ANNONS

Fullmånen i Fiskarna

/

Natten mellan måndag och tisdag, kl 03:38 för att vara exakt blir månen full 16° i Fiskarnas tecken. Månen sägs vara full eftersom solen befinner sig i Jungfruns tecken och lyser upp Månen så den blir väldigt synlig, stor och  rund, skinande och praktfull.

Fullmånen symboliserar fullbordan, nu är våra känslor uppförstorade och vi är antingen lätt speedade och får svårt att sova, medan andra kan känna sig upprörda, känsliga och stingsliga. Det är inte helt ovanligt med känslomässiga utbrott en kväll som denna så det gäller att söka balans.

Polariteten Jungfru/Fiskarna handlar om balansen mellan våra rutiner och vardagliga vanor med mat, hälsa och behovet av ordning och struktur i livet (Jungfrun) och vision, andligt medvetande och det oändliga (Fiskarna).

Just denna måne infaller dessutom i konjunktion med Kiron som är en asteroid. Den kallas den”sårade helaren” och representerar våra djupaste sår, och våra ansträngningar för att läka såren och helas.

Meditera gärna denna natt och ta in månens energi i dig. Denna fullmåne erbjuder ett vackert löfte om helade känslor, frid och ett andligt medvetandehöjande. Denna natt är vi ytterst känsliga för förändringar i energiflödet, andligt öppna och mer synska än vanligt. Perfekta kvällen för en lyckad andlig session med andra ord.  Följ flödet och låt saker komma till dig snarare än att pusha händelser eller personer. Ha tillit..

Detta kära Fiskarna är din måne.. Din känslomässiga fullbordan av den process som du befann dig i för två veckor sedan.

Alla människor kan genom att kolla in var fullmånen faller i deras horoskop få en fingervisning om vad som är på gång i horoskopet. Äger den rum nära din Sol, din Måne eller Ascendent? I vilket hus faller månen? Det kan ge dig en hint om vilka områden i horoskopet som blir berörda, delar av din själ som kan behöva uppmärksamhet eller kanske eller har behov att helas.

Fullmånen i Fiskarna Fullmåne 9 september 2014 

Fullmåne i fiskarna
03:38:55

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00