Nymåne i Väduren

luna-noua-berbec-2014
Nymånen infaller kl 20:56 på lördagen den 18 april på 28° i Väduren.

Solen rör sig nu igenom de sista graderna i eldiga Vädurens tecken. Jag vet inte hur ni andra har haft det – men jag som är Vädur själv har älskat varenda minut av den här fartfyllda månaden som gått i 180/h.

Astrologiskt har har perioden varit extrem – toppnoteringar med den ena astrologiskt heta händelsen efter den andra; sol och månförmörkelser, supermånar, blodmånar, det sista direkta mötet mellan Uranus och Pluto mm.

Dagen innan solen lämnar Väduren äger en härlig nymåne rum i Vädurens tecken. Japp – ska man lämna ska man göra det med glans – det är Vädursstil!

Nymånen infaller kl 20:56 på lördagen den 18 april på 28° i Väduren. (Själv råkar jag vara född 18 april, 28° Väduren kl 21:00 så närmare en total transformation än såhär lär jag nog aldrig komma. Det känns så spännande! Får skriva och berätta sedan vad som hände).

Att månen blir ny i igångsättande, nytändande Väduren påminner dig om att du är stjärnan i ditt liv, att du är solen i mitten av ditt universum – att du kan göra precis vad du vill. Det är genom dina tankar som du skapar din verklighet. Det här är ett superbra tillfälle för att genomföra förändringar, att starta nya projekt osv.

Varje nymåne är början av en känslomässig cykel för vi erbjuds åter en ny chans att ta livet i nackskinnet, sätta upp nya mål och tydliggör vår vilja. Här i Väduren får du både modet och idéerna för att agera.

Om du har det svårt i livet – använd Vädurens eldig energi för att få motivationen och driven att förändra. Modiga Väduren är pionjären, är orädd och tolererar inga begränsningar. Det är ett kardinalt (styrande) eldtecken.

Ja, jag vet att jag gör er alla galna genom att prata om att ni ska se var nymånen faller i era horoskop men det är så väl värt att veta. Det ger en fingervisning om vad som är på gång i ditt liv. Kolla både in husplaceringen och förstås; Om du har någon personlig planet på den graden blir det förstås extra viktigt. Du som har Solen, Månen eller Ascendenten i Väduren kommer att få en extra skjuts!

Plocka fram ditt horoskop och kolla var den punkten – 28° i Väduren – faller hos dig (5 grader isär åt bägge hållen räknas också).

Vet du inte? Gå in på www.astro.com och gör ditt horoskop gratis där. Tycker du att det är svårt? Klicka på den förenklade länken här: http://www.elbertwade.com/atlas.html så får du åtminstone veta var din måne och ascendent ligger. Eller om inget av det där funkar – boka en tid med mig via www.astrologic.se så kan jag hjälpa dig.

PS: Är på resa och har levt ett liv med ytterst bristfälligt och tillfälligt internet. Har saknat er läsare. Inser att livet utan bloggen suger. Tack och lov att jag nu hittat ett hotell med Wi-Fi som funkar.

 

 

 1. Maha skriver:

  Hej Margareta!
  Snälla hjälp mig förstår inte hur jag ska tolka osv..hur ser det ut för mig och vilket hus osv…
  ate:September 7, 1971, at 07:50 AMPlace:Stockholm (Stockholms Län), Sweden Latitude:59°20 NorthLongitude:18°03 EastTime Difference:1E00Universal Time:06:50 AMEquation of Time (EOT):-3mn42s Sun in:14°00′ VirgoMoon in:13°56′ AriesAS in:10°13′ LibraMC in:14°58′ Cancer

  Tack i förhand

  1. Hej Maha! Du har din ascendent i Vågens tecken, din sol i Jungfrun men din måne ligger i Väduren i ditt sjunde hus. Så… den här nymånen var verkligen din måne. Nymånen inföll jättenära din egen måne och i ditt sjunde relationshus.. Wow.. Nu kanske det blir kärlek för dig… Hälsningar Margareta

 2. Fisk86 skriver:

  Hej Margareta,

  Så spännande inlägg du delar med dig, tack!

  Jag har Venus i väduren 17 grader i mitt 8e hus 🙂
  Hur påverkar detta mig?

  1. Oh! Det där är lite sexigt Wendy :O Inte visste jag att du har Venus i åttonde 😀 Då har du ju medfödd talang för kärlek.
   Det åttonde huset har ju en väldig massa olika innebörd förstås. Men tänk såhär..
   Åttonde huset kan stå för allting med själsligt djup, psykologi, astrologi, djupa känslor.
   Åttonde huset kan stå för kärlek, passion, sex, het önskan, djup kärlek.
   Åttonde huset kan stå för pengar – andras pengar, delade tillgångar och arv.
   Åttonde huset kan stå för andlighet, intuition, vibbar och känslor.
   Åttonde huset kan stå för livets ytterligheter som konception och död.
   Så.. mycket nöje 😀

 3. Marie skriver:

  vad är det för horoskop ag ska göra på astro.com för att kunna se mina olika hus? (inte så kunnig)..
  //Tack

  1. Jag vet inte! Om du är intresserad av astrologi så kan du ju knappa dig in – eller inte? Det är ju upp till dig hur du vill göra och hur djupt du vill gå i förståelsen av din egen personlighet, framtid och relationer.
   Jag jobbar ju med att guida/hjälpa människor igenom astrodjungeln. 😀

 4. Hej Margareta, Hoppas du har haft en härlig resa!
  Jag har hela mitt horoskop printat på papper, men var/hur kan jag se vart nymånar faller..?

  1. Ja, du måste bara följa kartan och se. I det senaste fallet så var det ju nymånen i Väduren vi sökte på 28° i Väduren. Hitta då Vädursfältet på ditt papper och se där – i vilket hus är då 28° Vädur! Det är inte svårare än så.
   Lycka till med det!

 5. Maria skriver:

  Hej. Jag skulle bli så glad om du ville förklara hur man läser sitt horoskop utifrån den enklaste sidan. Jag är helt ny på detta så för mig är det bara grader och massa siffror.

  Sun in 9 grader 13′ pisces
  Moon in 23 grader 13′ virgo
  AS in 25 grader 15′ gemini
  MC in 9 grader 08′ Aquarius

  Född 28/2-83 kl 10.19 i Jönköping

  Är det bara dessa siffror som man använder? Och hus? Förstår inte alls! Letar dock efter ett riktigt fysiskt hus men detta är ju annat hihi
  Tacksam för all hjälp!

  1. Hej Mia, Ja, det är just dessa siffror man använder – men de betyder ju MASSOR när de ritas in i zodiaken. Det är ett helt språk detta och bäst av allt – det finns ju bara en person i hela världen med exakt detta horoskop – du!
   Intressant att notera är att du har alla nästan bara rörlig energi. Det gör dig till en väldigt föränderlig person – What you see is not what you are going to get – inte när det gäller dig. Den som vill vara vid din sida måste fatta att du är en individ i förändring som ständigt lär sig och utvecklas.

   Solen, månen och Ascendenten – dessa är de heliga tre.
   Ascendenten som du har i Tvillingarna gör dig till en väldigt lättpratad, trevlig, kommunikativ och nyfiken person. Du passar att arbeta med människor.
   Solen i Fiskarna – du är kreativ, konstnärlig, känslig och duktig att förstå andra människors känslor, mystisk, musikalisk varelse med känsla och stark intuition.
   Månen i Jungfrun – själsligen är du väldigt service orienterad och visar kärlek genom att vårda andra och vara hjälpsam.

   Det där är den absolut kortaste översättningen av ditt horoskop.
   Det finns massor mer att säga förstås – men det där är en liten munsbit..
   Hälsningar
   Margareta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..