ANNONS

Skytten – Så blir ditt 2015

/

sagitarius09_sm
Skytten 23/11 -­ 21/12

Ditt 2015 innebär en total energivändning för dig Skytten. Den kosmiska läraren Saturnus träder in i ditt liv vid årsskiftet vilket gör att hans stränga skugga färgar allt du gör och tänker under 2,5 år framöver. Det leder tveklöst till personlig utveckling genom självupplevda lektioner, tagna ur ditt eget liv.

Trender under året: Saturnus närvaro i horoskopet minskar ditt synfält och får dig att fokusera på en sak i taget. Detta med att fatta beslut, ta ansvar, skapa struktur och planering kommer att få en helt ny innebörd för dig. Detta leder till att du innan processen är över har kommit oanat långt med dig själv, sina relationer och karriärlivet. Våren kan innehålla prövningar för dig som dock inte är oöverstigliga men hjälper dig att utvecklas och mogna. Sommaren är uttalat härlig med både Jupiter och Venus i trigon till allt som är du. Till hösten kan du åtnjuta din styrare Jupiters gynnsamma flöde och du tar viktiga steg personlig och karriärmässigt.

Personlig utveckling: Året må inledas med Saturnus krafter som får dig att utvecklas genom de nya förutsättningar som erbjuds. Det kan bitvis vara tufft men belönande. När din styrare Jupiter träder in i kvadratur i augusti månad öppnas möjligheterna för en inre balans, personlig mognad och en ett större andligt medvetande och självförverkligande.

Jobb och pengar: En innehållsrik och utmanande vår väntar dig. Det är ytterst viktigt för dig att du är smidig och flexibel och snabbt kan anpassa dig till nya förhållanden för du kan förvänta dig förändringar i arbetslivet under våren.

Kärlek: Maj- juni är dina hetaste kärleksmånader då minst en ny flirt kan komma in i ditt nät. Sommaren är underbar i år då Venus står i fin trigon till dig och under 4 månader sänds positiv energi åt ditt håll. September är årets absolut mest spännande månad med en sol och en månförmörkelse som ställer allt på sin spets. Var glad att Jupiters nya position i Jungfrun skickar härliga strålar åt ditt håll.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00