Årshoroskop 2016 – Tvillingarna

Tvilling ormar
Tvillingarna

Jorden befinner sig transformation och du, den mest trendkänsliga och föränderliga av alla rycks med i ett superspännande flöde. Det är en helt sanslös mix av energier på gång och innan året är över har du material till en helt ny såpopera. Det är en nypa fet tur, en sked gudomlig välsignelse som blandas med inslag av action och bister verklighet. Du tillhör dem det händer allra mest för 2016. Alla de rörliga tecknen påverkas jättemycket (Tvillingarna, Skytten, Jungfrun, Fiskarna). Du befinner dig i förvandlingarnas epicentrum och fångas av nya intressen och tankar. Det är ett plus att vara lättlärd och snabb i tanken och flexibel för att fånga de möjligheter till framgång som erbjuds.

Årshoroskop kärlek 

Kärleken är evig och du zodiakens glittrigaste person behöver aldrig sakna romantik eller flirt. Du är ovanligt mycket exponerad av heta Mars i år och sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2016. Jupiters position skapar ett härligt flöde under årets första 9 månader och bra människor dras till dig och du till dem och i perioder kan du flera intresserade på gång som surrar runt dig. Det är som att de inte kan få nog av dig! Det är i de djupa relationerna som du stöter på patrull. I dessa förändringens tidevarv känns valet av partner inte riktig lika självklart som tidigare och du behöver fatta beslut. Den tuffa läraren Saturnus befinner sig i ditt 7:e relationshus där han skoningslöst drar åt tumskruvarna för dig. Du tvingas kliva ut ur dina drömmar och ner i verkligheten, i sanningen och känna efter hur det känns. Allvaret kommer in i kärlekslivet och ett ställningstagande måste ske. Det låter dramatiskt men vissa av er kommer välja att fördjupa sina relationer, kanske gifta sig eller slå rot genom gemensamt husköp eller liknande. Åter andra kan inse att ni kommit till vägs ände och avslutar i stället sin relation.

Årshoroskop karriär och ekonomi

Det är tydligt att du vill uppnå förändring eller förbättring av ditt yrkesliv och göra skillnad så det är en ambitiösare och mer motiverad version av dig som vi ser nu. Många av er har de senaste åren fundera mycket på vilket håll som du ska gå i ditt karriärliv. Många tankar finns där och spretiga idéer. Ja, det är ju inte bara för syns skull som man ditt tecken heter Tvillingarna. Du har ju alltid flera pågående simultana tankar som är fullt genomförbara. I år får du dock massiv hjälp av Jupiter som curlar banan och Saturnus som tvingar dig att välja. Det är bra! Oavsett din ålder så kommer du att känna att du kammar hem vuxenpoäng, utvecklas och mognar. Tre av årets fyra förmörkelser i rörliga tecken vilket placerar dig i hetluften och i år kan absolut vara året när du tar stora kliv uppåt och framåt. 9/3 infaller årets första solförmörkelse fart på dina drömmar och ambitioner. Ekonomiskt går det utmärkt för dig men du inser att du behöver mer stimulans och utveckling och söker nya utmaningar. Under året går din styrande planet baklänges (retrograd) vi fyra olika tillfällen (vilket är mycket) och alla gånger i jordtecken, och hela två gånger i Stenbocken. Det innebär att arbete och affärsliv upptar mycket av dina tankar. Maj – juni är en tid som lämpar sig så mycket bättre för ledighet, sällskapsliv och flirt än för arbete. Det är inte en bra tid för att starta upp nya projekt, söka jobb eller liknande. Augusti och september är årets intressantaste månader och många avgörande saker kan äga rum under denna tid. Våga och vinn!

Tänk på: Du befinner dig i en livsomdanande process som blir tydliggjord under 2016. Se efter förändrade matvanor, livsstil, förändrat boende och ny karriär. Inget blir som förr.

 1. Jaha ja….. ”….ner i verkligheten…..” Hmmm….. Men det ordnar sig säkert, det brukar det göra. ☺ Tack Margareta, det är alltid lika roligt ock tänkvärt att få ta del av det du skriver.

 2. Är tvilling (även i asendenten) känner på mig att mycket kommer hända 2016.
  Låter spännande och verkligenheten är inte alltid helt dum den heller.

  1. I Medelhavski, sardinski svimski.. (rysk översättnig) så det tar lite tid att komma fram dit.. men vi kommer dit! 😀

 3. Hej! Läser din blogg dagligen och den ger mig stöd. Är skytt och har haft en väldigt tung höst jobbmässigt. Blev till slut uppsagd och bestämde då att hitta ny kraft och inriktning i mitt liv. Sökte jobb inom en helt annan bransch och skrev på avtalet idag vid 11.30- precis vid mitt nyår! Tackade månen för allt jag fått och sa mina önskningar för 2016. Sen kände jag en bubblande lycka och tacksamhet som jag inte känt på så många år. Tack för din vägledning! Kram ulrica

 4. Tack Margareta!

  Det ska bli intressant. Jag hoppas att jag redan gjort mitt val alldeles nyss och slipper göra om det. Ser fram emot Cash flow.

  Kramar!

 5. Tack snälla du för detta!2015 har varit tungt på många sätt, men ändå såhär i december kan jag ändå känna att jag har lärt mig massor om mig själv! Hoppas jag kan ta med mig det till 2016 🙂 Tack! Kram till dig!

  1. Åh, Tvilling! Det är klart att 2016 blir bra så mycket bättre år! Och jag önskar dig det allra bästa! 😀

 6. Ok, nu vet jag i vems hjärta har jag fått simski-tur ( eller var det svimski?), iaf blev genast lättare att vänta, tack!

 7. Blir nästa livrädd av årshoroskopet. Har sedan 4 år tillbaka förlorat nära anhöriga (1 per år) o i somras dog min man efter kort tids sjukdom. Mitt jobb skall flyttas o känner min energi inte riktigt klarar vad som horoskopet visar. Rädd för att sorg ska ta överhand. Vill ändå finnas för mina söner o njuta av livet o gör oftast det idag. Trodde/hoppades 2016 skulle bli ett år att ladda om o komma i balans. ❤️

  1. Hej Lille,
   Ja, här ser man hur olika man kan tolka en text. Under 2016 är det 3 planeter som kommer att vara tongivande för dig Jupiter= Lycka, Saturnus=Utveckling och Neptunus=Drömmar och andlighet. Det är också detta, fritt tolkat som jag skriver om. Det finns ingenting i min text som antyder att 2016 blir olyckligt eller svårt för dig. Jag antar att det är PTSD efter vad du har varit igenom som spökar. Jag kan inte se en annan förklaring. Jag kan inte heller se varför du tror att du inte kan komma att landa och och få balans 2016? Jag skrev väl tydligt där i texten att ”Det är en nypa fet tur, en sked gudomlig välsignelse som blandas med inslag av action och bister verklighet.”
   Du har ju i ditt brev redan förklarat att ditt företag ska flytta – då har vi redan klargjort biten händelse och bister verklighet. Då får du fokusera på fet tur och gudomlig välsignelser istället. Ha ett GOTT NYTT ÅR Lille

 8. Ja, livet har inte varit helt lätt de senaste två åren men försöker tänka positivt på många härliga händelser nästa år. Hoppas på att någon tänker om i kärleken och hittar tillbaka till mig. Tack för ett jättefint horoskop!! Kramar Marta

  1. Hej Marta!
   Jag tror att det är ytterst få människor som har tyckt att det varit enkelt från 2011 till nu. Vi har alla varit utsatta för så extrem stress. Ja nu tänker jag på Uranus/Pluto och allt elände. Nu är det dock dags att vända.
   Jag hoppas också att du möter kärleken och blir glad igen. 😀 Han en fortsatt härlig vänta på Tomten

 9. On Hej! Jobbar på ett jobb som jag vill vara kvar på, i stan har lika jobb fast på annan ort, vänner jobbar kompisar kärleken.

 10. Om det är möjligt att känna av denna förändring redan nu gör jag det med råge. Precis ALLT förändras och jag hoppas hinna med för det är ett hejdundrande spektakel framför mig. När vi sågs i augusti hade du mer rätt än jag någonsin kunde ana just då och då är jag ändå fullt öppen för alla indikationer. Höstens käftsmäll ligger ännu kvar som en rodnad som svider men jag ser framtiden som positiv på flera sätt än ett. Måste komma till dig väldigt snart känner jag! Stor kram och ha en fin jul <3 /Irini (grekinnan med alla runor och tecken på naglarna 😉 )

  1. Åh Irini! Vad tråkigt att det fanns en käftsmäll med i bilden men.. Ändå kul att du är pigg, glad och på banan! Hoppas vi ses snart! Kram och God Jul!

 11. Blir jag kvar på mitt jobb som jag är vid nu i stan?! Eller måste jag åter till mitt gamla ställe. Hur ser jobbar kompisar på mig ”damerna” ?!

  1. Men Bästa Ove – jag kan ju inte svara, veta något om det här om du inte säger när du fyller år! :O Det är en astrosida ju!

 12. Hej! Jag är född 640610 ca kl18:30 tror jag att det var. Med vänlig hälsning, Ove Ps! God Jul & Gott nytt År på dig

  1. Hej Ove,
   Jag tycker att det ser ut som att får en fin utveckling under 2016. Jupiter lyckans planet står fint till för dig och det bådar gott för såväl kärlekslivet som arbetet. Jag har för mig att du frågade om bägge saker.
   En intressant sak som man kan notera det är ju att du har ascendenten i Skorpionen. Jobbiga planeten Mars kommer att befinna sig lite fram och åter i både skorpionen och skytten i åtta månader – det gör att du blir maximalt exponerad för den här igångsättande energin. Så lugn och ro kan du nog glömma nu. Det verkar vara precis tvärt om. Det betyder dock inte att det nödvändigtvis ska bli dåligt. Förstå inte det jag skriver på det sättet. Tänk det snarare som att det är händelserikt!
   God fortsättning önskar Astrobloggen!

 13. De här förändringarna har jag väntat på länge, det har varit några mycket tuffa år nu innan. Tur att du finns så man kan se ljuset i tunneln igen! Jag har mailat dig för några dagar sedan, så att jag förhoppningsvis kan få en personlig tolkning också för 2016. Massor av julkramar!!! från Ingela i Småland.

  1. Hej Ingela! Jag tror att jag har svarat på ditt mail – (eller så ska jag göra det strax :o) Ja, jag sitter hur som helst och svara på allas kommentarer och mail nu.
   Ha en god fortsättning på julen- så hörs vi snart!
   Hälsningar Margareta

 14. Tack för din blogg! Läser den regelbundet 🙂
  Alltid spännande att se vad som ska hända.
  Har inte haft tur med kärleken dom senaste åren, olyckligt kär. Men nu känns det som att jag börjar släppa det gammla och vända blad.
  När tror du att jag kommer träffa min prins ?
  Önskar dig en god jul! Kram

  1. Vad roligt att du gillar bloggen! Vi får hoppas att drömprinsen kommer snart! Dock måste jag ha dina födelsedata för att veta exakt när. Jag önskar dig en god jul och ett riktigt härligt 2016!
   Lycka till med kärleken!

 15. Hej, måste först tacka för väldigt bra horoskop jag ofta läser. Har nyss läst årshoroskopet för 2016. Nu blir jag lite orolig då vi planerat vårt bröllop till den 16\9 2016 o upptäckte nyss att det är månförmörkelse denna dag. Jag är tvilling o min blivande Våg, kommer månförmörkelse kunna bli ett problem?

  1. Oj Mina, jag tror inte att du ska se det så allvarligt! En månförmörkelse innehåller ju nystartskvalité. Jag tycker tvärt om att det är ett kaxigt datum och en rejäl puff igång med äktenskapet! 😀

 16. Hej! Jag skulle gärna vilja höra mitt horoskop för 2016. Jag har haft ett tufft 2015 och önskar av hela mitt hjärta att det nu blir min tur i år. Född 790620
  Tack, Med vänlig hälsning, Sara

  1. Hej Sara!
   Du har ju läst ditt horoskop där i texten nu 😀 Om du behöver ett ännu mer personligt horoskop rekommenderar jag dig att boka in en tid med mig. Gå gärna in på http://www.bokadirekt.se och sök på Astrologic så kommer direkt in. Med vänlig hälsning Margareta
   😀

 17. Hej Margareta! Jag undrar om jag född 760615 passar ihop med en 720717? En livlig tvilling är jag och han känslig kräfta
  Tacksam för svar. Kram!!

  1. Hej Jessica,
   Du skulle ha behållt det där med att han var född 1972 för den killen passar superbra. 1971? Tja, det är svårt att säga. Du har ju utelämnat både födelsetid och plats på er bägge. Tycker att horoskopen, inkompletta som jag ser dem nu är OKAY match men inte så en astrolog hoppar jämfota av lycka över den vackra överensstämmelsen. 😀 Men.. om ni känner i hjärtat att ni håller av varandra så rekommenderar jag ändå att du ska köra på. Lycka till med allt!

 18. Hej igen käre astro. Har inte fått något svar på min mail som du skrev så jag tar frågan här: jag är född 600806 kl 00.35 i Kristianstad. Jag har långtgående planer på att starta företag o ge ur min bok och starta självhjälpsprogram inom stress. När är bästa tiden för mig att starta företaget datum/månad? Ytterst tacksam för svar. För nu tänker jag komma igång 2016 efter tuffa år.

  1. Hej Ingela, det är klart att du ska köra igång! Kommunikation är din grej och jag tycker att din affärsidé är superbra! Sätt igång omedelbart! Det mest intressanta nu är att den rörliga Norra noden snart kommer att gå över din natala norra nod. Det betyder att någon viktigt händelse är på väg att äga rum. Kram M

 19. Åh tack kära astro för de positiva orden! Vad jag förstår så ska jag då starta när norra noder o min Nathal nord är, men vilken vecka/ månad/ dag är det då? Skoottdagen kanske? Eller ?

  1. Hej Tvilling,
   Jag vet inte riktigt vad du vill att jag ska göra med ditt datum. Merkurius retrograd? Från och med idag sker det i alla fall energivändning, Merkurius kommer på fötter – dock grillad av Pluto – men.. Det är ett steg framåt! Hurra!

 20. Jag har haft ett väldigt tungt 2015 med tre jobbiga motgångar.
  Dels med sjukdom, uppsagd från min provanställning och en begravning.
  Tre onda ting. Hoppas detta år kan ge en lite flyt och inte bara motgångar.
  Håller tummarna att det vänt!

  1. Ja, men lika illa som 2015 är det väl svår att toppa! Det var verkligen jobbigaste energin. Nu tror jag att du ska se en positiv uppgång..
   Hälsningar
   Margareta

 21. Hej Margareta
  Ja, jösses vad detta stämmer. Befinner mig i ett vägskäl med min nuvarande man (Fisk) och har samtidigt förälskat mig i en annan, gift man. Undrar om jag passar med honom. Vet just nu varken ut eller in. Jag är tvilling född 68, han är skytt född -73 Kan du se vad jag bör välja?

  1. Nej kära Tvilling det kan jag inte göra. Det här är riktigt allvarliga saker ju. Ni alla tre befinner ju er i en tid av expansion och förändring och vad som helst kan hända. Skytten är ju inte känd för varaktiga relationer och flirtar gärna på sidan. Zodiakens värsting alltså. 😀

 22. Hej Astrot
  Jag kommer i augusti att ge ut en diktsamling som jag har skrivit. Och jag kommer i juni att ge mig av till en ö som är nära dig, Och i majs sista dagar kommer jag att ge mig av till en annan plats. Som är mellan alla världar. Så skriv en recension sedan om mina dikter som är nog så viktiga så är det med det. Så hej då nu skall vi äta mat som vi behöver.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..