Årshoroskop 2016 – Stenbocken

Stenbocken

Du kan se fram emot ett starkt och framgångsrikt 2016. Karriär och familj är det i livet som du är oerhört nöjd med nu. Resor, personlig utveckling och umgänge med dina vänner är saker som skänker glädje. Det här är ett år när nya vänner, kontakter, nätverkande och kommunikation på alla fronter har oanad betydelse för dig.

Det är den underbara, kvicka lilla Merkurius, gudarnas budbärare,  som håller i taktpinnen för dig i år och visar dig spännande teknologi, hur du kan verka i sociala media, nätverka mm. Hela ditt horoskop skriker plugga, läs, lär nytt! Du får nya idéer, deltar i intressanta kurser resor och höjer ditt medvetande. Det är möjligt att du lär känna nya stimulerande personer som du kan byta idéer och utvecklas med eller igenom dem. Året börjar lite som det förra slutade dvs med Merkurius närvarande i ditt tecken. 151201-160214 (ovanligt länge pga en retrograd period).

1/3 infaller årets första förmörkelse i ditt tredje kommunikationshus som är styrt av Merkurius. Detta om något pekar på att du kommer att, ska och måste ge dig ut där och vara mer social.

Önska dig boken ”Digital Succé” av Frida Boisen i födelsedagspresent, Stenis! Det är där ute i cyberrymden, genom nätverkande, nya vänner som en helt ny värld kan öppnas för dig. Naturligtvis ökas ju kontakterna på  alla sätt så du kan förstås möta vanliga människor IRL också.  Inte nog med det – du har ytterligare två förmörkelser till som indikerar samma sak 1/9 – infaller eklipsen i ditt 9:e hus för resor och studier och 16/9 faller förmörkelsen i tredje huset igen. Året avslutas som det började Merkurius i Stenbocken + en retrograd i ditt tecken.

PIuto, som symboliserar jättestor stor förändring, en personlig transformation, befinner sig i ditt tecken mellan år 2008 – 2024. Alla Stenbockar påverkas inte av detta samtidigt. Ni som är födda i början 22/12 – 3/1 är klara med processen. 4/1 – 8/1 är mer eller mindre i den, ni andra 9/1 – 20/1 har er extrema förvandling framför er. Det bästa du kan göra för dig själv är att välkomna förändringarna! Ni som läser dessa rader och blir rädda – prata med någon som redan är på andra sidan Pluto har fått det så mycket bättre efter Pluto än före.

Årshoroskop kärlek:

Du vill ha allt – kärleken, passion, familj, karriär och uppleva lyckan. Att få balans i samtliga områden är kruxet för det kan vara svårt att få dygnets alla timmar att räcka till. Det är nog så att du bör se till att det finns ledig tid i kalendern så att kärlekens magi har möjlighet att uttrycka sig. Plutos befinner sig mitt emot ditt 7:e kärlekshus och har gjort det ett bra tag redan vilket gjort att dina intima relationer kan har inneburit mer utmaningar än vad du är van vid. 24/1 – 18/2 har du Venus i ditt tecken så njut! Juni och juli erbjuder en välsignelser och idel lycka och nov/dec har du de bästa förutsättningarna att få det som du drömmer om i kärlek.

Årshoroskop karriär och ekonomi: 

Under det första kvartalet gör sig kvadraturen mellan Pluto/Uranus gällande och många av er får vara med om omorganisationer på sina arbetsplatser. Det är en tid när ödets kvarnar mullrar lite extra.

18/4 – 30/6 när Mars går retrograd kan det faktiskt vara riktigt segt och jag vill faktiskt direkt varna dig för att ingå avtal eller skriva på kontrakt eller liknande – men – å andra sida – det är ju samma för alla under den tiden. Ditt tecken symboliseras ju av den lilla geten tändigt strävar uppåt mot bergstoppen. Den 23/3 infaller en förmörkelse i ditt 10:e hus (arbete och karriär). Wow.. detta är ett starkt tecken på att det under de kommande 6 månaderna händer riktigt bra saker med din karriär. Jan – september är en bra tid för dig i din strävan och du tillhör dem som lyckas. Expansiva Jupiter (lyckan) bildar kvadratur till allt som är du från 10/9 och framåt. Under årets sista kvartal går du in i ett superflöde och det är utvecklingen under dessa tre månader som gör hela skillnaden. (Jag tror det låter Katshing när det händer).

Tänk på: Ingen är perfektare än du men glöm inte bort dina egna inre behov i din sträva efter att få det perfekta livet.