflutna, de själsliga såren läker och osynliga händer sopar bort alla spår. (Negativt med Neptunus närvaro kan vara om dagarna flyter ihop och du inte ser konturerna av din framtid. I så fall behöver du jorda dig exempelvis via promenader, healing, stenar och tung mat – typ husmanskost).

Neptunus närvaro påverka din självbild och dina drömmar om framtiden. Kopplingen till Jupiter gör att du har så mycket medvind. Dina drömmar kan bli verklighet så tro på dig själv!

Det är så viktigt att du själv sätter upp en tydlig målbild så att ”Universum” förstår vart du är på väg och vad du önskar in. Det är fullt möjligt för dig att förverkliga dina mål. Den stora frågan är att bestämma sig för vad det är du vill.

En annan stabiliserande och hoppingivande faktor är stränga Saturnus som kastar sin bistra skugga över ditt 10:e karriärshus. Det är på riktigt nu! Saturnus är mer verklighet än vad de flesta kan hantera men i det här fallet skapas en perfekt balans, en treenighet mellan de Neptunus, Saturnus och Jupiter som bildar ett T-kors från januari – september. Den 10/9 lämnar sedan Jupiter Jungfrun och träder då in i Vågens tecken och rakt in i ditt dollarstinna 8:e hus. Du kan tjäna en massa pengar 2016!

Årshoroskop kärlek: Du har Jupiter – Lyckans planet i ditt sjunde kärlekshus vilket är helt underbart! Att ha en hjärtevän, att få uppleva kärlek och dela ditt liv med en partner är viktigt. Januari – september är du vidöppen för kärleken och människor attraheras till dig. Du kommer att ha årets första solförmörkelse 9/3 i ditt första hus – vilket sätter dig i blickfånget. Nu reser du dig upp i din fulla längd och väljer vad du vill ha av livet. Din självkänsla är stark och nu när du älskar dig själv – kan du verkligen älska en annan människa fullt ut. Att du dessutom får uppleva en förmörkelse i ditt kärlekshus 1/9 och ytterligare en i Fiskarna 16/9 är oerhört coolt, kraftfullt och underbart! I mars månad kommer Venus att befinna sig i ditt tecken vilket är underbart för attraktion och flirt. Hela sommaren erbjuder idel tillfällen till flirt och sinnlig njutning men augusti/september är bäst. Det är mycket troligt att du möter ditt livs kärlek eller bygger vidare på den kärleksrelation du redan har under denna tid.

Årshoroskop karriär och ekonomi: Perioden jan – september superbra flyt. Vill du förändra ditt liv och yrkesväg är det här rätt tid att agera. Sök jobb, ha din CV ständigt a jour, och var öppen för att välkomna lyckan. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv nu. Du har två förmörkelser i ditt första hus i år. Den första 9/3 och den andra 16/9. Var och en av dessa är superflöde och du får chanser att ta yrkesmässiga kliv uppåt och framåt. Förmörkelsernas energier håller i sig i minst 6 månader efteråt och din tro på dig själv och din kapacitet ökar. 23/3 finns ytterligare en förmörkelse som infaller i ditt 8:e hus som har en rad djupa och allvarliga betydelser. Men en av dem är ”andras pengar” och delade finanser. Det kan vara så att du ärver pengar, gör bank eller aktieaffärer eller investerar i ett redan befintligt företag och kan få goda ekonomiska chanser genom detta. Kopplingen till Jupiter gör att det också kan vara ren och skär tur med i bilden och att du kan snubbla över möjligheter. Följ din inre kompass!

Tänk på: Du kan vara en riktig djuping och backar undan när det börjar bli allvar. Jobba medvetet med att tillåta lyckan att ske.

 1. sairan skriver:

  Jag har det tufft på alla håll; kärlek , vi har haft massor av problem med min partner och gick skilda vägar mot min vilja. Likadant har jag jättetufft med ekonomin, hur ska jag vara lycklig och ga tur om jag inte haft bra hittills.

  1. Sairan,
   Jag när det har varit så här tufft med en relation är det jätteviktigt för dig att du tar tillbaka din energi och försöker vara glad för dig själv. Glad för att du är stark, frisk, ung vacker och har ett helt liv framför dig att leva. Lyckan finns inte i en annan människa. Om du tror att kärleken finns i en annan person och att den personen kan vara din motor.. – Ja, då har du tänkt fel.
   När du hittar kärleken i dig, glädjen i dig.. Det är då du kan uppleva kärlek och lycka.
   Hälsingar Astrobloggen

 2. Ulla skriver:

  Hur ser året ut för pojke född 9/3 -85 kl. 15.22?

  1. Hälsa gossen att livet är bra och blir ännu bättre. Jupiter som nu befinner sig retrograd vänder framlänges 13/5 – då på 13° Jungfrun. Planeten kommer att påverka ytterst positivt ända fram till i augusti. I september kommer Jupiter i stället att gå in i Vågens stjärntecken där den ger en massiv, positiv inverkan. Hur bra som helst! 😀

 3. Linn skriver:

  Intressant läsning. Född 1 mars. Men det här året har inte börjat bra alls

  1. Åh, vad tråkigt att höra Linn! Så kan det vara när man läser ett generellt ställt horoskop – att man missar stora delar av det som ”verkligen” är på gång i det personliga horoskopet. Hoppas att allt blir bättre för dig snart.
   Med vänlig hälsning
   Margareta

 4. Petra skriver:

  Hej hej!
  Ser ju bra ut för mig född 660309 🙂 (kan inget om ascendes etc osäker men troligen född på efternatten)

  Längtar efter att nå toppen igen med mina hästar o avel. O drömmer om att besöka USA o få nya kontakter i hästbranschen, kanske sälja hästar och få en strålande bra ekonomi så att jag vågar satsa vidare med hästarna. Har du ngr tips att ge mig?
  Tack för ett toppen årshoroskop 2016!
  Mvh Petra

  1. Ja! Jag tycker att du ska hålla dig framme och se till att använda dig av det faktum att Jupiter är mitt emot dina planeter i fiskarna nu! Våga och Vinn! Kram M

 5. Inger skriver:

  Tack för ditt svar. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..