Horoskop – Vecka 8

 

March-Pisces-New-Moon-1024x1024_1024x1024
⭐️ Väduren

Det är en riktigt händelserik och omtumlande vecka som väntar! Kärleken och skönhetens gudinna kommer att vara med dig i ytterligare några veckor och nu är din karisma på topp Har du hunnit känna av Venus sötma ännu? Nu attraherar du till dig uppmärksamhet, uppskattning och en och annan beundrare kanske bekänner färg och vill berätta om sina känslor för dig. I och med att Merkurius vänder retrograd är det troligt att denna någon är en person som du redan känner.  Gammal rostfri kärlek brukar komma tillbaka vid retrograden. Din styrande planet bytte precis tecken och befinner sig nu sedan i söndags i produktiva Stenbocken där han gör väldigt bra ifrån sig. Det här hjälper dig att vara målfokuserad och få din vilja igenom. Mars + Venus.. Ja, det kan ju inte betyda annat än att du är oemotståndlig och underbar.

Enligt solteckenastrologin faller söndagens nymåne i ditt drömska, andliga 12:e hus. Som alltid är en nymåne en pigg nystart. Den här kan hjälpa dig att komma i kontakt med  det stoff som drömmare är vävda av. Andliga genombrott, intuitiva känningar och starka, lucida drömmar likaså.

⭐️ Oxen

Det är en verkligt intressant och laddad vecka som väntar Oxen, för vi befinner oss i ett rejält energiskifte. Dag för dag här inträder någon litenförändring. Processen började redan i söndags när Mars dundrade in i ditt karriärshus. Med den positionen kan han kan göra väldigt bra ifrån sig och hjälpa dig framåt med vad än du önskar under de kommande sex veckorna.

Det blir en stark fokus även på ditt 11:e hus den här veckan. Som du säkert vet handlar ju det om nätverkande, internet, grupper och gruppers tyckande och tänkande. Under måndagen vänder ju Merkurius retrograd just i detta hus och mitt absolut tips är att hålla en låg profil på sociala media nu. Det är lätt att man blir missförstådd i dessa kanaler.

Solen smyger under tidig onsdagsmorgon in i Fiskarnas tecken och en mjukare verklighet väntar dig.  Torsdag – söndag kan du förvänta dig att saker och ting kan rassla till och faktiskt riktigt bra saker, till och med förvånande saker inträffa. Astrologiskt är det justa aspekter från såväl Mars som Solen till Uranus som drar med dig in i hetluften. Härligt!

Enligt ”Solteckenhoroskopet” infaller även nymånen i ditt 11:e hus och då är hela fyra planeter där i Fiskarna. Superbra tid för att starta ett kreativt projekt.

⭐️ Tvillingarna

Det här blir en riktigt motsägelsefull och intressant vecka. I och med att Solen träder in i rörliga Fiskarna under onsdagen skapas här ett superstarkt tema som genomsyrar allt. Som mest kommer hela fyra planeter att vara i Fiskarna, i ditt 10:e karriärshus och en av dem är din styrare Merkurius.

Oh, redan i måndags vände Merkurius retrograd och därmed startade en intressant treveckorsperiod när vi i vanlig ordning kan förvänta oss lite knasigheter. Merkurius anses ju vara försvagade just i Fiskarna, men det betyder inte att retrograden känns mindre. Tvärt om faktiskt. Många har känt av dessa krafter redan innan processens startade.

Spännande och som ger lite extra krut är Solens möte med Uranus och Mars som också kommer i kontakt med Uranus. Det ger lite plötslig och oväntade dimensioner till bilden och du kan räkna med förvånande nyheter nu – i synnerhet mot slutet av veckan. Luringar kan också förekomma under dessa stjärnor så var försiktig med försäljare och andra ekonomiska förslag.

Enligt solteckenastrologin kommer söndagens nymåne i Fiskarna att lysa upp ditt 10:e karriärshus. Juste! Då får du en välkommen puff i rätt riktning från universum. Det här öppnar ett fönster till nytt uppdrag, jobb eller befordran. Det kan också i all enkelhet vara så att du blir uppmärksammad i din roll där du är eller bara lever på i detta superflöde med din gamla vanliga inkomstkälla.

⭐️ Kräftan

För dig som är född i ett kardinalt tecken finns det mycket glädje och gott krut i dessa stjärnor. Att heta, igångsättande, motiverande Mars nu har trätt in i Stenbocken lägger ytterligare mer tyngd till de processer som redan är igång. Du blir målinriktad och blir stark i din övertygelse och är oerhört produktiv. Med Mars i den här positionen kan du bygga en framtid utav stål under de kommande sex veckorna. Så trots att Merkurius är retrograd ifrån måndag och framåt, är detta ändå den starkare influensen. Nu händer det grejer som du verkligen kan använda till din fördel.

Tidig onsdag morgon träder Solen in i Fiskarna och en mildare och mysigare stämning tar vid i ditt horoskop. Det börjar hända massor i din sociala sfär och du själv kan mogna i en beslutsfattande process. Vackra Venus befinner sig i kvadrat till allt som är du och det är ju förstås också oerhört välkommet eftersom gudinnan sprinklar lite av sitt rosafärgade, magiska pulver över ditt liv och plötsligen kan allt kännas lite lättare, vackrare och mer njutbart. Din karisma stiger och vet vart den här härliga energin kan föra dig. Det minsta jag kan utlova det är att din dragningskraft och attraktionsförmåga stiger. Härligt!

Enligt solteckenastrologin kommer söndagens nymåne infalla i ditt 9:onde hus och det är lätt att drömma sig bort till främmande länder. Ja, om du har möjlighet bör du absolut passa på att unna dig en avstickare. Annars går det ju även bra att se en film, läsa en bok och resa i tanken. Ja – det 9:onde handlar också om utveckling, utbildning och internationella kontakter.

⭐️ Lejonet

Nu återstår bara två dygn till dess Solen tidigt på onsdag morgon skiftar över till Fiskarnas sfär och universum åter genomför ett av dessa totala förvandlingstrick.

Processen började redan i söndags genom att heta Mars tog klivet över till Stenbocken. Det är en riktigt kaxig position som kommer att hjälpa dig stora mängder i ditt arbetsliv och kanske även få dig att känna dig pigg och alert.

Mars närvaro är motiverande och skapar spänning, ställer saker på sin spets och ser till att du får uppmärksamhet, mer att göra på jobbet.

Mars i 6:e huset kan göra också göra dig medveten om hälsa, diet och beach 2020. Du blir pigg, glad och målinriktad.

Men Merkurius som redan befinner sig i Fiskarna vänder nu under måndagen retrograd och i vanlig ordning är det detta kanske inte den mest välkomna nyheten eftersom den som vanligt ställer till lite knas och förvirring. Under söndagen kommer hela fyra planeter att vara i Fiskarna samtidigt och det är troligt att det är en känslosam passage för dig.

Enligt solteckenastrologin infaller denna söndagens nymåne i ditt passionerade och samtidigt märkliga 8:onde hus. Det hus rymmer en rad intressanta betydelser, allt från psykologi och astrologi till andras pengar eller djup kärlek och passion. Välj själv vilket av områdena som står dig närmast.

 ⭐️ Jungfrun

Denna måndag kommer Merkurius att vända retrograd i Fiskarnas tecken och med den positionen är ju din styrande planet mitt emot allt som är du. Naturligtvis kommer detta att märkas av på alla möjliga sätt. Han är ju inte din styrande planet för intet. Missförstånd kan vara något lite av det som retrograden kan orsaka. Ta det lugnt bara så kommer allt att avlöpa fint ändå.

Det är en superspännande månad du har framför dig när allt som är du, allt du gör och säger blir synliggjort och uppmärksammat. Det här är en stimulerande, uppiggande och rolig tid. Under söndagen kommer även månen att bli ny i Fiskarnas tecken och därmed också ditt sjunde hus. Oh! Det här kan ge fart till dina relationer och glädje är att vänta därigenom.

Mars har gått in Stenbockens tecken där redan Jupiter, Pluto och Saturnus väntar. Detta kommer att ge ytterligare krydda till kreativiteten, glädjen och skapandet. Visst, Mars kan i och för sig vara lite sexig av sig så visst! Det kan även bli lite passion och förälskelse också under de kommande sex veckorna. Ytterligare underbyggnad för den tanken kommer av Venus position i ditt djuplodade, erotiska 8:e hus. Dessutom, söndagens nymåne infaller i ditt 7:e hus som handlar om relationer. Ja, som du ser.. allt pekar mer eller mindre åt samma håll.

⭐️Vågen

Astrologiskt är den kommande veckan oerhört händelserik – och det är intressanta planethändelser att rapportera om varenda dag. Mars dundrade redan under söndagen in i Stenbocken, där han faktiskt sägs vara exalterad och kommer i sitt allra starkaste uttryck. Coolt för det här är en stor hjälp för dig i allt som rör business, arbete, karriär och faktiskt också hemmet. Under de kommande sex veckorna kommer Mars att aktivera massor i ditt liv. Redan under denna vecka kommer han möta Uranus i trigon vilket ger en spännande och kanske otippad känsla till horoskopet.

Under onsdag morgon träder Solen in i Fiskarnas tecken, ditt praktiska, flitiga och hälsoinriktade 6:e hus. Oh, här erbjuds du en möjlighet att se över dina vanor, kanske inleda en hälsokur eller likande. Men förutom hälsa och dagliga vanor är detta även arbetets hus. Under söndagen kommer hela fyra planeter att mötas här och en pigg nymåne i Fiskarna bildas. Kul! Detta kan symbolisera ett nytt jobb, ett nytt projekt eller annan form av nytändning eller start.

Kan man våga sig på att söka nytt jobb när Merkurius är retrograd? Svar ja! Det kommer att gå jättebra – även om det innebär att du ska skriva på ett avtal. Du klarar det!

⭐️ Skorpionen

Oh, du hemlighetsfulla. Nu har din styrare Mars tagit sig in i Stenbockens tecken där även Jupiter, din moderna styrare Pluto och Saturnus väntar. Här kommer Mars att kicka igång dina nära relationer, som dem du har med syskon, släktingar, arbetskamrater eller grannar. Kort sagt, folk du möter varje dag. Det är tydligt att du har samlat på dig känslor och åsikter och kanske är det nu du vill dela med dig av detta. Intressant för det tillhör ju inte vanligheterna för dig att uttrycka dig spontant och ifrån hjärtat. Men tiga är inte alltid guld. Ta det varligt med folk Skorpio! Merkurius har precis vänt retrograd så det kanske inte är helt lätt att bli förstådd nu. Men å andra sidan, det kanske är deras problem?

Andra långt mer härliga ting är att Solen tidigt på onsdag morgon glider in i ditt 5:e hus och i Fiskarnas tecken där redan Merkurius backar och Neptunus väntar. Ja, detta brukar beskrivas som glädjens hus, men det är också här som såväl kreativiteten som romantiken bor. Ja, detta hus är även en symbol för det vidöppna, generösa varma hjärtat. All den här mjuka, sensuella och intuitiva Fiskenergin i 5:e huset passar dig perfekt. Det är som att gunga på ett vilsamt hav. Här kommer också söndagens nymåne att äga rum.

⭐️Skytten

Mars lämnade dig i söndags till förmån för grannen, Stenbocken. Ja, det kan bli lite tomt en kort stund – men för dig som är född i ett rörligt tecken kommer detta att vara en härlig tid när mycket kan börjar röra på sig och kanske även lossna för dig. Mars kommer att aktivera ditt 2.a hus så att finna lösningen på ekvationen mellan utgifter, inkomster får ökad betydelse.

Det är massor på gång i Fiskarnas tecken.. Inte nog med att Merkurius som befinner sig i Fiskarna under måndagen påbörjar sin retrograda fas nu under måndagen.  Även Solen kommer under onsdag morgon att glida in här, välsigna och motivera. Både på ett yttre och ett inre plan riktas uppmärksamheten emot basen, grunden i dig och ditt 4:e hus. Går du i tankar på att renovera, byta bostad, göra en långresa? Det kan vara så – men det kan också vara inre psykologiska processer som har med psykologi, kanske programmeringar du fått i din tidigaste barndom att göra som kan behöva ses över nu under Merkurius retrograda fas.

På söndag kommer ju den nya månen att tändas här i ditt 4:e hus och det om något kan inspirera allt jag nämnde där ovan.

⭐️ Stenbocken

Hej och hopp Stenis! Ingen rast, ingen ro eller? Det ser ut att bli fullt pådrag i ditt tecken nu när Mars i söndags tog klivet in. I det här läget sägs ju Mars vara exalterad och du kan verkligen dra fördel av hans närvaro under den kommande tiden. Här är han jordnära, produktiv, målinriktad och så förnuftig som Mars kan bli. Lite längre fram möter han ju upp med Jupiter och dessa två ihop kommer att ge dig fin utdelning. Det är ett mycket fördelaktigt läge för din del.

Mars kommer i slutet på veckan att bilda en fin, fin trigon till Uranus som ger förväntningar om att något spännande, kanske till och med förvånande och i värsta fall chockerande kan hända. Men mest tror jag på att du kan få glädjebud. Kanske är det något besked du hoppats på som går igenom här.

Som om inte det vore nog finns här även en kontakt med Venus skönheten och kärlekens gudinna befinner sig i kvadratur till ditt tecken. Detta ökar din karisma markant och du drar till dig uppmärksamhet och suktande blickar vart än du går.

Enligt ”Solteckenhoroskopet” infaller söndagens nymåne i ditt sällskapliga, kommunikativa 3:e hus vilket gör att ditt sociala väsen vaknar och du längtar efter att få umgås, snacka och ha kul med släktingar och vänner. Se nu till att verkligen ta dig tid att ringa de där samtalen till vännerna du tänkt på men inte hunnit med. Det blir så roligt att återses!

⭐️ Vattumannen

Vi befinner oss i en kosmisk transformation när det händer massor på stjärnhimlen. Mars var först ut genom att skifta tecken redan tecken igår – till Stenbocken. Nu under måndagen vänder Merkurius retrograd. Attans! Nu är den här förträffliga tiden när alla planeter drar åt samma håll över. Tidigt på onsdag morgon lyser Solens sista strålar upp ditt tecken innan hon drar vidare till Fiskarna. Som alltid kan det känns det lite tomt ens eget tecken plötsligen står där tomt. Men känn efter och känn in. Visst är det väl ändå skönt att få ha sina egna känslor helt ifred utan några planeter som påverkar och pockar på uppmärksamhet?

Roligt är att Solen snart bildar en kvadratur till Uranus, och samtidig kommer Mars att bilda trigon till Uranus, din styrande planet, vilket är att se som en möjlighet, en inspirationskälla och som kan leda till plötsliga tursamma händelser. Oh, de där två drar in lite nydanande och spännande energi i ditt liv här på en gång. Denna vecka är mycket intressantare än man kunde tro först.

Enligt med solteckenhoroskopet infaller söndagens nymåne i ditt ekonomiska 2:a hus. Jobb och pengar alltså! Det kan vara att du har beslut att fatta angående ekonomi, framtid och kanske rör dessa beslut även gemensamma tillgångar som du har med en partner?

⭐️ Fiskarna

Åh, vilken spännande tid som startar nu för dig Fiskarna. Mars har nyss bytt tecken och flyttat in i Stenbocken och ditt 11:e hus för publikationer, nätverkande, grupptänkande och opinionsbildning sker. Om du är influencer, kreatör, regissör eller på annat sätt har ett yrke som riktar sig ut till stora grupper är detta en chans. Under dessa stjärnor kan du påverka och faktiskt nå ut. Vet att Mars är superkraftfull här och att han inom någon vecka också möter upp med Jupiter.

På måndag väder Merkurius retrograd i ditt tecken. Attans! Det kanske inte är optimalt – men se saken från den ljusa sidan. Du får ju ha honom hos dig så mycket längre på detta sätt.

Under onsdagsmorgon glider Solen in i Fiskarna och naturligtvis är det härligt att den är hemma i ditt eget tecken och din tid på året infaller. Det aktiverar allt som är du! Men detta är bra det första av många tecken i skyn. Idel möjligheter träder fram nu – men ta det varligt och syna alla förslag i sömmarna innan du kastar dig in i eller ger dig hän till något äventyrligt och osäkert.

Enligt ”Solteckenhoroskopet” kommer söndagens nya måne att infalla i Fiskarnas tecken och 1:a hus vilket sätter dig, ditt varande i första rummet. Det är faktiskt runt din ödmjuka person som allt kommer att kretsa nu.

 1. Ja, kan känna att Mars är i Stenbocken, att jag inte kan ligga på latsidan helt, fast det är retrogradtider.
  Något helt annat: Jag vill dra nytta av att min Uranus transiterar mitt 11:e hus, och vill veta vilken roll Uranus spelar för Kräftan ? Hälsoplanet ? Jobbplanet ? osv. Kan inte hitta det på nätet.

 2. Lotta skriver:

  Jag är född med Merkurius retrograd i tvillingarna, jag har känt av den , samt stormen som vi haft, dessa hoppas jag rensar upp lite nu. Det behövs reset, och NYTT, tack !
  Vilken vacker bild du valt till denna vecka !! Tack för allt du gör !

 3. Välkomnar retrograden, har en del saker precis som du skriver som behöver falla på plats. Kul att du bekräftar det jag haft en känsla av. Instämmer med Vädursblodet att ditt presentationsfoto verkligen är snyggt! 👍

 4. Tack, så spännande och skönt det låter att vara Vädursblod denna vecka. Så SNYGG du är på nya presentations fotot. Önskar dig också en härlig vecka, kära Vädurssyster

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Grattis på födelsedagen Fiskarna

 

download-fish-wallpaper-fish-wallpaper-hd-download-ov-free-live-fish-full-hd-awesome-fish-backgrounds-wallpaper-wp40010507
På onsdag morgon den 19/2, 2019 – ca kl 06 för att vara mer exakt glider Solen in i Fiskarnas sfär.  Under den kommande månaden har vi glädjen att få gratulera dig som är född i zodiakens sista tecken.

Man säger att du som är född här har den samlade erfarenheten av alla stjärntecknen inom dig. Därför reagerar du inte lika själviskt och direkt som andra tecken.. tvärt om.

Du har förmågan att se saker ur ett större andligt perspektiv än andra. Inkännande, sensitiv, stark, omtänksam kan du känna in andras behov innan de ens är uttalade. Andlig, intuitiv och fantasifull är andra ord som brukar komma upp direkt när man ska beskriva dig.

Du är född i ett rörligt tecken och det betyder att du är en levande person som inte fastnar i en fast form utan förändrar dig och återskapar dig ständigt.

♆ Planeten Neptunus är din styrare men vid en närmare titt visar det sig att planeten inte är kompakt utan ett stort svävande gasmoln! Ja, det där säger något även om din karaktär – precis när vi tror att vi vet något om dig har du omskapat dig själv och blivit något annat! Namnet Neptunus kommer ifrån den romerska guden havsguden Neptunus. Han styr sitt underjordiska rike i de väldiga, oändliga vattensalarna. Enorma djup, inga gränser och omätbar styrka står det för.

🐠 DÄRFÖR ÄR DU UNDERBAR:

Vänlig, accepterande och med ett öppet hjärta går Fiskarna livet till mötes. Det finns så mycket medmänsklighet och acceptans hos dig. Din föränderlighet är fascinerande och förtrollande.

🐬 DÄRFÖR ÄR DU HELT HOPPLÖS:

Du är för vacker för den här världen och äger den unika förmågan att älska villkorslöst. Ibland kan man bli galen på dig och tycka att du inte vill förstå världens hårda realitet och undviker att handskas med verkligheten. Drömmar och fantasier är ju också sådant som kopplas samman med ditt stjärntecken.

🐟 DIN HEMLIGA SIDA:

De intelligenta Fiskarna genomskådar snabbt spelet som pågår här på jorden och inte har lust att delta i ekorrhjulet alls utan ställer sig utanför allt detta med karriär, pengar och krav. De vill inte skapa mera karma utan vill tassa igenom livet utan att lämna spår efter sig. De längtar bort, längtar ”hem” och vill förena sig med det högsta ljuset, Gud.

🐡 FISKARNA OCH ARBETET:

Att förklara vem du är inte den lättaste uppgiften eftersom du i större utsträckning än andre kan välja vem du vill vara, tillhöra eliten eller att inte tillhöra alls? Många av er gör inte något större väsen av sig alls men vem du än är – är du aldrig en medioker person. Våra största tänkare, filosofer och vetenskapsmän är födda här men det är också många av Fiskar som blir outsiders eller missbrukare. Det är i konstens värld, i showbiz, i musiken, dansen, skrivandet i andligheten eller som den själsliga rådgivaren Fiskarna kommer bäst till sin rätt. Vi har många socialarbetare, psykologer och andra själasörjare födda här.

🐠 FISKARNA OCH KÄRLEKEN: 

För oss andra är det knepigt att få Fiskarna på kroken. De kan ge sken av att det är mera på gång än vad det i själva verket är. Du kan ha tendens att smita undan så snart det hettar till eller att relationen börjar innehålla moment av krav och förutsägbarhet. Sättet att fånga en Fisk är att låtsas att det inte är något på gång. Det funkar bäst när Fiskarna får längta och fundera över när man ska ses nästa gång. Dvs – Fiskarna presterar bäst i underläge.

🐬 SÅDAN ÄR DU I KÄRLEK:

Du är verkligen allas dröm. Eftersom du är så föränderlig och anpassningsbar känner alla stjärntecken att du är den rätta för dem! Känn efter vad det är du vill ha och önskar och var inte så öppen att forma dig efter andras önskningar och drömmar. Romantiska du ger allt till den du älskar och har dessvärre en tendens att vara gränslös, ge för mycket och ofta till helt fel person.

🐡 PASSSANDE PARTNERS:

Ditt vänliga väsen gör att människor dras till dig. Många Fiskar tänder på starka, dominerande tecken som Väduren, Oxen och Vågen mfl. Men de som är de bästa lekkamraterna är nog ändå Tvillingarna, Skytten och Jungfrun.

🐟 SOM KRÄVER LITE MER:

Skorpionen kan vara för kontrollerande för dig men känslomässigt kan ni verkligen mötas. Stenbocken förstår inte riktigt ditt behov av frihet och andlig spis och det gör nog inte Vattumannen heller. Lejonet är en utmaning för dig eftersom hela relationen kommer att kretsa runt Lejonets behov och inte dina.

🐠 ÄR DU EN SANN FISK?

Känner du inte igen dig i minst tre av nedanstående påståendena så är du ingen typisk representant för Fiskarnas stjärntecken. Det kan bero på att din sol, måne eller ascendent kan stå i andra stjärntecken.

 • Du är oerhört anpassningsbar och flexibel
 • Frihet och föränderlighet är viktigt
 • Din andliga och personliga utveckling är det viktigaste för dig
 • Det kreativa och konstnärliga ligger nära dig
 • Du kan ha lite alltför lätt att skjuta upp saker på framtiden
 • Du bygger luftslott och drömmer fantastiska drömmar
 • Du kan har svårt att fatta beslut
 • Du har en oerhörd förmåga till medkänsla
 • Du har en stark andlig mission i ditt liv
 • Du har inte så stor kontakt med ditt ego
 • Du är väldigt öppen och accepterande
 • Du kan vara överkänslig
 1. 10/12 fiskpoäng, med stora brister i andligheten, jag tror jag är för upptagen med aktiviteter och fascination för fantasy och rollspel. Intresset för olika sätt att tro finns ju där. Vägen dit är en klurig fråga som kommer täcka flera kommentarsfält. Jag gör ett hav istället Kärlek till fiskarna.
  Tack Margareta för underbar läsning.
  ,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’-.,.-‘¨’
  > < < >

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Merkurius i Fiskarna Retrograd

 

Merkurius retro
Den 17/2 kl 01:53 vänder Merkurius, den gudomlige budbäraren, retrograd på12°53 i Fiskarnas tecken. Detta är årets första retrograda period och denna gång backar vår lilla spelevink igenom ett rörligt vattentecken.

Det är inte alls säkert att vi förstår varandra och det gäller att inte bli sur eller tappar humöret när missförstånden uppstår. Och när ingen förstår kan ju känslorna få sig en törn också.

Saker och ting har en tendens att strula till sig, gå sönder, försvinna eller bli försenade. Res inte, ta back up på datorn, var försiktig med elektriciteten,  köpa och sälja teknik och skriv inte på kontrakt – är de vanligaste klassiska råden som många astrologer nu bestämt sig för att sätta stopp för! Det är inte så farligt som det låter nämligen. Det är löjligt att tänka att livet måste sättas på paus pga denna planetrörelse. Hela 18% av våra liv lever vi med Merkurius retrograd.

Men man kan också välja att se att vi nu får möjlighet att andas in och återkoppla lite till vad som har hänt tidigare. Om man bara släpper kontrollen och lever i nuet, tänker att saker kan få ta tid är det helt okay.  Man behöver inte dra sig undan livet! Men Re-flektera och alla andra ord som börjar med re superbra nu. (De bästa av de orden finn på engelska.)

Res som vanligt men se till att ha ett ombyte i kabinväskan så att du inte står helt flat om resväskan skulle råka bli försenad. Man kan uppleva massor och det underbart under den här perioden!

Lite datum att lägga på minnet..

 • Merkurius gick in i skuggan den 2 februari på 28° 13 Vattumannen
 • Merkurius retrograd 17/2  kl 01:53 på 12°53 i Fiskarna
 • Merkurius vänder direkt den 10 mars på 28°13 i Vattumannen
 • Merkurius är ute ur skuggan 30 mars  där allt började på 12°53 i Fiskarna

Merkurius retro i Fiskarna

OBS! Jag har lånat grafen från Cafeastrology sidan och översatt datumen till de faktiska övergångarna svensk tid.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..