Fullmåne i Fiskarna

full moon fisk
På lördagskväll kl 20:37 blir månen full på 6°06 i Fiskarnas tecken.

Det är en magisk, mystisk fullmåne som fyller våra själar med andligt ljus, renhet och längtan efter att hitta hem. I sensitiva vattentecknet Fiskarna öppnas dörrarna till vårt undermedvetna, till andra världar och högre mål. Nu vill själen finna frid.

Fullmånen i Fiskarna synliggör våra andliga behov och mål, drömmar och visioner. Denna gång är även Neptunus och Jupiter med i mixen och energin blir oändlig.

Att Neptunus är med i bilden stärker vårt andliga medvetande, gudsmedvetandet och vår önskan att helas. Solen lyser upp det praktiska, rörliga, jordtecknet Jungfrun som står för våra dagliga rutiner och vanor, dieten, hälsan och behovet av ordning. Jupiter – möjliggöraren, ”läraren – Gurun” står sidan och förstorar allt.

En fullmåne uppstår när solen och månen är precis mitt emot varandra, de båda lysande himlakropparna speglas i varandra. I skyn kan vi då se en dallrande fet fullmåne och skeendet fungerar som en gudomlig spotlight. Det område i ditt personliga horoskop som fullmånen lyser upp hamnar i fokus under det kommande månvarvet.

OBS! Det finns ingenting som hindrar att man går ut att har kul bara för att det är en andlig fullmåne. Det går hur bra som helst att slå klackarna i taket och uppleva hur kärleken flödar människor emellan.

Tillhör du dem som har Sol, Måne, Ascendent 6° i något av tecknen? (Fem grader upp eller ner räknas också.) I så fall kan fullmånen betyda massor för dig. Kolla också i vilket hus fullmånen infaller i ditt personliga horoskop.

Fullmånenatten är hinnan mellan världarna tunn. Gör fullmånritual eller meditera. Här bjuder kosmos inte på något motstånd och det är lättare att göra ett andligt genombrott, få meddelanden och liknande.

Länken till FULLMÅNERITUALEN:

http://blogg.damernasvarld.se/astrobloggen/2015/05/02/2500/

Om fullmånen i Fiskarna faller i ditt 1:a hus?

Det är du själv, din yta, din image, personliga stil och hur du presenterar dig själv som kommer i fokus. Är du nöjd med den du är? Om du känner att du vuxit ur din nuvarande roll är det din egen personliga utveckling som kommer i fokus nu.

 Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 2:a hus?

Det andra huset handlar om dina materiella tillgångar, om vad du har, vad du äger och din personliga ekonomi. Fullmånen i Fiskarna pekar på dina värderingar och kanske också moral i ekonomiska frågor. Är du den som delar med dig och visar medlidande med dem som behöver?

Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 3:e hus?

Det tredje huset handlar om dina nära – det kan vara grannar, syskon, människorna i grannskapet eller kvarteret där du bor eller vem som helst som du träffar på daglig basis. Det är kommunikation på den nivån som stimuleras och du kan förvänta dig att det händer grejer inom din grupp eller nätverk nu. Tänk på vad du tänker och säger och vet att allt det du skapar ger resonans i kosmos.

Om fullmånen i Fiskarna faller i ditt 4:e hus?

IC utgör början till det fjärde huset och den punkten handlar om din allra innersta kärna, rotsystemet i dig. Det berör grunden, programmeringarna, de vanor och traditioner som du fick med dig i modersmjölken. Det är ditt hem, din familj och dina allra närmaste kommer upp nu.

Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 5:e hus?

Detta är scenen, dramatiken, kreativiteten, fantasin och skapandets hus. Hit räknas alla hjärtefrågor så förälskelser, kärlek, omtanke med andra, hjärtligt engagemang, sex och barn. Fest och glamour är också femtehus relaterat.

Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 6:e hus  

Det är våra dagliga vanor, arbetet och hälsan som kommer i fokus. Träning, näring och mat blir viktigt. Och när vi väl ändå är igång med att se till att vi är friska och starka – inifrån och ut. Dina andliga rutin kommer i fokus. Har du ingen sådan kan det vara dags att hitta en. Kanske är Mindfulness något för dig?

Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 7:e hus  

Det sjunde huset handlar om relationer och partnerskap och är tillhörigt Vågens tecken. Fredsälskande, balanserade Vågen söker harmoni mer än någonting annat. När nymånen faller här är det en puff för att våga ta ett nytt kliv i kärlekslivet. Det här kan också vara en helande tid när du kommer över dina gamla relationsproblem.

Om fullmånen i Fiskarna faller i ditt 8:e hus  

Den här positionen passar väl in i vattentecknet Fiskarnas tema. Det åttonde huset är tillhörigt det fasta vattentecknet Skorpionen och är förknippat med en rad svårförklarliga fenomen. Det fördolda, det ockulta, meningen med livet och även döden själv. Allt som har med psyket och förståelse av människan är 8:e huset. Djupa känslor, passion, sex räknas hit och det gör också andras pengar, makt och manipulation.

Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 9:e hus  

Det är glädje, expansion, utveckling, tur, högre studier, internationella kontakter, resor mm. Allt kan hända och med en positiv, optimistisk, öppen och nyfiken syn vågar vi ta nya kliv i livet. Kanske välkomnar du en förändring, en flytt, resor nya kontakter mm.

Om fullmånen in Fiskarna faller i ditt 10:e hus  

Det tionde huset börjar ju med M.C. och indikerar dina livsmål och din karriär. Lycka, flöde tur och expansion förväntas inom din karriär. Du blir synliggjord och väldigt ofta kommer berömmelse och framgång som en positiv biverkan till denna lyckosamma position.

Om fullmånen in Fiskarna faller i ditt 11:e hus  

Här vidgas ditt kontaktnät och du kommer i kontakt med många nya människor. Du utvecklas genom möten med andra – det är vänner och nya kontakter, gruppaktiviteter och nätverk som gäller. Det elfte huset förknippas med världsförbättrande, eventuellt politiska tankar.

Om fullmånen in Fiskarna faller i ditt 12:e hus  

Detta är ditt andliga hus och nu gynnas en utveckling av ditt inre. Be om att få vägledning i drömmen, meditera eller gör en ritual. Fullmånen här startar andliga processer inom dig.

 1. Maria skriver:

  Tack Margareta! Ja, det känns ju faktiskt som om allt håller på att falla på plats för mig nu – äntligen! Jag har drömt om detta länge, men aldrig förlorat hoppet..
  Tack för ditt svar, det betyder mycket för mig! Mvh Maria

 2. Härligt ! Jag har fiskarna i mitt 5:e hus , får se vad som händer på kärleksfronten då ?? Kram från Lotta

 3. Bye the way Anna Strömberg! Månen inföll i ditt 7:e Hus. I konjunktion med din egen måne dessutom. Det är ju verkligen cool!

 4. Anna skriver:

  Hej! Vad spännande, jag har Venus på 7 grader i fiskarna, har det nån betydelse eller är det bara huspositionen (mitt andra hus) som man kan ha glädje av att ägna en tanke? Tack igen för en toppenspalt! Hälsningar Anna

  1. Hej Anna, Självklart har det en betydelse. Fullmånen lös upp din inre kvinna så jag hoppas att du var nöjd med lördagsnatten 😀

 5. Hej jag är född 580820 kl 21.30 i Ramsele Västernorrland. Vilket hus infaller fullmånen?

  1. Den faller i ditt femte hus Pia. Enjoy!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..