Jungfrun

 23 augusti kl 06:45 lämnar Solen det lekfulla, varma Lejonets sfär och träder in i jordnära, problemlösande, praktiska Jungfrun istället.  Det ska bli kul, detta är startskottet till en kreativ höst.

Spelplanen ändrar karaktär nu och du kan se fram emot en månad av effektivitet, planering och nya tankar. Jungfrun är ett Merkuriusstyrt jordtecken som ständigt är på jakt efter perfektion, den bästa lösningen, det som blir bäst för alla. Den tänkande, analytiska energin hos Jungfrun gör detta till en utmärkt tid att komma på lösningar, förbättra och effektivisera.

Jungfrun handlar också om hälsa och välbefinnande. Nu kanske vi människor får lust att ta hand om våra kroppar med regelbunden motion och sund kost. Nu kan vi plötsligen drabbas av  lust att rena oss och detoxa våra kroppar.

Det här är perfekta tiden att skaffa sig bättre vanor, träna mer och bli av med allt skräp i sitt liv. Det kan gälla att rensa sina tankar, sitt hjärta och sitt hem. Bästa dagen på året att starta upp en reningskur, diet eller liknade är på nymånen i Jungfrun som infaller den 25/8.