ANNONS

Vågen – Så blir ditt 2015

/

libra09_sm
Vågen 24/9- 23/10

Detta är ett spännande och överraskande år när både Uranus och Pluto kommer att spela en avgörande roll i utvecklingen. Det gör att du har ytterligare ett nydanade, fritänkande och utvecklande år framför dig när mycket handlar om att släppa taget om gamla tankesätt och föreställningar. Se det som en förberedelse inför det nya.

Trender under året:

Årets början är förvisso ingen höjdare i ditt liv. I bästa fall kan vi hoppas att jan-feb är en neutral tid. Du gör klokt i att säkra upp det som går och spara energi. Mars månad är en omtumlande tid då Pluto/Uranus för sista gången möts i en skarp vinkel och mycket kan ställas på sin spets. Beslut måste fattas och en svart-vit vinna eller försvinna känsla präglar skeendena. Det kommer alltså inte att fungera att vara ”veliga vågen” längre för nu måste du ta ställning!

Det tycks också vara i mars som kärleken slår till i ditt liv och dina känslor blir stora! Sommaren är helt enkelt bara lung, vilsam och härlig. Du finner en helt ny harmoni i dig själv.

Personlig utveckling: Det sprakande och även skakiga flöde du befunnit dig i under de två senaste åren stabiliseras under sommaren. När Jupiter träder in i Jungfrun i augusti aktiveras också ditt tolfte hus. Nu sätts undermedvetna och andliga processer igång.

Jobb och pengar: Yrkesmässigt längtar du allt mer efter ett kreativt uttryck och kan känna dig kvävd av gamla strukturer. Här kan massor hända och det kanske är en helt ny person eller affärside som formats innan året är till ända?

Kärlek: Pluto är kvar i din relationshörna hela året vilket gör att du fortsatt söker passion och spänning i dina relationer. Du vill bli berörd på djupet annars tycks du hellre vilja fortsätta din väg som fri agent. I november och december kommer du att känna att du hittat rätt i kärleken och året slutar harmoniskt och vackert – tillsammans.

6
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00