Mars i Väduren

Mars träder in i Väduren 20/2 – 31/3

Nu kommer heta Mars att spendera mer än en månad i sitt eget tecken Väduren – vilket är den kaxigaste placering Mars kan ha. Nu får han support på hemmaplan och då händer det grejer.

Den eldiga, röda planeten Mars representerar rå styrka, energi, handling och lust, passion.

Mars har en igångsättande effekt på skeenden är positiv och motiverande och får oss att agera och ta initiativ.

Negativt är den ofta med när man blir arg, upprörd eller vid plötsliga olyckor.

Mars är det primitiva i människan och styr våra drifter och impulser, reptilhjärnan, där överlevnadsinstinkt, sexlusten, hungern, vreden, aggression mm sitter.

Det är Mars som är källan till vår energi eller eld. När vi agerar är det Mars som sköter så väl impulsen att göra något som energiförsörjningen till det. Han ger en riktad vilja, en rättfram, och äventyrlig energi.

Mars vara för impulsiv, otålig, aggressiv och kraftfull. Marsmänniskor har ett oerhört driv och tänker inte efter före, de agerar bara och ALLT händer. De är orädda, kaxiga och ibland också våldsamma.

Du som är född med Solen, Månen, Ascendenten, Venus eller Mars i Väduren kan få det hett om öronen ett tag framöver. Men.. jag garanterar att det inte blir långtråkigt! Mars är ärlig och värdesätter mod, ära och moral och kan slåss för sanningen. Tankar, intrig, lögner och komplikation är inte Mars område.