Grattis på Födelsedagen, Lejonet!

 

☀️Grattis på födelsedagen älskade Lejon! ❤️

Nu är din tid, Lejonsäsongen här! Under en hel månad framåt kommer Solen att lysa lite extra starkt, motivera, glädja oss alla. Nu får hela världen hjälp att öppna sina hjärtan och våga bjuda in till glädje, gemenskap och lek. Men det är du Leo som tar ledningen förstås.

Du är född i grandiosa, magnifika Lejonets tecken och självklart är du inte vem som helst! Du rör dig och för dig som om du ägde hela jorden – och visst, jag håller med. Jag tycker också att du är bäst! Det är svårt att exakt sätta fingret på vad det är som gör dig så attraktiv. Min upplevelse är att jag dras in i Lejonenergin, att den är varm, fascinerande och att allt liksom bara blir roligare när du är med.

Solen är din styrande planet och precis som den har du en varm och härlig utstrålning som gör att människor dras till dig. Det brukar märkas när ett Lejon kommer in i rummet för du är karismatisk, varm och tilldragande. På något mystiskt sätt tycks du äga scenen. Många av er är också skådespelare, sångare eller personer som representerar på olika sätt.

Du är kreativ, ambitiös och en riktig klippa på jobbet. Man kan lita på dig Leo. Du vill verkligen göra bra ifrån dig i alla lägen.

Du har ett stort och varm hjärta och lycklig är den som har vunnit ditt.  En lojalare vän än du kan man inte ha vid sin sida och älskar du så gör du det med hela hjärtat.Du är absolut zodiakens allra bästa kompis som aldrig sviker.

I kärlek är det allt eller inget som gäller. Du är omtänksam, oerhört varm och passionerad. Det sägs om dig att du är zodiakens hetaste person..

Därför är du underbar: Du är en varm, kreativ och generös person som trivs mitt i händelsernas centrum. Har du möjlighet bjuder du på dig själv och dina pengar. Du är lojal, underhållande och älskar när det händer något nytt. Allt ska vara storslaget, fantastiskt, spektakulärt och dramatiskt i ditt liv.

Din hemliga sida: Du vill verkligen vara någon speciell men är inte så självsäker som du låtsas. Mot bättre vetande tvivlar du på dig själv och din unika personlighet och söker ständigt bekräftelse hos andra. Tro på dig själv!

Därför är du hopplös: Du har en tendens att fastna i livet och har svårt att komma över svek eller situationer när du upplever att du blivit dåligt behandlad. Se framåt.. det underlättar för dig själv. Du kan också vara alltför snäll och ta emot för mycket under för lång tid. Ta fram klorna i tid och visa var skåpet ska stå på en gång!

Du passar bra med: Väduren – om du vill ha en inspirerande parhäst vid din sida, Tvillingarna när du vill ha ombytlighet, Skytten för äventyr och spänning, Vattumannen – din absoluta själsfrände, Vågen – för romantik och glamour.

De du bör undvika: Skorpionen – kan misstänkliggöra dig och få dig att känna dig liten och obetydlig, Oxen – för jordnära och snål för din smak, Jungfrun – för känslomässigt hämmade, Fiskarna – känns opålitliga och flummiga.

Är du ett typiskt Lejon:

Testa dig själv: Om du inte känner igen dig i minst tre av nedanstående påståenden är du inget sant Lejon.

Det kan bero på att flera planeter i ditt horoskop är placerade i andra tecken. Solteckenhoroskopet visar en förenklad form av astrologi som utgår ifrån i vilket tecken solen befinner sig. Förutom solen finns det ytterligare nio planeter och andra viktiga punkter i horoskopet man måste analysera för att få en helt korrekt bild. Du är unik – det finns ingen som har ett exakt lika horoskop som du.

 • Du älskar klass och kvalitet
 • Du är inte en vän av stora snabba förändringar
 • Du faller lätt för smicker
 • Du hatar småsinthet och snålhet
 • Du är inte det minsta självkritisk
 • Du värnar om dem som har det svårt
 • Du har ett enormt rättvisepatos
 • Du glömmer aldrig en sann vän

 1. Mia skriver:

  Tack för inlägg..behöver höra detta! Jag har känt mig stukad och misstänksam emot allt och alla de senaste månaderna, att folk ser snett på mig…nojjig! Jag har gömt mig för världen och trott att alla hatar mig. Måste ta mig ur detta och stå upp för den jag är och framförallt VILL vara. Är det dags för mig nu månntro?? Kram från sollejon med asc i skytten ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

På Himlavalvet – Vecka 30

Astrologiskt befinner vi oss i ett skifte så det minsann en intressant vecka. Kräfttemat är inte helt avslutat ännu – men nästan. Vi har några rester kvar att bearbeta – Venus som i början av veckan är opposition Pluto är en av dem.

Ända sedan midsommar då Solen gick in i Kräftan har vi mer eller mindre haft samma teman aktiverade. Det är förstås eklipssäsongen och de två förmörkelserna som jag tänker närmast på. Men under dessa månader var ju även Pluto och Saturnus intimt förknippade med hela skeendet med noderna och förmörkelserna.

Vid midsommar gick Merkurius in i sin skugga, vandrade igenom Kräftan och mötte Solen, Noderna, Saturnus och Pluto och vår kära Merkur blev eklipsad han med innan han gick in i Lejonet, vände retrograd där. Denna vecka backar han tillbaka igenom Kräftan återaktiverar och drar upp alla de punkter och planeter han nyss besökte. Samma visa igen alltså.

Nu när vi lämnar vattnets element och går in i elden kan det kännas lite knepigt möjligen dimmigt och förvirrat innan vi fått upp ångan.

Det nya härliga är att Solen går in i Lejonet på tisdag vilket brukar vara årets roligaste tid. Det är eld, spänning och hetta med i bilden och plötsligen blir allt bara roligare, öppnare och här vet man faktiskt inte i förväg vad som kan hända.

Vad som gör det så där härligt speciellt är trigonen som bildas mellan Mars och Jupiter! Den här aspekten är synnerligen tursam och man kan aldrig veta vad som sker under dessa stjärnor. Det kan handla om allt möjligt kul: möten, möjligheter ekonomiskt eller kreativt. Du kan känna att livslusten, inspirationen och glädjen växa här.

☀️ SOLEN I LEJONET

Vid femtiden på tisdag morgon lämnar Solen Kräftans sfär och kommer ”hem” till Lejonet – det egna tecknet där den älskar att vara. Härligt! Med Solen i Lejonet gillar vi att bjuda till lite extra, öppna hjärtat och vara generösa och välkomnande.  I Lejonet är Solen stolt, utåtriktad och lekfull.

Det här är den glassigaste tiden på året och vi vill bara njuta, leka och ha kul. Om njutning för dig är att ligga och sola, att mysa med en god bok eller att stå på ett dansgolv med tusen andra är väldigt personligt – men.. det vi gör – det ska komma från hjärtat.

🌙 MÅNENS FÄRD

Under måndagen går den avtagande månen in i Vädurens tecken. Strax före midnatt på onsdagen är det dags för jordnära Oxen där månen mitt på torsdagen passerar Uranus. Oh, det kan vara ett oväntat men upplysande ögonblick.  08:30 lördag morgon glider La Luna in i glittriga Tvillingarna så vi emot ett socialt och snackigt veckoslut.

 ♌️ MERKURIUS I LEJONET RETROGRAD

Som alltid vid retrograder har vi att resa i minnenas allé och att återuppleva det vi precis varit med om. Vår kära kommunikationsplanet har backat in Kräftan igen och denna vecka ser vi honom 27° – 24° i tecknet och uppmärksammar åter de frågeställningar, åsikter och tankar som varit aktuella allt sedan november när Norra Noden gick in i Kräftan. Det är mycket att stöta, blöta och tänka igenom denna sommar så att allt blir rätt. Det kan vara riktigt tuffa saker, livsfrågor och val som ska göras. Men det återaktiverar också allt det som ägt rum nu under sommaren och hela skeendet med eklipssäsongen.

Själva retrograden började vid midsommartid när Merkurius gick in i skuggan på 23°57 i Kräftan, i den stunden befann han sig mittemot Pluto. Så, denna intensiva process, denna punkt drar åter upp till ytan vad vi tänkte där och då, vilka diskussioner som var uppe på tapeten och allt detta kan komma att få betydelse nu igen som Merkurius nu återvänder och aktiverar allt detta igen! Den 1/8 kommer vi att vara tillbaka där på 23°57 i Kräftan – igen och då vänder planeten direkt.

♋️ VENUS I KRÄFTAN/LEJONET

Detta är sista veckan för Venus i mysiga Kräftans sfär men som hon nu bildar opposition till självaste Pluto kanske saker och ting inte är så himla mysigt längre – utan tvärt om ifrågasatt, ställt på sin spets. Å ena sidan kan Venus bli väldigt översexad och passionerad när hon är mitt emot Pluto.  Men risken för dramatik, vilja att ställa allt på sin spets finns också med i bilden här. Tidigt på söndag morgon kl 04.00 går Venus in i Lejonets tecken. Underbart! Nu börjar det dra ihop sig till en riktigt härlig tid – med Venus och Mars i samma tecken. Wow.. det är ju liksom det som är hela livet för de två – de korta stunder de möts. Venus i Kräftan

♌️ MARS I LEJONET

Mars befinner sig i Lejonets sfär där han faktiskt älskar att vara och kan uppträda hur kaxigt, självsäkert och grandiost han vill. Detta är ett eldtecken och där trivs ju krigaren som allra bäst och kan ta för sig, uttrycka sig och vara ohämmad och kaxig. Detta gör förstås att det blir fart på Lejon och Vattumän och visst spiller energin över på Skorpionen och Oxen också och ser till att ALLT händer i deras liv.

Hans superkrafter kom verkligen till uttryck nu under gånga veckan när han i kvadratur med Uranus såg till att vi hade ordentliga urladdningar. Åska, blixt och dunder.  Vi ser honom under veckan röra sig på 13° – 17° i Lejonets tecken. Transiterande Mars har ofta en igångsättande effekt på skeenden, den kan vara med när man blir arg, upprörd, ledsen, vid plötsliga olyckor osv. Det kan också vara så att Mars här har ett finger med i spelet när man bestämmer sig och får saker gjorda. Det handlar om att skapa, ta initiativ till att saker och ting blir av. Underbart denna vecka är trigonen till Jupiter som skapar positivitet och möjligheter. Mars i Lejonet

♐️ JUPITER I SKYTTEN RETROGRAD

Det är bara dryga fyra månader kvar av Jupiters vistelse i hemmatecknet Skytten – denna vecka ser vi vår lyckobringare på 15°-14° i Skytte. I trigon till Mars dessutom! Jättehäftig aspekt.

Det är i december som Jupiter tar steget över till Stenbocken. Men Jupiter – Lyckobringaren är retrograd och befinner sig denna vecka på Skyttens 15:e grad.  Den 11/8 vänder Jupiters bana rätt igen på 14° i Skytten. Det här är verkligen inte fy skam för under den här tiden integreras nya kunskaper och intryck. Vi utvecklas på alla plan och kan igenom den här processen nå sann framgång, välgång och lycka. Retrograden handlar om att vända blicken inåt, att göra andliga reflektioner, tillbakablickar och djupdykningar.

♑️ SATURNUS I STENBOCKEN RETROGRAD

När Saturnus går retrograd vänder vi tillbaka och tittar åter igen lite närmare på vad det är för livsläxor vi har att lära. Han bearbetar denna vecka den 16° -15° i Stenbocken. Planeten backar ju tillbaka i de fåror han nyss plöjde så nu får vi chans att åter blicka in i våra själar. Saturnus är ju förutom tidens gud även The Lord of Karma och han aktiveras maximalt nu i och med kontakten med noderna, Mars, Merkurius och Pluto.  Saturnus i Stenbocken

♉️ URANUS I OXEN

Uranus befinner sig nu på 6° i Oxens tecken. Uranus trädde in i tecknet den 6/3 och blir kvar där i sju års tid. Var än Uranus uppträder skakar han om oss och erbjuder oss möjligheten att förnya oss, att hitta vårt eget unika jag, att finna vår egen inre sanning. Att Himmelen (Uranus) möter Jorden är stort och vi kan förvänta oss att allt mellan himmel och jord kan äga rum. Jordbävning är det första man tänker på, men förvänta er nytänkande runt jorden själv, länder, ägande av länder, vilket folk som ska få bo var exempelvis. Det kan också handla om nya tankar runt mat, odling och hur vi behandlar Moder Jord. Uranus är väckarklockan som får oss att vakna till liv, rebellen som kommer med nya tankar och idéer. Ekonomi är ett annat område som kommer att reformeras och skakas om här. Han öppnar vårt medvetande och banar väg till ett nytt tänkande. Genom att Uranus nu slutligen trädde i Oxen har en ny epok börjat.

♓️ NEPTUNUS I FISKARNA RETROGRAD

Neptunus vände retrograd den 21/6. Vår andliga ledsagare rör sig jättesakta baklänges och är nu på18°42 i Fiskarna. När Neptunus backar är det de andliga i oss som berörs och utvecklas. Närvaron är subtil och vi känner inte av hennes rörelser lika påtagligt exempelvis de eldiga planeterna men tro för den sakens skull inte att Neptun enkom är mild och mesig. Neptunus kan locka oss ut på riktigt djupa farvatten och påverka oss djupare än självaste Pluto.  Neptunus jobbar med det undermedvetna, det andliga och i drömvärlden. Nu när Neptun är i direkt rörelse kan vår varseblivning, vår tro och kanske kan vi komma på andra tankar och öppna ögonen för en ny verklighet.

♑️ PLUTO STENBOCKEN RETROGRAD

Den 23/4 vände Pluto retrograd i Stenbocken och planeten rör sig väldigt långsamt baklänges under de kommande fem månaderna och kommer bara att backa 3° bakåt innan han vänder direkt igen den 3/10. Nu bearbetas den 21° i Stenbocken. Detta att den backar/ går retrograd är något som sker varje år. Underjordens härskare vill att vi människor ska transformeras, utvecklas och finna den ultimata meningen med vår vandring på jorden. När planeten vänder retrograd riktas inte energin utåt längre – utan inåt, in i våra hjärtan och psykologiska mönster. Finns det något område i ditt liv där du söker förbättra, transformera eller utveckla? Hur ser maktstrukturerna i dina relationer ut? Hur är ansvarsfördelningen och strukturen i kontakten mellan dig och dina nära och kära? Är det något ogräs kvar i ditt liv du behöver rensa bort?

♈️ KIRON I VÄDUREN RETROGRAD

Den 18/2 gick Kiron in i Väduren där han blir kvar till år 2027. Kiron rör sig nu retrograd i Väduren. Oavsett vilket stjärntecken du är född i så kommer Kirons retrograd att påverka dig. Var än du ser att Kiron är aktiverad i ditt födelsehoroskop, i aspekt till eller på en personlig planet eller punkt så kommer han att blottlägga dina djupaste sår och rädslor. Kiron drar fram våra sår och låter dig uppleva den smärta och det lidande som din själ behöver gå igenom för att du ska utvecklas och växa som människa. Han får oss att arbeta med självkänsla och lära oss att acceptera och älska det egna varandet. Läxan handlar om att lära oss att förstå vår själs sanna essens. Lära oss vem och vad vi själva är och få en förståelse för meningen med vår existens och vandring på jorden. Själens evolution och att höja oss över den mänskliga erfarenheten är den yttersta meningen med våra inkarnationer. Kiron i Väduren

♋️ MÅNENS NODER I KRÄFTA/STENBOCKEN ♑️

Noderna som har stått och trampat på 17° under hela eklipssäsongen kommer även denna vecka att vara kvar i samma läge innan de lossnar ut greppet. Det är ett intressant fenomen faktiskt att de förblir stillastående under eklipstiden. Men snart kommer de att fortsätta sin färd genom Kräftan/Stenbocken.  Norra Noden i Kräftan  

 1. Hej, tack för en bra blogg:) Jag är skorpion med månen i lejonet, kommer det påverka mig i något område?

  Gabriella

  1. Javisst! I och med att Solen träder in i ett fast tecken, Lejonet, blir alla ni Lejon, Skorpioner, Oxar och Vattumän upplivade här. Mars finns på plats och aktiverar, nu med trigonen till Jupiter vilket är cool. Snart träder även Venus in i tecknet – vilket är så bra för dig och för kärlekslivet. Eftersom du har två fasta tecken representerade i ditt horoskop blir båda din Lejon och din Skorpionsida upplivade samtidigt. Så, mer action, livslust, känslor och kärlek.

   1. Härligt, det ser jag fram emot 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop – Vecka 30

leoec2118_zpshzvuyw2u

⭐️ Väduren 

Välkomna glädjen, inspirationen och låt de positiva influenserna komma in i ditt liv. Nu lämnar vi minnenas allé, känslorna och det förflutna bakom oss och går mot framtiden. Det är en eldig, innehållsrik och belönande vecka som väntar dig nu, kära Vädur!

Att Månen är i ditt tecken under måndag/tisdag gör att du känner dig väldigt nära dina känslor. Dan därpå går Solen in i Lejonet. Underbart! Det eldiga temat förstärks ytterligare senare in i veckan när din styrare Mars aktiverar Jupiter och.. inte att förglömma – även vackra Venus tar sig in i ditt superhärliga, kärleksfulla femte hus. Använd dig gärna av det motiverande, inspirerande flödet för det här är ett superbra tillfälle att planera inför framtiden och sätta upp nya mål.. Det är i stunder som dessa som kärleken vaknar till liv och vill uttrycka sig. Säg hej till dina vänner, till sällskapslivet, fester och härlig samvaro. Nu vill universum att vi ska njuta och ha det bra tillsammans. Se fram en mot en månad som passar din vilda själ perfekt.

⭐️ Oxen

Din styrande planet Venus är under veckans början rejält utmanad av dramatiska Pluto och det är inte troligt att du kommer kunna hålla tillbaka dina känslor och åsikter. Att även Merkurius (som också nu backat tillbaka in i Kräftan) drar i samma trådar – gör att det finns lite varningar runt veckans första tre dagar. Det finns explosionsrisk runt dig och i värsta fall kommer droppen som får bägaren att rinna över under denna tid. Ifrån torsdagen har universum – simsalabim – trollat bort alla galenskaper. Under torsdagen bildar Mars & Jupiter en gynnsam trigon vilket kan bidra till överraskningar och tursamma händelser. Under de mysiga dagar som finns kvar tors – sönd är energin toppen! Solen träder in i ditt fjärde hus som riktar fokus mot grunden, hemmet och familjen så kommer universum ändå att sända igångsättande, positiva strålar åt ditt håll vilket kan inspirera och motivera.

⭐️ Tvillingarna

Venus befinner sig under måndagen opposition till Pluto vilket kan ge lite skarpa kanter, framtvinga beslut eller åtminstone få dig att sätta ner foten i vissa frågor.

För vissa har detta det varit känslosamt och handlat om kärlek och relationer men precis lika gärna kan processen handla om ditt förhållande till pengar och ditt egenvärde. Vad du värdesätter mest? Troligtvis har det hänt en hel del på den fronten. OK.. när Venus flyttar sig undan på tisdag känns det genast lättare.

Semester i alla ära – men nu aktiveras horoskopet och en ny spännande, motiverande energi kommer in och öppnar ditt sinne för nya möjligheter. Ja, att brainstorma, bolla idéer med andra kan visa sig vara belönande. Onsdag/torsdag kan erbjuda ett överraskande fönster som i bästa fall kan innebära intressanta möjligheter.

Ju längre in i veckan desto bättre mår du när flera härliga planeter kommer in i Lejonet och ditt kommunikativa, glada tredje hus.  Det är dags för dig att kliva ut bland människorna och glittra och ta för dig av livet igen. Event, sociala happenings, prat och kommunikation är vad som vankas.

⭐️ Kräftan

Efter en hel månad av superfokus på dig och din stjärnbild växlar så Solen över till Lejonets tecken på tisdag morgon. Förhoppningsvis är det nu, när såväl födelsedags och eklipssäsongen är över som du verkligen går in i djup vila och kan landa i att bara vara?

Visst, det är lite skrammel kvar – Venus som låter er som är födda under tecknets sista dagar vara kärleksgudinnor för en tid. Det här hade varit helt fantastiskt om inte Pluto samtidigt stod där mitt emot med sina ganska påfrestande, ibland ägande eller dominerande influenser. Dessutom backar Merkurius igenom tecknet. Som väl är detta sista veckan av retrograden.

Solens entré i Lejonet ändrar förstås villkoren och ifrån det egna varandet vänds nu uppmärksamheten emot ditt ekonomiska 2:a hus. Det är troligt att allvarliga tankar som rör ägande, försörjning och pengar komma till dig.

Om det inte är helt av nöd tvunget rekommenderar jag dock ingen Kräfta att jobba denna vecka. Naturligtvis är det inget farligt som händer om du måste men din astrologiska klocka säger ifrån. Vila!

⭐️ Lejonet

Denna måndag befinner vi oss i skiftet mellan den vatten och eld och förstås kan det såhär i sista stund uppstå en viss förvirrade ånga när de båda elementen möts. Vi har Pluto som befinner sig i opposition till Venus – vilket kan vara en tuff passage för kärleksrelationer när lojalitet och känslor prövas.  Natten till tisdag glider dock Solen in i Lejonet och härifrån går vi in i den tid på året när du kommer till din rätt. Nu tar en varm, utåtriktad och glädjerik tid vid. Mars som befinner sig i Leo sedan en tid tillbaka får underbar backup av Solen men bäst av allt är den härliga trigon som Mars bildar med Jupiter nu! Den erbjuder idel chanser och möjligheter och man skulle faktiskt också kunna säga att här finns ren och skär tur att hämta. Vissa kanske använder flödet till att ägna sig åt spel och dobbel, en annan satsar på kärlek medan en annan sätter sig ner och filar på sin roman eller varför inte sitt CV. Härligt under alla omständigheter för du tillbaka i matchen igen och den kommande månaden utgör den egentliga sommarlyckan för dig. Tillhör du dem som inte tycker att sommaren ännu gett dig allt du önskar i from av kärlek, glädje och rolig samvaro med andra? Well, det är nu allt du väntat på händer.

⭐️ Jungfrun

Nu befinner vi oss i ett skifte som är dubbeltydigt och kanske även en aning förvirrande eftersom vi å ena sidan befinner oss i en tid när sommarens tema – de enorma processer som har ägt rum i Kräfta/Stebock nu så sakta klingar av – men eftersom både Venus och Merkurius är aktiva i tecknet hela veckan så är de i högsta grad pågående ännu. Vackra Venus vill mest bara njuta men Pluto tvingar fram personlig utveckling och raka besked angående dina värderingar. Det kan röra sig om de människor du väljer att ha runt dig, relationer och din personliga utveckling. Var sann emot dig själv. Att rensa ut den eller det som du inte behöver är viktigt för att själv kunna växa. Det här är dock sista vändan att stöta och blöta dessa teman som troligtvis har med det förflutna och våra känslor att göra.

Det andra skeenendet som är på väg att ta över scenen helt är eldens element och härliga utåtriktade Lejonets generösa värme och öppna hjärta. Ja, Mars är ju redan här sedan en god tid tillbaka. Nu under onsdag och torsdag kommer Mars och Jupiter att länkas till varandra. Wow! Det här är så lyckosamt tillfälle. Entusiasm, chanser och plötsliga möjligheter kan komma ur detta. Du går in i en uttalat positiv period.

⭐️ Vågen

Din styrare Venus befinner sig på måndag mitt emot Pluto vilket faktiskt är lite tufft, utmanande och ifrågasättande. Ja, det är sådant som vem och vad är det du älskar och värderar högst som kommer upp? Sådant som rör dina personliga värderingar, önskningar och preferenser. Hm.. ja, det är ju alltid nyttigt att kolla på sådant förstås. Nåväl – dessa frågeställningar kommer för sista veckan att stötas och blötas på grund av Merkurius och Venus position i Kräftan. De utgör de sista eftersläpade delarna av de enorma processer som varit igång sedan midsommar.

Det större skeendet som vi är på väg in i och som kommer att färga hela den kommande månanden det är det grandiosa, utåtriktade, glada och generösa energiskiftet som äger rum när Solen glider in i Lejonets tecken och ditt utåtriktade 11:e hus. Bäst nu onsdag/torsdag är den energigivande, löftesrika tigon som bildas mellan Mars och Jupiter.  Det skapas helt nya förutsättningar nu du öppnar dig för nya influenser, personer och kontakter. Se fram emot en generös och rolig period.

⭐️ Skorpionen

Både din klassiska och din moderna styrare är intressant aspekterade denna vecka vilket gör att det kan hända en hel del med ditt känsloliv och dina intima relationer.

Pluto befinner sig under måndagen i opposition till Venus vilket förstås påverkar relationer och värderingar. I värsta fall kan detta utmana maktbalansen mellan dig och din partner. Nåväl – det kan vara nyttigt att se på även detta. De mer långvariga förändringarna kommer under ifrån tisdag när Solen glider in i ditt offentliga 10:e hus och heta Lejonets tecken där din klassiska styrare Mars redan väntar. Under onsdag/torsdag bildar Mars en så gynnsam trigon till Jupiter och dessa eldiga krafter ger så mycket glädje. Aspekten är ett riktigt vitaminpiller som stimulerar, gör dig pigg och äventyrslysten. Här kan nya möjligheter och chanser uppstå. Nu lockas även du, zodiakens mest privata person ut på banan igen och partydjuret inom dig kan vakna till liv. Varma, generösa Leo bjuder på ett nytt socialt flöde som har saknats ett tag. Här finns glädje, kärlek och trevlig samvaro att vänta. Att din styrare Mars aktiveras sätter fart på livsandarna och får dig att vilja mer av allt.

⭐️ Skytten

Det ser ut att den kommande veckan kommer att vara helt i din smak! Natten till tisdag byter Solen tecken och flyttar in eldiga Lejonet, i likaledes eldiga 9:onde hus! Det är en generös, lekfull och rolig energi som kommer fram här. Det 9:e står för resor, internationella kontakter, upplevelser och medvetandehöjning mm. Du börjar känna att det är ditt game igen nu när livet utvecklar sig på ett sätt som du gillar att ha det. Veckans höjdpunkt kommer under onsdag och torsdag när Mars bildar trigon till Jupiter och dessa två härliga eldiga krafter kan komma i samspråk. Detta möte kan komma med oanade möjligheter och faktiskt också tur. Ta tillfällena som bjuds i akt. Det är bara fyra månander kvar som du kan tillgodogöra dig Jupiters gunster och sötma.  Låt det här vara tiden när du vågar sjösätta de projekt och drömmar som funnits med dig ett bra tag redan.

Nu känns livet positivt och roligt att leva. Är du tillbaka på jobbet kanske du redan sitter och funderar på hur du ska få möjlighet att ta dig iväg på en avstickare igen?

⭐️ Stenbocken

Det skulle vara en överdrift att säga att ditt liv 2019 har varit enkelt eller lättsamt för som du vet är det ju främst hos dig som de allra största förändringarna har ägt rum. Det är förstås Saturnus/Pluto mötet, södra noden och alla eklipserna som drivit på och jagat fram stora beslut och förändringar och kanske är du inte helt färdig än med dina processer? Ja, det återstår en eklipssäsong till i vinter innan dessa enorma processer är över.

Under natten till tisdag sker dock skiftet som jag tror att många börjat längta när det kosmiska scenariot ändras och fokus nu vänds mot eldens element och ditt passionerade 8:e hus som även representerar andras pengar, arv, sexualitet och psykologi. Att tala ut, att finna förtroende och tillit är viktigt nu. Det kan vara så att du och din partner kommer riktigt nära varandra nu för detta är hemligheternas kammare och här skrapas det inte på ytan.

⭐️ Vattumannen

Äntligen, kära Vattenbärare, stundar en lekfull, generös och rolig period när saker och ting bara blir så himla bra. Det finns så mycket glädje att hämta här så se till att ta dig ut och träffa folk. Innan veckan är över har vi hela 3 underbara planeter i Lejonet – mitt emot dig och livet blir lekande och lätt igen. Solen och Mars, de två eldigaste kommer att befinna sig i ditt relationshus, det 7:e. Under torsdagen bildar Mars en synnerligen gynnsam trigon till Jupiter. Ren skär tur och roliga möjligheter väntas. Härifrån och en månad framåt har du en glädjerik och positiv period att vänta när du kommer att kunna känna dig riktig tillfreds och lycklig. Det är mycket nytt och spännande på agendan. Känn efter om du är till freds med hur livet utvecklat sig. Om du inte är helt tillfreds vet du ju var skon klämmer. Skjut inte upp till morgondagen det du kan fixa nu. Sköter du dina kort rätt så faller allt på plats under den kommande månaden. Ett förslag, erbjudande eller en romans kan förvandlas till en seriös satsning.

⭐️ Fiskarna

Det är en passionerad Venus som möter Pluto under måndagen och eftersom även Merkurius backat tillbaka in till denna del av horoskopet är kan det mycket väl vara så att här finns ett behov att få tala ut och troligtvis kommer samtalet att kretsa runt kärleken och vad som hänt och sagts tidigare.

Nu går vi från vatten till eld och förutsättningarna ändras när ett helt nytt scenario dukas fram. Det går inte att ”simma lugnt” och slacka på längre. Innan veckan är över har hela tre planeter tagit sig in i ditt 6:e hus, arbetshuset som också påverkar dina dagliga rutiner och vanor!!  Ja, det är eldens element och Lejonets tecken som råder och för din del Fiskarna gäller det att ta sig utanför sin comfort zone och ta för sig av livet på ett mer aktivt sätt. Merkurius flyttar in i Jungfrun på onsdag vilket hjälper dig oerhört i kommunikationen. Veckan är härlig och fylld av plötsliga chanser. Mars trigon Jupiter. Jobb, kärlek eller att presentera idéer. Ring, maila eller sms:a, vad som faller sig naturligt för dig. Det viktiga nu är att du talar ur ditt hjärta! Det här är verkligen en möjligheternas tid!

 1. Hej!
  Jag är en skytt född 13/12 o det här är skyttens år men inget händer o halva året har gått… har du nån idé kring vad det beror på?

  1. Du är född med Solen i den 21:a graden så Jupiter är inte färdig med dig ännu. Vi har en övergång till i höst. Just nu är han fortfarande retrograd och lite vilande. Men inte läge till.
   Som jag förklarade i ”På Himlavalvet – vecka 30” så aktiverar Mars Jupiter nu. Jupiter vänder i början av augusti direkt och rör sig framåt igen så det är fyra jupitermånader kvar för din del.
   Men min fråga till dig Birgitta, för jag blir också lite nyfiken är: Vad gör du för att att aktivera flödet? Jag tror inte att det kommer färdigstekta sparvar flygande.
   Tror att du måste enligt lagen av attraktion, önska in händelser, jobb, personer osv i ditt liv och kämpa för att det ska bli så. Då blir du sedd!
   Eller jag kan uttrycka det mer bibliskt: Bed och ni skall få, sök och ni skall finna, kacka och dörren skall öppnas för dig.
   Det finns massor av tur och framgång kvar att hämta via Jupiter för den som vill något.
   Lycka till!

 2. ”Gå in i din kammare liten och trång,
  den gömmer vad hjärtat höll kärast en gång,
  på ropet i skogen får ingen ett svar,
  finn vägen tillbaka till det du har”.

  Den versen kom till mej när jag läste Stenbocks – horoskopet, precis vad jag har sysslat med dom senaste åren, nu har jag kommit tillbaka till mej själv efter alla ”utfärder” ! Tack Universum! ❣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..