Årshoroskop 2016 – Vattumannen

Vattumannen

Det är ett dynamiskt och nyskapande år för dig Vattenbärare när du gör klokt i att låta fantasin flöda och intuitionen föra dig framåt.

Du, trendkänsliga, originella varelse inspireras av de nya trenderna och vill utvecklas. Du har din styrande planet, den uppfinningsrika Uranus i ditt tredje hus (kommunikationshus) hela året vilket kopplar ny teknik samman med ditt kontaktnät. Kanske väljer du att gå en kurs i digital kommunikation, startar du en egen blogg, går skrivarkurs eller liknande? Det finns en stark rekommendation att förverkliga den typen av drömmar och vem vet? Innan du vet ordet av kan du ha en helt ny karriär.

Vattumannen är ju ett så oerhört intressant, komplext och fascinerande stjärntecken. Bara du lyckas med konsten att vara ultramodern, konservativ, öppen i sinnet och samtidigt ändå orubblig i dina åsikter.

Nu får du kosmisk hjälp att ta jättekliv framåt. Inte en enda av de långsamma, trendsättande planeterna som befinner sig de fasta tecknen i år. Det är en ovanlig situation som gör det avsevärt lättare för dig att manifestera något nytt. Det finns inget hinder vägen för din utveckling alls!

Årshoroskop kärlek:

Du attraheras till spännande, intressanta personer som inspirerar. När det gäller kärlek en själsfrände, en stimulerande partner, en bästa vän som du kan bolla idéer med du behöver. Allting annat är helt onödigt att ödsla tid på för du trivs så bra i ditt eget sällskap. Därför är en relation till en annan Vattuman/kvinna ofta det bästa valet.

13/2 – 12/3 befinner sig Venus i ditt tecken, maj månad och juli/augusti och december är de tidpunkter på året kärlek, attraktion, flirt och romantik funkar som bäst. Ganska ofta alltså och du kan förvänta dig att det händer massor inom det området under 2016.

Planeten Mars är en annan viktig faktor i kärlekslivet som står för själva drivet, lusten och viljan. Mars är max länge runt dig i år. 3/1 – 6/3 och 27/5 – 2/8 i kvadratur samt i ditt eget tecken 9/11 – 19/12. Därför kan vi ana att det är full rulle på dig med andra ord, att din libido är i topp.

Årshoroskop karriär och ekonomi:

23/3 har vi en förmörkelse som infaller i ditt internationella, vetgiriga 9:e hus. Resor, kurser, politik, miljötänkande och internationella kontakter stimulerar dig och dina val. Det är massor som händer i dig och runt dig härifrån och resten av året också.

Många av er kommer att vilja utvecklas inom sina yrken och sneglar även emot utbildningar och karriärmöjligheter. Hösten är din tid och då kan du börja plugga eller börja på nytt utvecklande jobb.

Ekonomisk trygghet är ett viktigt tema för dig i år. Under våren gör du klokt i att noggrant planera de förändringar som du vet bör genomföra för att nästa steg ska kunna förverkligas. Årets första förmörkelse den 9/3 infaller i ditt 2:a hus som rör ekonomi generellt, men även dina pengar och dina personliga värderingar.

Om du har möjlighet att påverka din ekonomiska situation så är detta bästa tiden att planera och om du är snabb kanske också genomföra göra investeringar, teckna försäkringar köpa, sälja värdepapper eller liknande. Om inte annat kan detta med fördel vänta till årets tredje eklips 1/9 faller också i ditt 2:a hus. Det kan mycket väl vara så att det är runt det datumet som affärer/processer du dragit igång på våren går i hamn.

Tänk på:

På många kan det kännas som att du kommit till en vägkorsning nu och undrar vilken väg som är den rätta att ta. Ska du stanna och bygga vidare på det du har eller följa hjärtats röst och skapa ett helt nytt liv till dig själv.