Fiskarna – Så blir ditt 2015

pisces09_sm

Fiskarna 19/2 -20/3

Det är ett spännande år du har framför dig Fiskarna. Det är många år sedan du var i kontakt med sådana strålande utvecklingsmöjligheter, skapande kraft och dynamik som 2015 erbjuder. Redan från årets start finns en stark fokus på arbetet och karriären. Det finns fortfarande stora utmaningar runt arbetslivet du måste ta itu med.

Trender under året:

Saturnus nya position i Skytten ger dig motivationen och uthålligheten att orka. Det handlar om att ta stora steg i den egna personliga utvecklingen och processen är inte hastigt övergående utan spiller över och påverkar dig under merparten av 2016 också. Massiva positiva förändringar är på väg åt ditt håll.

Romantik tycks vara ett stort kapitel för dig i år och våren erbjuder idel tillfällen till flirt och sinnlig njutning. Sommaren är lång, vilsam och avkopplande. Från 8/8 och hela året ut kommer mirakulösa Jupiter att bilda högspänning i ditt horoskop vilket är en garanti för framgång och välmående. September är årets mest innehållsrika månad som erbjuder årets stora positiva överraskning.

Personlig utveckling: Din styrare Neptunus befinner sig mitt i ditt tecken vilket ständig håller din andliga kanal välrensad och öppen. Det nya det här året är Saturnus närvaro som hjälper dig att hålla disciplinen och viljan intakta så att du verkligen håller hela racet och inte ger upp strax innan mållinjen distraherad av något annat.

Jobb och pengar: Uranus rätt ansträngda position i din ekonomiska sfär har orsakat att många av er haft en ojämn inkomst. Det finns anledning att förändra både hur du förtjänar dina pengar, hanterar dem och hur du bygger upp en framtid utav stål. Allt detta är möjligt för dig och slutet på sagan är att du vid nästa årsskifte lyckligt kan konstatera att du uppnådde dina mål.

Kärlek: Du får vad du vill nu så stora frågan du bör ställa till dig själv Fiskarna är: Vill jag leva i en relation sida vid sida av en annan person? Januari och februari sätter stämningen på resten av året. Det flödar av romantik.

 

 1. Amanda skriver:

  Så kul att läsa detta dagen innan jag ska iväg på mitt livs största äventyr arbets mässigt.har fått chansen att jobba på vårt kontor i England i 6v 🙂 nu är det bara kärleken jag behöver fatta beslut om. Ensam är bäst eller kan jag börja se en man i bilden?. Tack för ett bra horoskop!

  1. Wow..Amanda! Det här verkar ju vara helt perfekt! Du kan bergis få prinsen och halva kungariket med de transiter du har nu. Kram M

 2. Hej, jag är född 730311 och vill veta vad som händer med kärleken i mitt liv just nu, är hon den rätta? Törs jag satsa på kärleken?

  1. Ja! Jag tycker att du ska tro på Juptiers undergörande krafter och omfamna kärleken när den kommer till dig. Lycka till Jonas

 3. Lotte skriver:

  Hoppas resten av detta år leder till kärleken – varit separerad med 2 barn i 14år!! Och ett nytt jobb då jag börjar bli trött på att få ett nej tack 🙁 750225

  1. Ja, men.. då känns det ju som det verkligen är dags då! Du vet att det tar 28 år för Saturnus att gå cirkeln runt. Så vart 7:e år har vi en liten 7års kris. Nu har det alltså gått 14 år, dvs 2 sjuårsperioder. Det innebär att Saturnus nu är mitt emot där den stod när ni separerade. Det här har jättemycket med karmiska läxor, personlig utveckling att göra. Det får mig verkligen att tro att det är dags för dig att hitta en ny man i ditt liv.
   Lycka till Lotte!

 4. Eva skriver:

  Vill jag leva i en relation? Bott ensam 10 år. Haft det lite stormigt i min nya för det mesta fantastiska relation…undrar om det gått för fort, han flyttade in dag 2?

  1. Killar som är allt för angelägna om att flytta in för fort är inte sällan den jobbigaste sorten av man. Det gäller att du håller ett vaksamt öga uppe här och ser till att det inte skapas situationer där svartsjuka, gräl och liknande inte förekommer. Läs exempelvis: Kvinnor som älskar för mycket – Robin Norwood.
   Ja, ni kanske tycker att jag överdriver – det kanske jag gör – men jag blir väldigt rädd när jag hör att killar flyttar in dag 2 och vill dominera.
   Nä, fy för den lede..

 5. Ingela skriver:

  Tack snälla Margareta, är så glad att ha hittat Astrobloggen:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..