Vecka 48 – Horoskop

Astrologiska förutsägelser för vecka 48

Tiden den 23/11 – 29/11 – 2015

Väduren

Till en början brukar Väduren gilla perioden med solen i Skorpionen men tröttnar dock på allvaret. Det som sker då är sällan saker som du drömmer om. Men plötsligen hände det!

Solen gled in i eldiga, glada Skytten på måndagen 23/11 och stämningen blev en helt annan. Åh, vad roligt allt blir nu! Fullmånen den 25/11 lär garanterat få igång stämningen. Det blir fartigt, socialt och strävan blir att avsluta projekt, jobb. Det är massor på gång! Människor, nya och gamla vänner i omlopp. Både Mars och Venus påverkar dig så du är attraktiv och motiverad. I veckan står Venus i en utmanade opposition till Uranus. Det känns coolt.. Det skulle kunna vara en flirt på gång för den som är sugen.

Oxen

Veckan inleds lite känsligt med en tilltagande måne i Oxen och många av er känner lite oro inom sig inför framtiden. Det kan vara stress, ekonomin eller annat som spökar. Veckan stora händelse är fullmånen som infaller den 25/11.

Då blidas ett T-kors som faktiskt är lite lömskt och knepigt att hantera. Du kan inte vara säker på att folk är pålitliga emot dig och intuitiva du känner det på dig. Bra – för det sista du behöver det är att någon ska få tillfälle att svika ditt förtroende. Fullmånen i Tvillingarna och Solen befinner sig i Skytten! Detta kan bidra till att du släpper eventuella mörka tankar och riktar uppmärksamheten ut mot människorna. Det är dags för dig att ta komma ut och glittra och glamma!

Tvillingarna

Åh vad roligt att äntligen få berätta idel goda nyheter för dig. Veckan domineras naturligtvis av fullmånens sken som äger rum i ditt tecken på 3° i Tvillingarna! Det är din personliga fullmåne och den kommer att ge dig en välkommen energikick. Nu möts Solen, Saturnus och Merkurius i konjunktion och utgör dessutom ett av benen i det T-kors som bildas. Var inte för impulsiv och minns att allt som glimmar inte är guld! Det finns en överhängande risk att någon försöker dra dig vid näsan, ljuga eller försöka få in dig i ett ofördelaktigt avtal under denna måne. Kopplingen till Neptunus/Saturnus är inte bra och kan göra att ditt omdöme inte är lika klart som det brukar vara. Nyp dig själv i armen så att du vaknar till om du tycker att det verkar som att någonting verkar vara för bra föra att vara sant.

Kräftan

Solens entré i Skytten skapar en eldig och utåtriktad atmosfär men det är inte så säkert att du är helt bekväm med detta. Det blir hetsigare och du upplever ett ökat tryck på dig. Sänk de skyhöga krav som du sätter på dig själv! Venus befinner sig i en vågad opposition till Uranus i Väduren. Det gör att du kan förvänta dig det oväntade exempelvis att du träffar någon ny och mycket annorlunda, förvånande nyheter eller förändringar av alla de slag.

Fullmånen i Tvillingarna den 25/11 är en ovanligt social och rolig måne. Men nu skapas den första av tre Saturn/Neptunus kvadraturer i en serie på tre. Denna elva månaders cykel handlar om självförverkligande. Siktet är inställt på att förbättra ditt liv, din hälsa och effektivisera ditt arbete så att du blir mer produktiv och på så sätt frigöra mer tid till annat.

Lejonet

Solen smög in i Skytten i morse och där blir den kvar en hel månad framöver. Så här års brukar sällskapliga Lejonet komma till sin rätt. Du njuter av att träffa folk, mingla, mumsa och dricka glögg. Den igångsättande fullmånen den 25/11 får hela horoskopet att vibrera. Det är en het vecka, dina känslor är stora och du vet precis vem eller vad du vill ha. Solen, Merkurius möts upp med stränge allvarlige Saturnus i veckan vilket gör det angeläget att få en situation du tampats med en tid att äntligen lösa sig. Knepigt! Den här månen kan innehålla en del missförstånd i relationer så ligg lågt och försök att inte ta åt dig även om det faktiskt är dig det går ut över.

Jungfrun

Om backa bort ifrån dig själv och se perioden ur ett större perspektiv kan dessa skeenden i bästa fall beskrivas som intressanta. Rådet är att hålla människor lite på avstånd och förbereda sig på en mysig tid som du förslagsvis avnjuter av ditt eget sällskap och ser till att du själv har det bra. Ja, som du hör är relationer inte det enklaste nu. Det är en knepig vecka som innehåller såväl en fullmåne (drama) som den första i raden av tre Neptunus/Saturnus-kvadraturer. Du utvecklas som 17 nu. Under denna elva månaders cykel där temat kommer att vara ”Självförverkligande”. Alla de rörliga tecknen blir synnerligen påverkade av den spända spänningen som dominerar himlavalvet helt.

Vågen

Det är spännande energier i luften på ont och på gott. Motstridiga, knepiga influenser gör att det faktiskt inte är så enkla att hantera människor och relationer nu. Vi har en väldigt frispråkig fullmåne den 25/11 som öppnar hjärtat och allt för lätt kan grodor hoppa över dina ljuva läppar. Å andra sidan.. Det är i stunder som dessa som chanser uppstår så jag vill heller inte avråda dig ifrån något. Heta mars har ett finger med i spelet och ambitiösa Vågar kan göra bra affärer, sluta bra avtal, kanske träffa en nyckelperson eller snubbla över en bra affärsidé. Din styrare Venus kopplas till Uranus nu.. Oh – det är lite vågat faktiskt J Man kan undra om du tänker löpa linan ut och våga visa din vilda sida nu.

Skorpionen

Japp, nu var det roliga över för den här gången. På måndagen lämnar Solen ditt tecken till förmån för Skytten och det kan kännas förvånande tomt där ett tag när den hypade energin släpper. Veckan domineras av en ytterst knepig fullmåne i Tvillingarna. Den är märklig eftersom den utgör en del av ett T-kors som bildas i de rörliga tecknen. Hm.. kolla noga var månen faller i ditt horoskop. Det ser ut som det kan vara svårt att hålla sig utanför missförstånd, svartsjuka och heta känslor nu. Naturligtvis gör du klokast i att backa undan och inte sätta in den berömda skorpiontaggen. Men, å andra sidan – vad vore livet om man ständigt fick leva med knäskydden på. Inte din stil alls.

Skytten

Det är verkligen full rulle i ditt horoskop nu Skytten och du kommer att leva upp till ditt rykte som zodiakens mest äventyrare. Vinna eller försvinna är meddelandet så, kör så det ryker är mitt råd! Du kan förvänta dig en ovanligt händelserik månad när allt händer!

Det är en ny och utåtriktad cykel som startar för dig nu när du kommer att vara sedd, efterfrågad och aktiv. Det blåser förnyelsevindar i dina segel och kanske är det dags att kasta ett getöga på vintergarderoben? Det är bra att vara förberedd. Intryck ifrån omvärlden kommer till dig och inspirationen flödar. Du lär se till att det händer grejer privat och i yrkeslivet och troligen snubblar du över en intressant person som vidgar dina vyer.

Grattis Skytten

Stenbocken

Det här är verkligen ingen vanlig genomsnittsvecka, Stenis. Allt tycks ställas på sin spets för dig nu. Mitt bästa råd till dig är faktiskt att försöka strypa tillflödet av krav och arbetsuppgifter. Det ser ut som det ackumuleras mer och mer på ditt bord och det kan som bekant ge stress. Din styrande planet Saturnus utgör en av huvudrollsinnehavarna i det knepiga T-kors som bildas på fullmånen den 25/11. Jag säger knepig därför att missförstånd och sårade känslor kan förekomma. Ja, även direkta luringar och lögner så var lite försiktig. Detta är den första av tre Saturn/Neptunus kvadraturer. Under denna elva månaders cykel där temat kommer att vara: ”Självförverkligande”. Både Mars och Venus har ett finger med i dramat också och deras hetta som påverkar dig maximalt och du kanske får kickar av att pressa dig själv över dina egna gränser.

Vattumannen

Det har skett ett energiskifte under natten och solen har trätt in i eldtecknet Skytten och nu ändras stämningen i ett nafs. Hela månaden präglas föresten av en nyfiken, och lite lagom crazy känsla. Just denna vecka är diffus och märklig med många olika bud. Merkurius konjunktion till Saturnus kan ge en släng av plötsligt svårmod och tunga tankar. För många kan existentiella frågor komma upp. Det kan faktiskt vara svårt att få grepp om vad det är som är på gång mellan människor.

Du gör klokt i att hålla dig på din kant och iaktta vad som sker. Fullmånen i Tvillingarna som i och för sig är glad och social i sig ingår dessvärre en riktigt knepig vinkel mellan Neptunus och Saturnus vilket kanske ökar din oro för framtiden. Låt ingenting stoppa dina drömmar utan jobba snarare med att se möjligheterna och inte svårigheter nu!

Fiskarna

Du är mer målinriktad och framtidsorienterad nu än vanligt och du kan förvåna dig själv genom att vara så effektiv och rationell. Du har inte mindre än tre viktiga planeter Sol, Merkurius och Saturnus som möts i ditt 10:e karriärshus nu och en av dem är Saturnus – den stränga läraren. Det är coolt och annorlunda. Saturnus ger dig den där extra skärpan och arbetsmoralen som du ibland saknar. Dessutom utgör detta 3-planetsmötet en del i det intressanta T-korset som kommer att påverka då och då i 11 månader framöver. Din styrande planet Neptunus är huvudrollsinnehavare där – och således blir du också det. För att elda på ytterligare har vi också en fullmåne involverad i detta på onsdag. Varning för rykten, lögner, manipulatörer och folk som vill dominera och trycka ner. Du är inte nådig i humöret heller nu så klokast är nog att undvika folk som du inte känner väl. Hoppas att den här texten inte skrämmer slag på dig! Många av er får en toppenvecka!