ANNONS

Veckohoroskop 19 maj – 25 maj

/

450998259

Väduren 21 mars – 20 april

Du har en tuff vår bakom dig Väduren. Kort sagt är det en omvälvande, färgsprakande tid du lever i fylld med spännande utmaningar. Idag, 20/5 vänder din styrande planet Mars sin bana och hädanefter faller allt på plats på ett väldigt smidigt sätt.

Om du önskar genomföra förändringar bör definitivt inte vänta utan tvärt om utnyttja medvinden till din fördel. Du kan charma till dig vem och vad som helst nu. Vackra Venus gör dig till den naturliga medelpunkten både på jobbet och privat.  Det är såhär det ser ut i horoskopet när kärleken infinner sig i ditt liv.

Oxen  21 april – 21 maj

Ingen har så enorm viljestyrka som dig när du väl har bestämt dig.  Trots att Saturnus kastat sin stränga skugga över dig denna vår gjort väldigt bra ifrån dig. Ge dig själv lite credit för allt du ser runt dig har du skapat själv.

Det är viktigt att veta när det är dags att ta det lugnt Oxen. Nu är ett sådant tillfälle. Delegera arbete, ta hand om dig själv, vila och njut. Någonstans där inne i dig själv hittar du tillbaka till harmonin. Öppna dig och ta in den i ditt hjärta och snart kommer du att märka att kärleken inte är död – den har bara vilat upp sig lite.

Tvillingarna  22 maj – 21 juni

Ditt översociala väsen behöver kontakt med andra människor och roliga happenings runt dig för att du ska trivas. Din styrare Merkurius befinner sig redan i tecknet men när också Solen den 22/5 kliver in i Tvillingarnas sfär är alla komponenter på plats för att göra detta till en tid av kommunikation, kärlek, fest och flirt. Alla kul planeter motiverar dig samtidigt!  Du är i ditt absoluta esse nu och uppfattas attraktiv och magnetisk av alla. För att undvika trubbel kan du försöka motstå lusten att retas, provocera och flirta med andra män än din egen.

Kräftan  22 juni – 22 juli

Du har haft ett händelserikt år och nu ökar flödet ytterligare. Nu är allt möjligt och inom räckhåll för dig Kräftan. Horoskopet antyder att det knappast kan vara mer omtumlande och föränderligt än just nu. Det är en glädjande, underbar energi runt dig.  Jupiter, den gudomlige välgöraren som gör att sann magi kan äga rum befinner sig mitt i ditt tecken. Glöm det där med att du är en försiktig person som behöver tid att tänka över. Livet pågår nu och du är mitt i det.  Många av er kommer att välja att bli föräldrar denna sommar medan andra väljer något annat. Alla blir nöjda dock!

Lejonet  23 juli – 23 augusti

Det är en mysig tid du befinner dig i Leo med många sociala kontakter och trevlig samvaro som gör dig glad. Horoskopet ser ovanligt harmoniskt ut, vilket som kan få en eldig kvinna som dig att tänka att det inte händer något alls. En eldig person som du kanske önskar sig mer mindre snack och mer action av livet?

Du befinner dig i process av personlig utveckling och på ett inre plan har själslig mognad, nya insikter och läkning av hjärtat ägt rum. Det är inte rätt tid för dig att ta några stora kliv riktigt ännu. Vässa dina klor och bida din tid Katten. Efter sommaren är det du som äger och då faller ALLT på plats.

Jungfrun  24 augusti – 22 september

Detta är en tid när det händer otroligt mycket med dig och ditt intellekt. Din styrare Merkurius lyser upp ditt 9:e hus och lusten att resa, plugga och vidareutvecklas växer fram i dig. Människor du möter kan vara en källa till inspiration och du utvecklas genom att möta olika tankesätt och idéer. Ha ett öppet sinne och se var det leder dig. Genom att mars bana vänder blir det lättare att  nå framgång med arbete och ekonomi. Mars påverkar motivation, karriär och kärlekslivet. Du har ett samtal att ringa och en hjärtefråga att lösa.

Vågen  23 september – 23 oktober

Nu lossnar det! Jobbiga Mars närvaro i horoskopet är ännu inte över men att planeten vänder sin bana idag 20/5 är absolut ett steg i rätt riktning. Positivt med Mars är att energin gör dig mer pådrivande och målinriktad än annars. Du tvekar inte nu utan vet precis vad du vill. Förvänta dig att oförutsägbara och oväntade att händelser inträffar.  Att vackra Venus också har ett finger med i spelet gör dig till ett supercharmigt socialt fenomen. En period av aktion, flirt bus och lek väntar. Ta för dig av livet och passa på att njuta.

Skorpionen  24 oktober – 22 november

Du är en riktig känslomänniska Skorpio, och du är som vanligt väldigt fokuserad på din relation och kärlekslivet. Det bästa i det här läget kanske är att satsa mer på dig själv och ditt eget välmående än på andra. Saturnus dämpande, begränsande närvaro i horoskopet gör att din energi inte riktigt är på topp ännu.  Vila, skäm bort dig själv, ät och träna bra och köp något fint åt dig själv så att du blir glad. Att Mars bana vänder 19/5 innebär dock en STOR förbättring för dig och saker utvecklas fint framöver i såväl kärleksliv som arbete.

Skytten  23 november -21 december

Din utveckling fortskrider i rasande takt via Merkurius gynnsamma position. Resor, studier och nya kontakter tycks vara en livsnödvändighet snarare än en önskan hos dig. Du behöver organisera dig och komma in i bra rutiner med arbete, mat, hälsa och träning för att hinna med allt du planerar.

Positivt är att du är både optimistisk och realistisk nu och allt ser ut att gå din väg. Frågetecken i vänskap och romantik rätar ut sig efter den 20:e. Kärlekslivet, som fått för lite eller felaktig uppmärksamhet går in i en lyckosam fas. Njut och lek.

Stenbocken  22 december – 20 januari

Den gångna våren har innehållit en väldigt mixad kompott för din del Stenbocken. Seg och envis med siktet ständigt riktat emot toppen har du parerat riktigt tuffa utmaningar och som belöning fått din beskärda del av framgång dessutom.  Underbara kärleksplaneten Venus magi lockar nu fram din kvinnliga, sensuella sida. Se till att skapa utrymme i din fulltecknade agenda så att du får möjlighet att njuta trevlig samvaro med andra. På med finklänningen och bjud ditt hjärtas favorit på romantisk middag så kommer de rätta känslorna att flöda.

Vattumannen  21 januari – 18 februari

Nu är det dags att du öppnar dig, vänder dig utåt och välkomnar ett nytt flöde in i ditt liv. Förändringarna kan förstås inte äga rum över en dag men det är tydligt att mycket har fått rulla på i gamla hjulspår länge. Konsultera ditt nätverk – någonstans i kretsen runt dig finns den näring du behöver för att komma igång. Vårda din kärleksrelation. Den 21/5 och framåt går du in i en period som ger en utåtriktad, lekfull och kreativ energi till ditt liv och om du vill även romantik. Nymånen den 28: e ger dig en vänlig men bestämd knuff i ryggen som sporrar dig att komma igång.

Fiskarna  19 februari – 20 mars

Härliga, färgsprakande energier gör ditt liv innehållsrikt och spännande. Charmiga du, din positiva attityd och livsglädje smittar av sig och du kommer sannerligen inte att sakna sällskap. Du bör fokusera på att effektivisera dig själv skapa rutiner. Skriv ”Att Göra –lappar” se till att dina åtaganden blir fixade. Att svara på e-mail och telefonsamtal genast betalar sig omedelbart.  Med väldigt liten ansträngning kan du få fart på din karriär nu. Finansiella komplikationer kan komma att lösas efter den 20:e.

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00