Nymåne i Tvillingarna

Nymånen infaller 28/5,  kl 20:43, 7° i Tvillingarnas tecken

Månen är den himlakropp som allra mest styr människan och våra känslor. Nu är  det ebb i havet och även vi människor upplever en period av lägre vitalitet då vi vänder oss inåt, känner in, känner efter och påbörjar en ny emotionell cykel. Nu sätter vi upp nya mål, startar upp saker och bestämmer oss för vad vi vill att den kommande måncykeln ska ge oss.

Ett tips till den som vill jobba medd sitt känsloliv och personliga utveckling är att meditera. Fråga dig vad du känner dig färdig med och vill släppa i ditt liv. Öppna dig för de nya influenser som vill komma till dig. Skriv gärna ner dina tankar på ett papper sedan och använd dem i dina affirmationer.

Intressant med just den här nymånen är att den bildar en kvadratur till Neptunus i Fiskarna.Det pekar på den gamla vanliga konflikten mellan det inlärda, den logiska hjärnan och vår andliga, spirituella sida – Neptunus.

Ni som är födda med Solen, månen eller asc i Tvillingen 7° kommer naturligtvis att vara extra påverkade av det som sker. Detta är ert personliga lilla nyår och mycket nytt kan väntas in i livet hädanefter.