ANNONS

Väduren – Så blir ditt 2015

/

aries09_sm
Väduren 21/3 ­- 20/4

2015 är en virvlande fortsättning på den fantastiska förvandling Uranus redan påbörjat och det är ett riktigt spännande år. Ödet sätter oväntade chanser framför din nos och du drivs till utveckling.

Trender under året:

Januari och februari andas vardagslunk och effektivitet. Månaden Mars är utan tvekan årets mest utmanande period. 17/3 möts Pluto och Uranus i kvadratur, vilket är ett starkt spänningsförhållande som skakar om. Du erbjuds en chans att omvärdera dina relationer och din egen roll, ditt arbete och din ekonomiska situation. Solförmörkelsen den 20/3 understryker transformationen och indikerar att processen pågår oförminskat fram till 13/9. April – juni är en glad period, sommaren vilsam och mysig. Jupiter går in i ditt sjätte hus så från augusti och året ut bygger du inför framtiden och du finner balansen och stabiliteten du drömt om.

Personlig utveckling:

Det oerhört gynnsamma planetflödet skapar fina chanser för dig och du kommer långt. Följ din magkänsla för detta är året då du återupptäcker dig själv och vad som gör dig lycklig i livet. På till synes magiska vägar kommer nya intressen, personer och möjligheter i din väg.

Jobb och pengar: Din personlighet är i grunden entreprenörens och framtiden tillhör den som vågar satsa på sina idéer. Nya möjligheter öppnas för dig och du hittar förbättrade sätt att arbeta och uttrycka dig och du vägen tillbaka att ha riktigt roligt igen.

Kärlek: Venus stannar i eldtecknet Lejonet under mer än fyra månader vilket är minst sagt lovande för den romantiska utvecklingen. Kärleken kommer i fokus i november och lyckan känns total.

18
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00