Nymånen genom husen

 


Om Nymånen faller i ditt 1:a hus?

Det är du själv, din yta, din image, personliga stil och hur du presenterar dig själv som kommer i fokus. Är du nöjd med den du är? Om du känner att du vuxit ur din nuvarande roll är det din egen personliga utveckling som kommer i fokus nu.

Om Nymånen faller i ditt 2:a hus?

Det andra huset handlar om dina materiella tillgångar, om vad du har, vad du äger och din personliga ekonomi. Nymånen pekar på dina värderingar och kanske också moral i ekonomiska frågor. Här erbjuds du tillfälle att hitta SMARTASTE lösningen på din ekonomi.

Om Nymånen faller i ditt 3:e hus?

Det tredje huset handlar om dina nära – det kan vara grannar, syskon, människorna i grannskapet eller kvarteret där du bor eller vem som helst som du träffar på daglig basis. Det är kommunikation på den nivån som stimuleras och du kan förvänta dig att det händer grejer inom din grupp eller nätverk nu. Om du känner att en eller flera relationer haltat så är detta tiden du bör räcka ut handen emot en försoning.

Om Nymånen faller i ditt 4:e hus?

IC utgör början till det fjärde huset och den punkten handlar om din allra innersta kärna, rotsystemet i dig. Det berör grunden, programmeringarna, de vanor och traditioner som du fick med dig i modersmjölken. Det är ditt hem, din familj och dina allra närmaste kommer upp nu. Det är ett underbart tillfälle att återförenas/minnas sina föräldrar, nära och kära.

Om Nymånen  faller i ditt 5:e hus?

Detta är scenen, dramatiken, kreativiteten, fantasin och skapandets hus. Hit räknas alla hjärtefrågor så förälskelser, kärlek, omtanke med andra, hjärtligt engagemang, sex och barn. Fest och glamour är också femtehus relaterat. Det här är tillfället att få ordning på kärlekslivet och förlåta om det råkar vara så att du har saker i ditt hjärta som du inte kommit över.

Om Nymånen faller i ditt 6:e hus  

Det är våra dagliga vanor, arbetet och hälsan som kommer i fokus. Träning, näring och mat blir viktigt. Och när vi väl ändå är igång med att se till att vi är friska och starka – inifrån och ut. Dina andliga rutin kommer i fokus. Har du ingen sådan kan det vara dags att hitta en. Kanske är Mindfulness något för dig?

Om Nymånen faller i ditt 7:e hus  

Det sjunde huset handlar om relationer och partnerskap och är tillhörigt Vågens tecken. Fredsälskande, balanserade Vågen söker harmoni mer än någonting annat. När nymånen faller här är det en puff för att våga ta ett nytt kliv i kärlekslivet. Det här kan också vara en helande tid när du kommer över dina gamla relationsproblem.

Om Nymånen faller i ditt 8:e hus  

Det åttonde huset är tillhörigt det fasta vattentecknet Skorpionen och är förknippat med en rad svårförklarliga fenomen. Det fördolda, det ockulta, meningen med livet och även döden själv. Allt som har med psyket och förståelse av människan är 8:e huset. Djupa känslor, passion, sex räknas hit och det gör också andras pengar, makt och manipulation.

Om Nymånen faller i ditt 9:e hus  

Det är glädje, expansion, utveckling, tur, högre studier, internationella kontakter, resor mm. Allt kan hända och med en positiv, optimistisk, öppen och nyfiken syn vågar vi ta nya kliv i livet. Kanske välkomnar du en förändring, en flytt, resor nya kontakter mm.

Om Nymånen  faller i ditt 10:e hus  

Det tionde huset börjar ju med M.C. och indikerar dina livsmål och din karriär. Lycka, flöde tur och expansion förväntas inom din karriär. Du blir synliggjord och väldigt ofta kommer berömmelse och framgång som en positiv biverkan till denna lyckosamma position.

Om Nymånen faller i ditt 11:e hus  

Här vidgas ditt kontaktnät och du kommer i kontakt med många nya människor. Du utvecklas genom möten med andra – det är vänner och nya kontakter, gruppaktiviteter och nätverk som gäller. Det elfte huset förknippas med världsförbättrande, eventuellt politiska tankar.

Om Nymånen  faller i ditt 12:e hus  

Detta är ditt andliga hus och nu gynnas en utveckling av ditt inre. Be om att få vägledning i drömmen, meditera eller gör en ritual. Fullmånen här startar andliga processer inom dig.

 1. Hej! Jag är född 24 augusti 1973. Vet ej var jag har ascendenten. Kan du hjälpa mig räkna ut ?

  1. Hej Magdalena, det går inte att räkna fram om man inte också har födelsetid och födelseplats. Sorry!!

 2. Sofie skriver:

  Hej född 19631026 kl 15:15 i Falkenberg
  Vilket hus är jag i nu?

  1. Hej Sofie,
   Det här är en så märklig fråga som man inte kan svara på. Jag fattar dock när jag läser i vilket inlägg du skrivit att du måste mena nymånen förra månaden. Men – låt oss säga såhär: nästa nymåne den 18/12 kommer att infalla i ditt 10:e hus. 😀

 3. Ann skriver:

  Hej hur tar jag reda på i vilket hus nymånen befinner sig, när det gäller mig, skorpion?
  Kram och tack 🙂 Ann

 4. My skriver:

  Vilket hus är jag?
  890119 född 23.30 Solna

  1. Du har ascendenten i vågen, 5 planeter i Stenbocken och en av dem är Solen. De täcker ditt 3:e och 4:e hus. Din måne befinner sig i kräftan i nionde huset.
   Så..Nymånen i stenbocken för 2 veckor sedan inföll i ditt 3:e kommunikationshus. Fullmånen i Lejonet som fortfarande är lite på och skänker energi ägde rum i ditt 10:e hus.
   Så.. det är väl jobb, karriär och visa framfötterna som gäller för dig nu My..
   Kram från Astrobloggen

 5. Gumman skriver:

  Hej! Då ska vi se om vi kan få detta rätt denna gång 🙂 680315 kl 09.58 och jag undrade vilket hus? om jag förstår rätt har jag AC i kräftan, eller hur? Jag är mitt i en separation och har börjat tvivla på om det är rätt beslut? Ska jag avvakta och hoppas på att vi löser våra problem eller ska jag gå vidare? Så förvirrad just nu! Tacksam för ditt svar.

  1. Ja, nymånen ägde intressant nog rum i ditt 7:e hus, äktenskap och relationer. Det ser ut som du behöver ägna din uppmärksamhet åt denna fråga 😀
   Jag tycker ju generellt att man ska harva sig iväg till en parterapeut och se om det går att få hjälp i dialogen innan man släpper taget om varandra. Ni kanske bara pratar förbi varandra? Minns att störst av allt är kärleken. Tycker att du ska testa med det. Horoskopet antyder ju att du ska ha tur i kärlenen nu. Lycka till Gumman

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..