Årshoroskop 2016 – Väduren

Väduren 

Välkommen till ett virvlande 2016 när dina spännande utvecklingsprocesser fortsätter. Livet har tagit med dig ut på vindlande färder under senaste åren och jag anar att det inte alltid har varit så lätt. Därför är det extra gôtt att få berätta du i år är en av zodiakens stora vinnare. Årets första tre månader är antagligen den del av året som du gillar sämst eftersom de är förvillande lika som slutet av förra året men..  Även om det inte kommer att lossna för dig på på en gång så är detta ett superhärligt år med många, stora, positiva händelser och förverkligade av saker du önskat dig. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. Jupiter ställer sig i pangläge efter den 10/9 och under årets sista fyra månader blir fantastiska chanser placerade framför din nos och livet blir perfekt.

Årshoroskop kärlek:

I början av året är det Uranus ständiga närvaro som gör dig ambivalent i kärleken och du kan inte bestämma dig för vilken nivå du ska lägga dig på i kärlekslivet – helst av allt skulle du kanske vilja ha både och.

En stor del av hjärtat skriker efter kärlek, närhet och tvåsamhet och hela paketet som medföljer. Men å andra sidan är det så mycket du vill hinna med! Egentid, att utvecklas i yrkeslivet, resor och lusten efter att vara fri som en fågel finns också där. Om din partner är för mycket ”på” kan det kännas som att snaran dras åt runt halsen. För mycket tvåsamhet är inte din melodi Väduren. Jakten, spänningen och passionen betyder mycket för dig och är sådant som du har svårt att ge upp. Ett särboförhållande kan vara lösningen för dig. April och september är attraktionen på topp och det är troligt att många upplever en väldigt lycklig tid i höst. Ifrån 10/9 går Jupiter in i ditt sjunde hus (relationshuset) och stannar där året ut. Det ändrar hela tonläget och medför så positiv energi att du kanske utvecklas och kommer över alla dina tvivel och kan hänge dig. Jag ser lycka runt dig och året avslutas i kärlek.

Årshoroskop karriär och ekonomi:

I början av året är det väldigt starka krafter i gungning som kan skapa turbulens i på arbetsmarknaden men samtidigt uppstår också feta chanser som med fördel kan plockas upp och förverkligas av den företagsamma entreprenören och innovatören Väduren. 17/4 – 30/6 går din styrande planet retrograd, backar alltså och under 75 dagar är det inte lämpligt att starta nya projekt. Däremot går det bra att göra klart det man redan är igång med – typ renovera, skriva klart sina memoarer eller vad det nu kan vara som du behöver slutföra. Du utvecklas verkligen starkt som individ under 2016 och Uranus närvaro hjälper dig att hitta din egen röst. Du kommer inte att vara den som vackert väntar på din tur och inordnar dig i ledet. Känslan nu är mera den att nu skakar du av dig allt som hållit dig tillbaka och förverkligar dig själv.

Det är du själv som skapar dina chanser och du själv som ser till att dra in de pengar du behöver också. Under årets första 9 månader har du Jupiter i ditt arbetshus. Det här kan vara ett starkt år för dig – men sista kvartalet rasslar det till rejält och du får en starkare ekonomisk position. Många Vädurar kommer att starta eget eller ta ett stort karriärkliv under 2016. Det kan vara inom vilken bransch som helst för trendkänsliga och utvecklande planeter ser till att du riktar blicken emot framtiden. Nymånen/förmörkelsen 1/9 infaller i ditt 6:e hus och detta är startskottet till din framgång och under hösten går din karriärflagga i topp! Härliga Jupiter kommer att ge dig allt du vill!

Tänk på:

Din spontana optimism leder ofta till att du tar på dig för mycket ansvar och bortprioriterar dig själv. Se på hela livspusslet och se till att alla viktiga bitar får lagom uppmärksamhet.