Horoskop – Vecka 39

Väduren

Nyss hade vi höstdagjämningen och Solens entré i Vågen såg till att de kardinala tecknen kickade igång. Plötsligen är livet ett helt annat och universum har dukat upp ett helt nytt scenario för dig. Vi har gått in i en ny årstid, planeterna intar superbra positioner och hela ditt horoskop skriker go, go , go. På måndag startar årets viktigaste period och universums energier laddar upp mot årets enda fullmåne i Väduren. Det är din måne och den är harmoniskt placerad till din styrare Mars. Nu får du dina krafter tillbaka. Solen och Merkurius står nu i Vågen och mitt emot i Väduren befinner sig Månen och Kiron. Dessa fyra planeter kommer även att ingå i ett T-kors med Saturns – som strukturerar upp dig, ger balans och riktning till hela ditt horoskop.Att Solen och Kiron intagit ditt sjunde hus får mycket (allt?) att handla om kärlek, om att finna om att finna balans i sina relationer och kanske också upptäcka att dina gamla sår och sorger faktiskt hunnit läka och att du är fri. En efterlängtad effekt – det är att du äntligen kan känna att Mars, din styrare är tillbaka i ditt liv igen (inga retrograder eller annat elände som håller honom tillbaka) nu förser han dig åter med den välbehövliga Vädursstyrkan. Wow! Inget kan stoppa dig nu!  En annan effekt av det här är att du hittar din egen vilja.

Oxen

Det är en helt underbar vecka som väntar dig Oxen. Vackra Venus rör sig stadigt fram igenom ditt sjunde hus och förtrollar dig och allt i din väg. Härligt! Tror du själv att du bär på ”begränsande tankar” som talar om för dig vad som är möjligt och vad som inte är det? Medvetandegör vad som stoppar dig – jobba med dessa tankar och försök se möjligheterna. Miraklernas tid är ju inte förbi ännu. Expansiva Jupiter sitter ju där mitt emot allt som är du – och hans högsta önskan är ju att hjälpa dig att växa, utvecklas och vara lycklig. Du kan charma till dig bra omständigheter, kanske ett nytt jobb, bättre villkor på jobbet. I söndags smög sig Solen in i ditt flitiga, nyttiga 6:e hus och här erbjuds enastående möjligheter och förslag till både justare livsstil, karriär och hälsoförbättringar. Det är bara att snöra på sig träningsskorna och komma igång – eller dansskorna eller vad det nu är som är din grej. Det är viktigt att du sover bra, äter rätt och sunt. Natten till tisdag blir månen full i ditt drömska 12:e hus (enligt soltecken astrologin). Be universum att visa dig vägen – du kan nå upplysning nu!


Nyfiken på horoskop? Missa inte vår onlinekurs i astrologi.

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 

Tvillingarna

Oh, vilket skifte vi varit med om va? Höstdagjämningen ägde rum i söndags och i samma stund gled Solen in i ditt kreativa 5:e hus. Där står han nu i all sin prakt med din styrare Merkurius vid sin sida. De båda hjälper dig skapa, knäcka fantastiska idéer och kommunicera. Se till att använda den här underbara energin till att kicka igång ett projekt! Skapande, glädje, konst, sex och barn främjas nu. Dessutom kan överskottsenergin, dina skapande krafter också få igång allt det där som har med kärlek och romantik att göra.   Oavsett om du funderar på att slå ihop påsarna med din partner, att skaffa en ny kärlek eller på att bilda familj så följ ditt hjärta. När veckan börjar väntar vi bara på att vackra Månen ska glida över till Vädurens tecken och bli full. Under den här fullmånen skapas så fina aspekter till heta Mars och till Saturnus. Oerhört kraftfullt, motiverande och igångsättande! Fullmånen erbjuder en enorm potential, ger idel möjligheter och nu återstår det för dig kära Tvilling att kunna förvalta all dessa superkrafter och se att du använder energin till sin fördel.

Kräftan

Nyss i söndags var det höstdagjämning, Solen trädde in i Vågens tecken och ditt 4:e hus och med den vetskapen ger en liten stress. Här gäller det att se till att komma iordning inför vintern. Här startar en ny årstid och astrologiskt är det ett enormt skifte som vi varit med om under de senaste dagarna. Men.. redan under måndagen kommer nästa grej – nu laddas energierna upp emot en hejdundrande måne som blir full i Vädurens tecken under natten till tisdag. Denna måne är oerhört potent, igångsättande, motiverande dessutom kaxig eftersom den länkas till Mars. Men det som kommer att påverka dig allra mest i detta är det T-kors som bildas mellan Sol, Måne och Saturnus. Se det som att du nu erbjuds chanser till healing, till nya idéer men.. att Saturnus kommer att stå där och garantera tryggheten. Det blir liksom inget plötsligt eller överilat som flammar upp som ett tomtebloss och snabbt är borta igen. Men.. skeendena denna vecka hjälper dig att ta action, eller kanske till och med fatta beslut som rör ditt yrkesliv. Kanske är det dags att byta jobb Kräftan? Saturnus står nu så till att även detta med relationer kan vara lite påfrestande och det är viktigt att du undviker folk som tar mer än vad de tillför.

Lejonet

Det är en föränderlig, hektisk men ack så rolig vecka du har framför dig Leo! Vi har knappt hunnit hämta oss ifrån universums stora skifte i helgen när Merkurius tätt följd av Solen gled in i Vågens tecken och ditt kommunikativa tredje hus. Här kommer din berömda charm väl till pass och det gäller att uttrycka sig väl. Mysigt! Den kommande månaden kommer att handla väldigt mycket om mysiga stunder med vänner och bekanta. I samma stund som detta skedde hade vi förstås höstdagjämning och vips – så befann vi oss i en helt ny årstid med helt andra förutsättningar än det var för bara några dagar sedan. Redan nu under måndagen fortsätter kosmos att ladda upp för nästa grej så ingen rast eller ro finns att hämta här. Natten till tisdag kommer månen att bli full i Vädurens tecken och enligt soltecken astrologin är det ditt nyfikna 9:e hus som hamnar i fokus. Nu vidgas dina horisonter, och du manas att ta för dig av finkultur, studier, spännande männsior och allt det där extra som gör livet utvecklande och jorden till en spännande plats att leva på. Helst av allt vill stjärnorna se dig packa en väska och resa till en exotisk eller åtminstone främmande plats.

Jungfrun

Man kan ana att det plötsligen uppstått en helt annorlunda känsla nu när både Solen och Merkurius lämnat dig. I samma stund (i söndags) hade vi höstdagjämning också. OK – all fokus är inte på dig längre, men det blir lugnare runt dig, din tid är din egen och det är en riktigt härlig vecka som väntar dig. Universum laddar nu upp inför årets enda fullmåne i Vädrens tecken – en eldfängd måne som gör känslorna stora och hälften av befolkningen kommer inte kunna sova. Men du kära Jungfru kommer inte i skottlinjen för just denna måne. Men, det betyder förstås inte att den är betydelselös. Det är dina ekonomiska andra och åttonde hus som lyses upp och det kan förstås vara en anmodan att se över dessa aspekter av ditt liv. Jobb, inkomster och även investeringar och sparade slantar. Saturnus finns också med där på ett hörn och ger en väldigt stabiliserande bild till skeendena. Kul med det åttonde huset är kopplingen till passionen och nu kan det kärleken flamma upp i såväl gamla relationer som helt nya!

Vågen

Wow! Man kan inte säga annat att allt som sker nu är till din fördel. Nyss klev pratsamma, roliga Merkurius in i ditt tecken, tätt följd av Solen och de sätter ju tonen i ditt liv nu! Härligt! Du kommer att vara mitt i händelsernas epicentrum nu. Under måndagen fortsätter universum den totala transformationen som påbörjats och nu laddas energierna upp emot årets enda fullmåne i Vågens tecken. Det här är en väldigt eldig och viljestark, het och passionerad måne som handlar väldigt mycket om din personliga vilja att styra sitt eget liv. Sådant som puttrat på – sjudit i grytan kan nu komma att koka över. Det samma gäller tankar, idéer och åsikter som du skjutit framför dig. Ja – trots att Väduren är ditt oppositionstecken så finns den där viljestarka, pionjären också i dig Vågen! Det är i tider som dessa som det verkligen märks. Hela veckan påverkas av denna energi och mitt bästa tips till dig är att våga ta för dig, säg ifrån och när det gäller dina projekt eller egna företagande.. så finns det inte en bättre tid än nu att starta. Saturnus som bildar T-kors till denna fullmåne är också med som den stabila kontrollfunktionen som garanterar att du inte gör fel, är förhastad eller tar dumma beslut. Kör så det ryker! Det är inte ofta du har tillgång till all denna eld!.

Skorpionen

Det här är en vecka helt i din smak Skorpio! Venus fortsätter sin stilla lunk igenom ditt tecken (hon har börjat gå långsammare inför den snart förestående retrograda perioden). Venus förtrollar allt hon rör vid så att livet blir skönt att leva, allt hon ser och gör blir vackert, njutbart och härligt. Det gäller såväl människor som det du säger, tänker, skriver eller skapar nu. Att även expansiva Jupiter befinner sig i tecknet gör ju att det inte behöver finnas några gränser alls för vad som är möjligt. Vi är ju alla själva ansvariga för vår egen förmåga till att känna lycka. Ett tips till dig kan vara: Rannsaka dig själv och se om du har några begränsande tankar som hindrar dig för att uppleva den totala lyckan. Universum har nämligen inga spärrar alls nu. Merkurius och Solen har precis skiftat och trätt in i Vågens tecken och ditt mystiska 12:e hus. Nu laddar universum upp energierna och en passionerad, stekhet fullmåne äger rum i ditt 6:e hus och i Vädurens tecken. Din klassiska styrare Mars är med på ett hörn här vilket förstas bidrar till de starka känslorna som skapas nu. Under dessa stjärnor skulle du mycket väl kunna få dina önskningar uppfyllda. Dream on…


Nyfiken på horoskop? Missa inte vår onlinekurs i astrologi. Läs mer här!


Skytten

Tjolahopp! I ett nafs hände det en massa där uppe på stjärnhimlen igår och det är en superrolig tid du går till mötes nu. Vad sägs om att få byta tankar med människor som är stimulerade och utvecklande? Merkurius och Solen skiftade över till Vågen och ditt 11:e hus i söndags. Kul, utåtriktat och sofistikerat och du kan räkna med att möta en massa intressanta personer som ger dig något att tänka på. Denna vecka 39 är verkligen spännande och faktiskt även oförutsägbar för i princip vad som helst kan hända under dessa stjärnor. Universum som inte riktigt hunnit klart med sin totala förändring laddar nu upp för en eldig fullmåne i Vädurens tecken som når sin kulmen under natten till tisdag och kommer att dominera skeendena under hela denna veckan. Månen landar i ditt kreativa och glada 5:e hus. Fullmånar har ju en tendens att göra saker övertydliga, känslorna blir stora och det som är fel går bort här och det som skall fullbordas – det kommer att ske omgående. Det 5:e huset står för kärlek och sex och för all del – allt som ger glädje och är roligt. Men.. bli inte förvånad om du råkar förälska dig lite hals över huvud nu.

Stenbocken

I söndags gick Merkuius och Solen in i ditt 10:e karriärhus och där de förstås lyser upp ditt yrkesliv, ser till att du blir sedd och uppmärksammad yrkesmässigt. Framgång utlovas! Under måndagen laddas energierna upp emot en eldig fullmåne som infaller först natten till tisdag men den landar i ditt 4:e hus och därmed kommer hem och familjefrågor att ta uppmärksamheten under några dagar. Fullmånar har en tendens att göra känslor stora, att se till att saker och ting kulminerar och vissa processer blir färdiga, tar slut eller ställs på sin spets – i väntan på ditt beslut. Just den här fullmånen är redan lite överhetta till sin natur och det kan i värsta fall vara så att det finns någon liten lokal brand som måste släckas hemma hos dig. Inget som du inte kan hantera förstås men kanske är det en bra idé att avsätta lite mer kvalitetstid till dina nära och kära Stenis. Solen, Månen och Saturnus bildar ett tryggt T-kors som ger stabilitet så det är ingen fara att någonting går över styr i ditt liv. Däremot manar den här superenergin dig till att våga tänka i nya banor, vara lite innovativ och kanske ta steg emot en yrkesmässig utveckling. På söndag vänder Pluto som varit retrograd ända sedan i april rätt igen – underbara nyheter för i och med att han vänder rätt finns det inga planeter som hindrar eller bromsar din framtid. Tjoho!

Vattumannen

Det är en ångade het vecka som väntar dig nu och det är en ganska eldfängd och oförutsägbar energi som råder. I söndags gjorde Merkurius och Solen entré i Vågen och ditt 9:e hus (resor, högre studier, internationella kontakter). Visionären och tänkaren i dig får en hel del att sysselsätta hjärnan med för det är tydligt att du gör upp planer. Mitt emot – på andra sidan zodiaken fortsätter universum sin transformation. Här byggs känslor och energier upp inför en laddad fullmåne i Väduren som landar i ditt 3:e hus och garanterat kommer att ge dig glädje, bus och inspiration i ditt sociala liv. Räkna med full rulle, roliga människor och kul händelser nu. Under de kommande två veckorna får du se den här vilda energin manifesteras. Kopplingen mellan Mars och din styrare Uranus som dominerat hela förra veckan håller på att lösas upp nu och läget kommer inte att vara fullt så spänt längre – men det betyder inte att du kan förvänta dig varken lugn eller ro. Visst, för att vara krigsgud håller Mars sig ovanligt snäll och tuffar på rätt fint igenom ditt tecken, men visst driver han på skeendena och ser till att saker händer runt dig. Pust..

Fiskarna

Nu byggs energierna upp emot en hejdundrande fullmåne i Väduren som under natten till tisdag lyser upp ditt ekonomiska 2:a hus som handlar om arbete, säkerhet och det som du värderar högst i livet. Fullmånar har ju en tendens att avsluta processer, ställa saker på sin spets och visa vägen. Tillhör du dem som under det senaste halvåret letat efter nya inkomstkällor? Det kan mycket väl vara så att rätt möjlighet dyker upp nu. Ha CV:t klart i datorn och Linkedin profilen uppdaterad för i tider som dessa kan det gå undan. Att månen blir full i 2:a kan också hjälpa dig till rätta med ekonomiska obalanser och det som inte är rättvist. Det här kan förresten också gälla det känslomässiga – för nu kommer du att vara väldigt nära din egen sanning och kan för en gångs skull tydligt se vilket som är ditt ansvar och vad som tillhör andra. Det är bra! Pluto som varit retrograd i hela fem månader kommer att vända rätt på söndag. Dra en lättnadens suck nu Fiskarna. En retrograd Pluto är gör livet segt och svårnavigerat och du ska vara så tacksam att han faktiskt vänder rätt nu.

Nyfiken på horoskop? Missa inte vår onlinekurs i astrologi – kika på filmen nedan.

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 

 1. Åååå så spännande! Är lejon med asc i kräftan och kanske kan fullmånen äntligen sätta igång något så att jag hittar ett nytt jobb. Har väntat länge på en förändring. Tack 🙂

  Har en helt annan fråga. Finns det någon gemensam nämnare i födelsehoroskopet på personer som blivit väldigt framgångsrika i någon sport?

  Med vänlig hälsning Katarina

 2. Hej! Jag är tvilling med asc i lejonet. Du skriver att Solen kommer in i 5e huset. Hur jag än försöker så förstår jag inte hur man kan se det. Kan du hjälpa mig att förstå?
  Tack 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

På Himlavalvet – Vecka 39

 

💫🌟 Hej alla vackra själar – Stjärnbarn, Astroälskare 🌟💫

Liten tillbakablick..

Precis som väntat innehöll vecka 38 en hel del dramatik på grund av Mars/Uranus mötet. Redan på måndagen började rapporterna om strul i trafiken att anlända och sedan dess har det väl knappt varit en ände på allt knas som har uppstått.

Mars kvadratur Uranus är två explosiva krafter som helst inte passerar obemärkt förbi. Helst ska det dundra till, saker flyga i luften och kanske kan självaste jorden skaka. I maj och även i början av augusti, vid årets två tidigare Uranus/Mars möten ägde jordbävningar och vulkanutbrott rum.

Under veckan varslades vi också om att isländska Katla visat tecken på aktivitet. Som tur var höll sig Katla lugn och världen fick istället möta vindens krafter. Om man kollar globalt nu tycks det inte finnas någon ände på alla tornados och orkaner som dragit över världen. Vi här i Sverige fick besök av stormen Knud vilket medförde kaos, olyckor, nedfallna träd och Göta Älv som svämmat över sina bräddar.


Nyfiken på horoskop? Missa inte vår onlinekurs i astrologi. Läs mer här!


 Denna vecka 39.. 

Det är en superspännande, aktiv och föränderlig och också mycket intressant stjärnhimmel vi har. Vi härnere på jorden kan förvänta oss en högst intressant och utvecklande period.

Det är en härlig vecka vi har framför oss nu, Himlavalvet bjuder på ett fantastiskt skådespel. Här slutförs det totala skiftet som påbörjades förra veckan.

Under helgen skiftade Solen och Merkurius tecken och samtidigt så inföll förstås höstdagjämningen. Det är ett stort och viktigt skifte när energin ändras totalt. Det skeende som kommer att dominera vecka 39 är förstås den oerhört kraftfulla fullmånen i Vädurens tecken som infaller under natten till tisdag den 25 september, 2018, kl 04:53 på 2° 00 i Vädurens tecken.

SOLEN VÅGEN – Under söndagsmorgonen inföll höstdagjämningen och Solen trädde in i Vågen. Tecknet handlar om det sociala mötet, om relationer med andra och hur vi speglar oss själva i andra.  Att mötas med människor, kanske för att kompromissa eller  förhandla är typiskt Vågen för detta är fredsbevararens tecken och balans, rättvisa och harmoni är viktigt här. Vågen söker balans beaktar allas åsikter – balanserar och väger in innan ett beslut fattas. Grattis Vågen

MÅNENS FÄRD – Veckan domineras av att månen blir full i Väduren under natten till tisdag. Det är en riktigt kraftfull måne vars energier klingar av något under torsdagen mitt på dagen när månen går in i Oxen för en två dagars vistelse där. På lördag kl 15 går månen in i Tvillingen så vi får ett piggt och pratigt veckoslut. Fullmånen i Väduren

MERKURIUS I VÅGEN – 03° – 15° i Vågen. Merkurius, den pigga gnistan och budbäraren – kliver ut på scenen och tar plats. Dels genom att han i början av veckan bildar vackra aspekter till Pluto och Jupiter, men under torsdag/fredag möter Merkurius Solen – och tankar i sig mängder av positiv energi och fortsätter laddad och förstärkt i energi glatt in i Vågen tecken dit anländer natten till lördag. Merkurius i Vågen

VENUS I SKORPIONEN – Nu har Venus skiftat över till Skorpionens sfär 8°- 10° och Venus har redan börjat förbereda sig för den snart förestående retrograda fasen. Här i Skorpionen förvandlas Venus till en djupare kännande varelse än vad hon brukar vara. När transiterande Venus träder in i det fasta tecknet Skorpionen fördjupas våra känslor och vi är lite djupare i kontakten med andra. Vi kommer närmare och bli själsligt intima. Det är inte den ytliga vänskapen eller den lättsamma flirten vi söker. Ska det vara något så är det på riktigt som gäller. Venus i Skorpionen

MARS I VATTUMANNEN Mars kommer under den här veckan att befinna sig 3°-5° i Vattumannen. Det här är efterlängtat  eftersom Mars äntligen och för tredje och sista gången färdas över den punkt där han befann sig i 18/5 och plöjer han för tredje gången över de sista 9° i Vattumannen och når vid månadsskiftet ny mark. Vi blir med andra ord färdiga och kan öppna nya kapitel i våra liv. Mars i Vattumannen

JUPITER I SKORPIONEN – Expansiva Jupiter hastar nu på igenom Skorpionen och når under veckan 20°-22°. Intressant dialog inleds med Solen och Merkurius som kommer att skapa händelser och ny förståelse.  Processen med att avslöja och dra fram sanningen i ljuset började omedelbart efter Jupiters entré i tecknet (pengar, makt och sex är Skorpionens områden). Ord som intensitet, sanning, känslor, liv, död, passion, psykologi får ökad betydelse i våra liv. Nu kommer sanningen upp till ytan, vi blir starka i våra övertygelser och kan ta Jupiters hjälp att utvecklas andligen. Jupiter i Skorpionen

SATURNUS I STENBOCKEN – Saturnus är nu i princip stillastående och sakta vänder han på sig.  Saturnus når nu 3°02 Stenbocken och rör sig nu framåt igenom. I strävsamma Stenbocken, där han är styrande planet stortrivs han och fungerar optimalt. Här kan han kunna hjälpa så väl världen som dig som privatperson med att välja väg och hitta rätt. Typiska teman för Saturnus i Stenbocken är att ha ambition, att välja det gedigna, den erfarna och det stabila för det nya. Struktur, regler, förberedelser och noggrann planering krävs. Rent politiskt världen över kommer vi se idel åtstramning i ekonomi och tankesätt. Saturnus i Stenbocken

RETROGRADA URANUS I OXEN Uranus når nu 1°28 i Oxens tecken. Uranus påbörjade sin långa retrograda fas den 7/8 kl 18:50 och backar nu tillbaka den väg han precis vandrat. Den retrograda fasen pågår fram till 6 januari där han vänder direkt på 28° Väduren. Därefter ska han åter tillbaka till Oxen. Han kommer inte att göra fler besök i Väduren under vår livstid igen. Oxen är ett jordelement och Uranus är väckarklockan som får oss att vakna till liv, rebellen som kommer med nya tankar och idéer. Han öppnar vårt medvetande och banar väg till ett nytt tänkande. En ny epok i våra liv – när Uranus träder in i Oxen.

RETROGRADA NEPTUNUS I FISKARNA – Vår andliga gudinna Neptunus blir rör sig jättesakta baklänges i 14°28 i Fiskarna. Och när vår andliga Gudinna backar är det dags också för oss att gå in i ett viloläge, låta alla yttre processer tonas ut och själva behöver vi massor av vila och att vända blicken inåt.

RETROGRADA PLUTO STENBOCKEN – Pluto fortsätter sin retrograd och kommer denna vecka att nå 18°45 i Stenbocken. Att Pluto befinner sig i kardinala jordtecknet Stenbocken påverkar maktstruktur och världsekonomi. Sedan planeten trädde in här har vi varit med maktkamp och krig som tagit episka proportioner. (Mycket på grund av att vi samtidigt hade Uranus i Väduren som bildade en kvadratur).

RETROGRADA KIRON I VÄDUREN/FISKARNA – Den lilla  Kiron eller (Chiron) backar nu sista graden i Vädren och tar sig över till 00°05 Vädur – 29°47 Fiskarna. Det här är sista lilla vändan för Kiron att besöka Fiskarna och det är ett kort besök.  Han återvänder snart till Väduren där han stannar i nästan åtta år framöver – ända fram till juni månad 2026.

På en personlig nivå visar Kiron dig dina sår så att smärtan kan komma upp till ytan och helas. Kolla om Kiron befinner sig nära någon av dina personliga planeter. Kiron i Väduren

NORRA NODEN  har nu hunnit ända bort till 03°34 i Lejonet. Norra Noden i Lejonet


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 1. Fin höstbild👍
  Så där är väl snart lingonen här uppe i Norrbotten om klimatförändringarna går så snabbt som det gjort senaste åren… he bli ju bara varmare o varmare…😥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Mars i Vattumannen

 

Mars i aquarius


Nyfiken på horoskop? Missa inte vår onlinekurs i astrologi. Läs mer här!


I Vattumannen blir vår eldige krigare inte så driven utan han lyssnar in andras vilja, blir något av en lagspelare och tänker mer på hur samhället och allmänhetens mående än sitt utifrån sitt eget behov och begär – vilket är mer Mars vanliga stil. Hans machoroll sätts ur spel.

I Vattumannen uttrycker Mars den fria moderna mannen. Det gamla och beprövade är ingenting för honom. Här kommer Mars ingen vart med sin aggressivitet utan blir en tänkande varelse som söker nya lösningar, nya regler och lagar och det bästa förhållningssättet. Han är framtiden och vill skapa en bättre värld.

gick 2018-09-11 ca kl 03.00  in i Vattumannen –  den sista och slutgiltiga gången. Han fungerar inte helt optimalt förrän han är ute ur skuggan 9/10 – 2018. Då kan vi äntligen sätta fart mot framtiden.

Oändlig, svår och prövande är verkligen ord som kan beskriva allt vad Mars varit med o. Mars långa retrograd period präglade hela sommaren. Under den här tiden har Mars varit nära Södra Noden och varit med om tre eklipser. Dessutom har Mars och Uranus tre gånger mötts i kvadraturer – den sista ägde rum vecka 38. Pust!

 • 16/5 – 26/6 kl 23:05 går Mars Direkt i Vattumannen men vänder retrograd 9°13.
 • 13/8 ca kl 05 backar Mars tillbaka in i Stenbocken.
 • 27/8 vänder Mars Direkt i Stenbocken på 28° 37.

 

Sakta men säkert rör han sig igenom tecknet fram till den 15/11 – 2018 ca kl 23:25 när han äntligen går in i Fiskarna.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fullmåne i Väduren

 

Ruling planets weekly aries banner


Nyfiken på horoskop? Missa inte vår onlinekurs i astrologi. Läs mer här!


 

Vi kommer att få vara med om en oerhört kraftfull fullmåne som gör våra känslor stora, heta och passionerade. Om du inte vet vad du vill kan den här månen vara till god hjälp, för nu ställs saker på sin spets, frågetecknen rätas ut.

Fullmånen infaller under natten till tisdag den 25 september, 2018, kl 04:53 på 2° 00 i Vädurens tecken och han har Kiron vid sin sida. Som alltid vid en fullmåne står Solen precis mitt emot på andra sidan horoskopet – på 2° i Vågen och Solen har Merkurius vid sin sida.

Wow.. Det här skapar en enorm känslomässig fullmåne. Att Månen  bildar sextil till sin härskare Mars, skruvar upp hettan i bilden och ger oss en motiverande, igångsättande energi med vilja, passion och hetta.

Inte nog med det.. Månen+Kiron och Solen+Mekurius bildar ett T-kors till Saturnus som hjälper oss att få struktur i bilden. Vi kommer kunna att diciplinera oss om det behövs, kunna fokusera och sätta gränser också. 

Relationer och i synnerhet nära kärleksrelationer är temat nu. Väduren representerar ”jag, mig och mitt” medan Vågen representerar ”Vi tillsammans”.  Väduren handlar om självhävdelse – Vågen om gemenskap.

Solen i Vågen är medvetenheten om att vi behöver andra för att må bra och gör allt för att förhandla, kompromissa, vara vänlig och socialt anpassa. Merkurius finns där med sin lena trut och ger dig de rätta orden.

Vädursmånen handlar om omedelbara känslor, önskemål och impulser ”Jag vill” är temat. Men nu vill vi lite starkare än annars. Förutom att ta action i kärlek finns helande Kiron här och hjälper oss att släppa våra sår. Den här månen hjälper dig också i alla dina förehavanden – att manifestera din vilja även yrkesmässigt. Sätta ner foten, starta nytt och visa var skåpet ska stå.

Ja, som ni förstår är det en passionerad och potent energi och olika viljor ställas emot varandra. Vi ska absolut inte vara rädda för den här energin utan kan ta till oss kraften.

Det är superhäftigt att använda den här energin i en ritual, att trumma, dansa eller jobba medialt till den.  Det är så häftigt för nu finns det inga spärrar, alla känslor blir stora och ibland rinner de över.. Det går liksom inte att undvika livet eller fullmånen så jag tycker att ni ska ge er hän bara…  Det händer MASSOR!

Hur man ser vart månen faller i horoskopet

Kolla gärna efter vilket hus fullmåne faller för dig! Det ger en fingervisning om vad som är på väg att hända i ditt liv.

Fullmånens innebörd i de olika husen


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 1. Åååh spännande fullmåne, eller?
  Jag är född med Venus i väduren 1.32 i 7e huset, och kiron i väduren på 21.58 Också i 7e Huset (har även 8e huset i väduren dock på 22.44)
  Så vad skall jag förvänta mig av detta? Dubbel waaam pga kiron eller? Ge mig en ledtråd tack!

 2. Lyckades äntligen förstå! Fullmånen är i mitt femte hus, det har jag känt av redan nu. Gå tillbaka, få avslut o förlåta utan att få en ursäkt men dags att lämna det bakom mig för gott.

 3. Född vädur och med Solen, Kiron o Jupiter i mitt fjärde hus där nu fullmånen infaller… Känns hyfsat laddat, men väldigt tydligt och rent och som fullt av möjligheter. Älskar’t.
  Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

🎉 Grattis på födelsedagen Vågen

Guangjian huang libra 1

🎉 Grattis på födelsedagen Vågen

I år träder Solen in i Vågen 23/9 kl 03:54. Många drömmer om att uppnå det du utstrålar – säkerhet och perfektion. Ja, det är inte lätt för andra att få det du har. Vågen är styrd av Venus – skönhetens gudinna – och som hennes gunstling har du en naturlig känsla för stil och klass.

God smak, skönhet och allt som är gott och vackert tilltalar vältaliga Vågen. Du älskar det sköna i livet och kan inte tänka dig att vistas i osköna miljöer. Det bara måste vara harmoni.

Du är den naturliga medelpunkten i alla sociala sammanhang och vet precis hur man handskas med människor och är en duktig värd/värdinna. Charmiga Vågen är dominant och en målmedveten ledare. Du är en världsförbättrare och drivs av en önskan att göra världen till en bättre plats. Vågen är vänlig, fredsälskande, rättvis och intellektuell. Du vet precis vad du vill men lyckas genom ditt behagfulla sätt oss kollra bort oss andra till den grad att vi inte har något alls emot att när du tar över.

Vad är då detta prat om att vågen är velig? Nja.. Vågen söker det som är perfekt.. om valet är att välja mellan några mediokra alternativt kan det vara jättesvårt för en våg som endast vill ha det bästa.

Därför är du underbar: Vi älskar dig mest att du är zodiakens vänligaste och person som vill att alla ska ha det bra. Charmig, smakfull, elegant och kvinnlig gör du allt för att behaga din omgivning. Verbal, snabbtänkt älskar du att roa och underhålla. God smak, perfekta omgivningar och mycket flirt är du i ett nötskal. Under den välpolerade ytan finns en stark, målmedveten person med starka åsikter.

Därför är du helt hopplös: Du är relationsberoende och livrädd för att vara ensam. Orättvisa gör dig förbannad men du ler hellre än att säga ifrån. Din ovilja att till att skapa dålig stämning eller rädsla för konflikt kan led dig till knasiga situationer. Sätt ner foten Vågen.

Din hemliga sida: Du är en riktig Flirt! Vissa av er håller flera personer varma samtidigt och kan vara riktigt luriga.

Det här vill du ha i kärlek: Kärlek är det viktigaste i livet för dig och dina tankar kretsar ständigt runt relationer. Du söker skönhet och harmoni, är romantisk, mysig och kul att vara med. Kan vara dominant, fåfäng och lite lat och älskar att bli uppassad.

Partners som passar dig: Tvillingarna om du vill leka och ha kul, Väduren mycket man – lite relation. Socialt sett ingen höjdare men ett klokt val om du vill ha bra sex. Oxen är ett klassiskt tryggt val. Erbjuder goda middagar, sensualism, mys och romantik. Stenbocken ger dig en stabil relation, bra ekonomi och ett tryggt äktenskap.

Partners du bör undvika: Lejonen kan vara för självcentrerade, Fiskarna får du aldrig grepp om, Skorpionen söker ett mer krävande engagemang än vad du kan leverera.

Är du en sann våg?

Känner du inte igen dig i minst av tre nedanstående påståenden är du ingen typisk Våg. Det kan bero på att din måne, ascendent eller andra viktiga planeter är placerade i andra stjärntecken.

 • Det är bara kärlek och relationer som gäller för dig.
 • Du tycker om att ha vackra människor omkring dig.
 • Du vill vara vän med alla.
 • Du trivs bäst i ett intellektuellt yrke helst i vackra miljöer.
 • Du hatar konfrontationer och höga ljud.
 • Du är allergiskt mot det som är vulgärt eller grovt.
 • Du är en sann perfektionist.

Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 1. Kan inte anat än le och skratta lite för mig själv, låter som du ”intervjuat” mig en tvättäkta våg… som verkligen måste öva mig på att konfrontera istället för att tiga och le och göra det som är lite obehagligt avsluta en tradig relation tex…. vilka yrkesområden ska vi vågar satsa på?

  Kramar Vågflickan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

💫 Merkurius i Vågen

 

Mercury conjunct sun
💫 Solen möter Merkurius

Solens är ju källan till allt liv och därifrån utgår all energi.
När någon av de inre planeterna möter upp med Solen förstärks dess energi. 20-21 september i torsdags/fredags, hade Merkurius audiens hos Kungen Solen och fick förmånen att komma upp och sitta i högsätet invid den evigt härskande Solens sida. Efter en sådan hedersstund  är Merkurius vederkvickt, förstärkt, hans styrkor förnyade och han är nu extrasmart, pigg och och alert rör han sig i max hastighet – hela 2° om dagen igenom zodiaken.

Nu kopplas Merkurius till ett högre tänkande och detta är verkligen BÄSTA TILLFÄLLET för att göra bra affärer, förhandla, köpa och sälja, göra överenskommelser, få snilleblixtar och allt annat som har med kommunikation, tänkande och planläggning att göra.

💫 Merkurius i Vågen

Den 22/9 ca kl 05:40 träder Merkurius in i Vågens tecken. Här befinner han sig i ett luftigt, styrande, kommunikationstecken och där han fungerar väl.

Elegans, stil och finess är Vågens grej och nu försöker Merkurius att hjälpa oss människor att hitta den nivån i vår kommunikation människor emellan.

Med Merkurius i Vågen, är vi människor inställda på problemlösning och förståelse. Vi söker balans och demokrati. I konservativa, business minded Vågen strävar vi uppåt och framåt. Det är den positiva utvecklingen som är Vågens mål Därför är detta en av de absolut bästa tillfället för alla typer av intellektuella diskussioner, förhandlingar, avtal, kommunikation och terapi.

Diplomatiska, Venusstyrda tecknet Vågen söker efter de perfekta lösningarna, vill att kärleken, vänskapen och harmonin ska råda på planeten. Vi är mer diplomatiska nu och anstränger oss lite extra i relationen till andra. Genom att se båda sidor av varje given situation är Merkurius i Vågen berikande och utvecklande. Kopplingen till Venus gör att Vågen älskar det femstjärniga, stil, klass och finess.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop – Vecka 38


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


Korpens skugga 5b9f012181b62

Korpens skugga – Maria Tjärnström

Väduren

Det är inte utan att det är en viktig vecka du har framför dig och kanske måste du vara lite extra modig, stark och fatta beslut angående din framtid. Din styrare Mars har gång efter annan befunnit sig i kvadratur till Uranus – nu sker det tredje och avslutande mötet. Det har antagligen inte varit en lätt resa – för dessa processer leder till att söka på djupet av ditt väsen och hjälper dig att lära känna dig själv och dina innersta behov.  Gör du saker för att du själv vill – eller är det så att du helt enkelt försöker leva upp till andras krav och förväntningar på dig? Solen och Merkurius lyser upp ditt sjätte hus och jag kan tänka mig att du upplever en aktiv höst. Natten till söndag sker ett efterlängtat energiskifte när Solen träder in i Vågen och lyser upp ditt kärlekshus. Oh.. lite romantik skulle sitta fint nu. Tänk vad härligt om du kan dra ner på takten nu, tänka på dig själv och njuta lite av livet.

Oxen

Mars och Uranus möts för sista gången – ett explosivt möte som i sitt bästa uttryck får saker som suttit fast att lossna. Det här är verkligen möjligheternas vecka och jag hoppas att du jobbar med attraktionslagen och sätter upp tydliga bilder av vad det är du önskar. Tänk att ju tydligare beställning du skickar upp till änglarna – desto lättare är det för universum att ge dig det du vill ha. Solen och Merkurius möts i slutet av veckan i ditt kreativa och stundom även sexiga femte hus vilket förstås kan ge ett påslag av idéer, skaparlust och glädje. Här vederkvicks Merkurius, han blir pigg, öppen och rent av genialisk. Venus – kärlekens planet och din lyckliga stjärna nu färdas igenom Skorpionen och där finns ju redan lyckans planet Jupiter. Wow..   I tider som dessa kan även förälskelse, sann kärlek och stunder av sällhet uppstå och du kära Oxe garanteras en riktigt härlig period.

Tvillingarna

Jag är riktigt glad över att få skriva horoskop för dig den här veckan Tvillingarna! Uranus och Mars sista avslutande möte är av den lite farliga sorten men det frigör energi och ser till att vi människor ifrågasätter våra motiv. Det här är förstås djupt och kräver att vi tittar in i själen – men processen har redan varit igång sedan i maj så det är inte något som är främmande för dig. Upp till kamp nu, visa vad du vill och fatta beslut! Till helgen sparkar det till i universum och det är motiverande, igångsättande och glada strålar som skickas över åt ditt håll. Du kommer inte att ha en enda långtråkig minut! Vänner, möten och roliga stunder med vänner och familj väntar! Hur? Din styrare Merkurius möts upp med Solen och fylls med härliga krafter. Vederkvickt, stärkt och idérik glider Merkurius på lördagen in Vågen och dagen därpå följer Solen efter. Härligt!

Kräftan

Fart och fläkt – det är tydligt att det är full rulle på din planhalva Kräftan – både i yrkeslivet och i den privata sfären. Alla vill ventilera sina tankar med dig, få råd och kanske en klapp på axeln. Nu är Solen och Merkurius för sista veckan i ditt utåtriktade tredje hus och människor i din närhet – grannar, arbetskamrater eller vänner och surrar runt och vill ha sin bit av dig.  Visst är det roligt att vara efterfrågad men lagom är bäst nu. Varför? Ja, den kommande veckan är lite känsligare för Månen är under måndag – tisdag mitt emot dig och dina känslor kan vara lite utanpåliggande och sköra. Att Uranus samtidigt bildar en kaxig kvadratur till Mars (precis exakt är transiten på onsdag – men fullt kännbar hela veckan) vilket förstås kan kännas utmanande. Positivt med detta är att du kommer nära själens vilja och finner rätt riktning. Rådet till dig är att vara extra snäll och lyhörd emot dig själv och faktiskt inte utsätta dig för någon eller något som kan vara triggande eller svårt att hantera. Detta är det tredje och avslutande mötet och processen har pågått sedan i maj. Själsligt har det handlat om att lära dig att känna var dina gränser.

Lejonet

Den här veckan möts Uranus och Mars i en kraftfull kvadratur som kan vara till en enorm hjälp för den som önskar bryta sig loss eller skapa förändringar. Det kan dessutom komma genialiska idéer till dig nu också så det är intressant att vara du. Det här är det tredje och avslutande mötet mellan de två kombattanterna och allt som hänt i ditt liv – från maj till och nu hänger samman med denna process som i dess djupaste mening handlat om att lära känna dig själv, din själ och innersta vilja. Efter denna vecka ser det faktiskt ut som livet faktiskt landar i ett harmoniskt tillstånd. Nu kanske du väljer bättre och sätter Nr 1 – dig i första rummet.mDe Lejon som är födda i precis i början av tecknet kan komma att känna av Uranus/Mars kvadratur lite starkare än andra. Ja, norra månknuten är ju också där och bidrar till processerna. Natten till söndag skiftar energierna igen och vi får höstdagjämning och Solen som träder in i Vågen in i ditt glimmande sociala tredje hus! Allt detta på en och samma dag!

Jungfrun

Det är tydligt att du är på topp och att saker rullar på fint för dig. Många bäckar små du vet..  till slut blir du miljonär och mest poppis av alla! Det är som sagt full rulle i ditt horoskop – en väldig massa arbete, händelser och människor runt dig nu. Undrar just om det är möjligt att få för mycket av det goda? Men – denna vecka fastnar obevekliga Mars i en konflikt med Uranus. Hepp! Det kan bli lite av två impulser som drar åt olika håll. Att stanna kvar och vara lojal med ditt arbete eller faktiskt ge efter för frihetslängtan och kasta in handduken och dra.Det är sista veckan som Solen befinner sig i ditt tecken och om möjligt skruvas de pigga energierna upp ännu ett snäpp när Solen och din härskande planet Merkurius möts upp till helgen. Vederkvickt, stärkt och idérik glider Merkurius på lördagen in Vågen och dagen därpå följer Solen efter. Härligt!

Vågen

Den hoppfulla men kanske även lite tveksamma tid du befinner dig i nu är inte för evigt. Du har några få dagar som är lite lugnare – ett tillfälligt andrum när jag starkt vill anmana dig att passa på att bry dig om dig själv – vårda din själ, skämma bort dig själv och må bra. Mars och Uranus utmanar världen i en kaxig kvadratur som troligtvis inte ställer till oreda i ditt personliga liv men ändå på någon nivå kan anas. På fredag möts Merkurius upp med Solen och där överförs massor av positiv energi som vår genialiske lilla vän bär med sig när han på lördagen sedan kommer in i ditt tecken. Roligt! Merkurius närvaro är ju alltid en tillgång och i Vågen plockar han fram dina allra bästa egenskaper och du kan återgå till att vara den sociala och finslipade diamant du är född till att vara. Natten till söndag infaller höstdagjämningen och i samma stund träder Solen in i Vågen och ditt första hus! Hurra! Härifrån kan allt kul hända.

Skorpionen

Det är en välsignad tid du befinner dig i Skorpio! Solen och Merkurius möts i ditt 11:e hus denna vecka vilket sannerligen är till god hjälp i kommunikationen mellan människor, grupper och större sammanhang för nu öppnas nya vägar, ditt kontaktnät växer, att chanser och möjligheter kommer till dig. Är det magi eller är det bara resultatet av att din underbara personlighet nu bara råkar ha Venus och Jupiter aktiverade samtidigt. Nu kan du charma till dig vad än du önskar. Förhoppningsvis får detta enorma kosmiska påslag dig att sänka garden och öppna dig för nya influenser. Till skillnad ifrån förra veckan finns det både lite klös och skärpa i händelserna nu och du kan förvänta dig det oväntade nu. Mars och Uranus möts under denna (konjunktionen är exakt på onsdag – men energin är igång hela veckan). Det som sker nu kan vara allt från innovativt och spännande – till förvånande och kanske även bana väg för förändring.

Skytten

Det här är sista veckan som Solen befinner sig i din karriärshörna. Istället för att mattas av skruvas nu energin upp ett par snäpp så du kan förvänta dig lite extra allt här. Mer jobb, kanske lite mer stress och dessutom mer roligt! Solens möte med Merkurius på fredag är härligt, vederkvickande och piggt och ger dig ett bra flöde. Idéer, bra möten och det mesta faller på plats. Det leder människor och händelser i din väg. Så på lördag smyger Merkurius över till Vågen och under natten till söndag följer också Solen efter. Nu kanske du lättar lite på din fokusering på arbete och öppnar dig lite mer emot människorna. Men.. vi har också att ta hänsyn till det kaxiga mötet mellan Mars och Uranus som överskuggar horoskopet för de flesta – men inte kommer att vara fullt så svårhanterligt i ditt fall. En omställning, en ny situation eller även det oväntade är inget som inte coola du kan hantera och faktiskt också välkomna.

Stenbocken

Denna vecka är allt annat än alldaglig och känsloneutral. Vi har en tilltagande måne så saker och ting som du kanske väntat på kan komma till ett avgörande eller kulmination inom en vecka. Ja, månen blir full först natten till tisdag så där allra senast. Dessutom har vi Uranus-Mars transiten att hantera som påverkar skeendena hela veckan. Oväntade händelser kan komma att överraska eller i värsta fall skaka om din värld. Eller så är det du Stenis – den coolaste av dem alla som förvånar världen nu. Vem vet? Kanske kan även du göra något dumt, falla för en impulshandling, shoppa loss eller säga något som du får ångra. Det här är ju det tredje och avslutande mötet mellan dessa två mäktiga planeter och i och med den här transiten löses processen vi alla befunnit oss i under ett halvår upp och livet går vidare. Natten till söndag infaller höstdagjämningen och i samma stund går Solen in i Vågen och din karriärhörna. Där ökar din ambition, viljan att komma någon vart och lusten att skapa.

Vattumannen

Hoppas sannerligen att den här veckan blir bra för dig Vattenbärare! De som är födda under tecknets första grader har både Mars och tecknets härskare Uranus inkopplade på en och samma gång för nu bildas en exakt och explosiv kvadratur. Det är astrologiska och beskriver att det nu är utmanande energi på gång – på ont eller gott. Månknutarna befinner ju sig också i början av tecknet och det bidrar till den ödesmättade bilden. Roligt med detta är att oväntade, innovativa grejer som kan träda fram – men ärligt talat kan man inte veta med oförutsägbara Uranus. Kanske plockar han fram det allra bästa, får något du väntat på att lossna eller så kan faktiskt också jobbiga grejer ske. Väldigt ofta runt maskiner, motorer och bilar.  – men vanligen passerar en sådan transit inte obemärkt.  Venus och Jupiter är ytterst fördelaktigt placerade så det skulle också kunna vara att dessa stjärnor skakar fram underbara möten och händelser.  Skriv gärna och berätta vad du är med om. 🦄

Fiskarna

Generellt är den här veckan produktiv, underhållande och kan också vara belönande för en del. Att Merkurius färdas så nära Solen, de till och med möts på fredagen är jätteroligt för dig eftersom den här pigga energin hjälper till i all kommunikation – tal och skrift, tankar och idéer flödar fritt och du Fiskarna är i ditt esse och visar upp dina bästa sidor.  Det är starkt fokus på relationer nu, allt från vänner till öppna fiender. När det gäller människor kan man ju aldrig riktigt säkert veta – och nu, denna vecka har vi ett trixigt möte mellan Uranus och Mars att ta oss igenom. Det gäller att ta det säkra före det osäkra för det finns en stor risk för plötslighet med i bilden.  Följ magkänslan men se till att dubbelchecka all info du får till dig innan du agerar. Det kan verkligen visa sig att din knivskarpa intuition räddar dig ur en knepig sits.

 


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 1. Hej Margareta,
  Älskar din blogg, följt den länge men detta är första gången jag kommenterar 🙂
  Jag har två frågor! Jag är fisk i mitt soltecken men har skorpinion rising och ascendant. Är dina horoskop enbart för ens soltecken eller Kan jag läsa skorpinionens horoskop också? Svårt att förklara men hoppas du förstår min fråga!

  Andra frågan: gör du privata sittningar? Jag skulle så gärna vilja att en astrolog ”spår” min framtid genom mitt personliga horoskop!

  1. Hej Erika! Du kan absolut läsa skorpionen också! Det är ju massor som händer där under hela det här sista kvartalet fram till nyår så det ger ju glädje till dig. Venus och Jupiter är ju i ditt första hus! Wow! Det är underbara nyheter faktiskt som kommer att ge lite mys och gnistor i ditt liv.
   Ang readings: Ja! Jag har en mottagning och sitter i Gamla Stan i Stockholm. https://www.bokadirekt.se/places/margareta-hedin-12215 Klicka så kommer du in till min bokningssajt. Välkommen!

 2. Nja det lutar åt att denna sol/måne-vädur med asc i tvillingarna stannar hemma med förkylning några dagar den här veckan. Känner mig inget vidare stark alls. Påbörjar däremot hypnostetapi snart och det är Kul

 3. Hej Margareta Min stackars dotter som är född i skytten 28 november och flyttat till London har utsatts för mycket utmaningar kanske lite för mycket . Kan man se ljuset i all detta mörker . Jag oxe 25 april har tänkt mycket på attraktionslagen på sistone. Så det var underligt att det fanns i horoskopet denna veckan . Kan jag påverka hennes öde genom att sända signaler till den

  1. Hej! Min dotter är också skytt med asc i kräftan. Hon har haft ett fruktansvärt år och jag väntar också på att få se en vändning för henne. Håller tummarna för våra döttrar ❤

 4. Är tvilling och ska idag prata med min pojkvän (som är Lejon) ifall han vill/kan göra en livsstils förändring och då rädda vårt förhållande. Annars måste vi tyvärr göra slut. Jobbig måndag. Är super nervös så vad han har att säga. Hoppas du i vilket fall som helst har rätt över att jag får en postiv helg, då min son fyller år.

  Tack för dina bra horoskop!

 5. Hejsan Margareta.
  Tänker du lägga in det nya stjärntecknet Ormbäraren från den 16 nov – 20 dec. horoskopcykel?
  Med vänlig hälsning Eva Olsson .
  Tack för alltid lika bra ställda horoskop, stämmer nog mycket mer än du kan ana 🙂

 6. Tack för ett trevligt horoskop.

  Personligen måste jag ha ett rätt visset horoskop precis just nu. Jag hade hoppats på att få livet tillbaka efter alla eklipser och Merkurius retro. Men det känns faktiskt som Merkurius fastnat för mig. Helt och hållet.

  Måtte detta vända snart.

  Ha en fin vecka Margareta!

 7. Oj hur ska denna vecka sluta.. började med höjd hyra med minst 20% + retroaktiv hyra på det i tre månader framöver..
  får hoppas att bra saker kan hände samtidigt som dåliga.

  1. Ja, Uranus/Mars är redan igång Hör att massor med människor hamnade i dåliga sitsar igår. Alla i min familj hade småknasiga händelser igår.

 8. hej Margareta , läser horoskopet varje vecka ,och enligt mitt födelsehoroskop så skulle hösten vara en toppen och verkligen lossna för mig ! många bäckar små … nä det har jag inte märkt av,kasta in handduken och dra …. JA ! 🙂

  Kramar Lotta

  1. Åh vad tråkigt Lotta! Jag vet ju att vi har talats vid för ett år sedan om allt detta. Innebär det med andra ord att du inte kunnat vända din livssituation? Är uppriktigt ledsen för din skull. ❤️

 9. Jag gillar att få förklaringar och verktyg för att tolka, lite bortom den egna näsan – lite ”så här är det och därför” sen kanske det inte alltid är hejsan hoppsan och skoj och allt man drömmer om blir rosa, det är mycket som borde vara annorlunda, men nu är det som det är och tänker att om man får ngr förklaringar så är allt lättare att hantera….

  Så med det sagt vill jag skicka ett stort tack för allt arbete du lägger ner. Som ger, åtminstone mig, lite perspektiv på saker….

 10. Tack för bloggen Margareta! Mitt horoskop (skytten) har stämt så väldigt bra sista veckorna!! Är i ett karrärsbyte och fick ett nytt jobb denna vecka så ska bli en spännande höst. Ser framemot dina fortsatta veckohoroskop!!

 11. Ser fram emot att läsa ditt horoskop varje vecka! Keep up the good work- grateful for all the work you put into it!
  ❤️Oxe

 12. Läste att veckan kunde bli antingen jobbig eller bestå av intressanta möten. Som tur var fick jag det sistnämnda. Denna vecka har varit fylld av väldigt intressanta möten med många olika människor.
  Riktigt fascinerande!
  Läser horoskopet varje vecka och kan nog säga att det alltid stämmer!
  Kram

 13. Vill bara tacka för din fantastiska sida! Är en typisk våg och har haft några riktigt jobbiga år. Men det här året har verkligen blivit en vändning precis som du utlovade i årshoroskopet! Känner mig äntligen glad i hela kroppen och är till och med lite kär:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

På Himlavalvet – Vecka 38

 

💫🌟 Hej alla vackra själar – Stjärnbarn, Astroälskare 🌟💫

Astrologiskt har vi en spännande, aktiv och föränderlig stjärnhimmel här ovanför oss. Vi härnere på jorden kan se fram emot en väldigt intressant och utvecklande period.

💫As Above – So Below – som alltid.💫

Det finns en känsla av avslut med i bilden eftersom sommaren dör nu. Snyft! På söndag har vi höstdagjämning och vi går in i en ny årstid. Det innebär att Solen förstås skiftar över till Vågens tecken samtidigt.

Ett annat viktigt avslut är Mars sista och avslutande kvadratur med Uranus. Jag har sagt det förut – men minns vad som kom upp i mitten av maj, i början av augusti och nu det som sker nu i detta sista avgörande mötet. Det här kan ha en utvecklande period där dina krafter mätts och du förhoppningsvis fått en tydligare bild av vem du är och vad som verkligen är viktigt för dig i det här livet.

Merkurius, den pigga gnistan och budbäraren – kliver ut på scenen och tar plats. Dels genom att han i början av veckan bildar vackra aspekter till Pluto och Jupiter, men under torsdag/fredag möter Merkurius Solen – och tankar i sig mängder av positiv energi och fortsätter laddad och förstärkt i energi glatt in i Vågen tecken dit anländer natten till lördag.

SOLEN JUNGFRUN –  Det är sista veckan i Solen rör sig igenom jordade, effektiva och Jungfrun – nu 24° i Jungfrun – 00° i Vågen. I Jungfrun är energin inriktad mot problemlösning, förbättring och service. Ögat ser direkt vad som behöver göras och ser till att få jobbet gjort snabbt och effektivt.  . – Solen i Jungfrun

MÅNENS FÄRD – Natten till måndag kl 01:16 har Månen bildat sitt första kvarter i Skyttens tecken. Hon skiftar senare under dagen kl 13 in i ambitiösa Stenbockens rike – så var beredd på tre strävsamma dagar. Torsdag 20/9 kl 02 går månen in i Vattumannen som även det är ett klarsynt framtidstecken som får oss att en viss distans till våra känslor och fokusera på det som verkligen är viktigt. Lördag 22/9 kl 14:30 träder månen in i Fiskarna känslosamma sfär och vi vilar ut. Under veckan har vi en tilltagande måne som växer sig allt större till dess fullmånen är här den 24/9. Fast det är ju förstås i nästa vecka.

MERKURIUS I JUNGFRUN/VÅGEN – 20° – 03° Vågen. Merkurius, den pigga gnistan och budbäraren – kliver ut på scenen och tar plats. Dels genom att han i början av veckan bildar vackra aspekter till Pluto och Jupiter, men under torsdag/fredag möter Merkurius Solen – och tankar i sig mängder av positiv energi och fortsätter laddad och förstärkt i energi glatt in i Vågen tecken dit anländer natten till lördag.  Merkurius i Jungfrun

VENUS I SKORPIONEN – Nu har Venus skiftat över till Skorpionens sfär 5°- 8° och Venus har redan börjat förbereda sig för den snart förestående retrograda fasen. Här i Skorpionen förvandlas Venus till en djupare kännande varelse än vad hon brukar vara. När transiterande Venus träder in i det fasta tecknet Skorpionen fördjupas våra känslor och vi är lite djupare i kontakten med andra. Vi kommer närmare och bli själsligt intima. Det är inte den ytliga vänskapen eller den lättsamma flirten vi söker. Ska det vara något så är det på riktigt som gäller. Venus i Skorpionen

MARS I VATTUMANNEN   Det här är efterlängtat  eftersom Mars äntligen och för tredje och sista gången färdas över den punkt där han befann sig i 18/5 och plöjer han för tredje gången över de sista 9° i Vattumannen och når vid månadsskiftet ny mark. Vi blir med andra ord färdiga och kan öppna nya kapitel i våra liv.

JUPITER I SKORPIONEN – Expansiva Jupiter hastar nu på igenom Skorpionen och når under veckan 19° – 20°46. Intressant dialog inleds med Solen och Merkurius som kommer att skapa händelser och ny förståelse.  Processen med att avslöja och dra fram sanningen i ljuset började omedelbart efter Jupiters entré i tecknet (pengar, makt och sex är Skorpionens områden). Ord som intensitet, sanning, känslor, liv, död, passion, psykologi får ökad betydelse i våra liv. Nu kommer sanningen upp till ytan, vi blir starka i våra övertygelser och kan ta Jupiters hjälp att utvecklas andligen. Jupiter i Skorpionen

SATURNUS I STENBOCKEN – Saturnus är nu i princip stillastående och sakta vänder han på sig.  Saturnus når nu 2°47 och rör sig nu framåt igenom. I strävsamma Stenbocken, där han är styrande planet stortrivs han och fungerar optimalt. Här kan han kunna hjälpa så väl världen som dig som privatperson med att välja väg och hitta rätt. Typiska teman för Saturnus i Stenbocken är att ha ambition, att välja det gedigna, den erfarna och det stabila för det nya. Struktur, regler, förberedelser och noggrann planering krävs. Rent politiskt världen över kommer vi se idel åtstramning i ekonomi och tankesätt. Saturnus i Stenbocken

RETROGRADA URANUS I OXEN Uranus når nu 1°43 i Oxens tecken. Uranus påbörjade sin långa retrograda fas den 7/8 kl 18:50 och backar nu tillbaka den väg han precis vandrat. Den retrograda fasen pågår fram till 6 januari där han vänder direkt på 28° Väduren. Därefter ska han åter tillbaka till Oxen. Han kommer inte att göra fler besök i Väduren under vår livstid igen. Oxen är ett jordelement och Uranus är väckarklockan som får oss att vakna till liv, rebellen som kommer med nya tankar och idéer. Han öppnar vårt medvetande och banar väg till ett nytt tänkande. En ny epok i våra liv – när Uranus träder in i Oxen.

RETROGRADA NEPTUNUS I FISKARNA – Vår andliga gudinna Neptunus blir rör sig jättesakta baklänges i 14°39 i Fiskarna. Och när vår andliga Gudinna backar är det dags också för oss att gå in i ett viloläge, låta alla yttre processer tonas ut och själva behöver vi massor av vila och att vända blicken inåt.

RETROGRADA PLUTO STENBOCKEN – Pluto fortsätter sin retrograd och kommer denna vecka att nå 18°46 i Stenbocken. Att Pluto befinner sig i kardinala jordtecknet Stenbocken påverkar maktstruktur och världsekonomi. Sedan planeten trädde in här har vi varit med maktkamp och krig som tagit episka proportioner. (Mycket på grund av att vi samtidigt hade Uranus i Väduren som bildade en kvadratur).

RETROGRAD KIRON I VÄDUREN – Den lilla dvärgplaneten (asteoriden) Kiron eller (Chiron) backar nu sakta igenom Väduren, nu 00°06. Kiron stannar i tecknet i nästan åtta år framöver – ända fram till juni månad 2026 – med det undantaget att han backar retrograd tillbaka in i Fiskarna en sväng sedan. På en personlig nivå visar Kiron dig dina sår så att smärtan kan komma upp till ytan och helas. Kolla om Kiron befinner sig nära någon av dina personliga planeter. Kiron i Väduren

NORRA NODEN  har nu hunnit ända bort till 04°33 i Lejonet. Norra Noden i Lejonet


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Vill du lära dig hur planeterna påverkar just dig?

 

 5b9acd98ed5ec 5b9acd98ed637astro kodlank bild.png

Jag har nyligen publicerat en onlinekurs som jag är superstolt över – Bli din egen astrolog. Det är två timmar film i den där jag berättar om astrologi och massor med läsning och roliga quiz.  Den innehåller allt du behöver kunna för att förstå grunderna i astrologi och hur planeterna påverkar just DIG, och du lär dig precis hur du ska göra för att ställa ditt eget (och andras!) födelsehoroskop.

Inte nog med det! En gång i månaden håller jag ett live-webinar på nätet. Du loggar in på datorn och tittar på mig när jag berättar om ett särskilt ämne, och ställer frågor om du vill! Visst är det kul?!

Så glad också för att ni som redan har köpt kursen är så NÖJDA. Det gör mig verkligen lycklig, har lagt ner min själ i onlinekursen. Se så fina ord:

“Hej Margareta, jag sitter precis och läser mina anteckningar från gårdagens webinar. Trots lite teknikstrul tyckte jag att webinaret var väldigt trevligt och ser verkligen fram emot nästa gång! Det är väldigt motiverande att kunna dela det och ha en plattform. Så roligt att ”träffa” dig och andra likasinnade om än online 😊”

“Håller med Malin om att det var ett trevligt webinar och motiverande. Du får det att verka så lätt och självklart. Ska bli spännande se vad som tas upp nästa gång och där nämnde du bland annat utseendet hos dom olika tecknen – hade varit kul och framför allt spännande. Du får väl godkänt. Vem bryr sig om lite strul? Alla är vi barn i början. Det klarade du galant ✨.”

Ja, lite teknikstrul kan det bli i början men nu är jag redo inför nästa webinar som vi kör på tisdag 18/9 klockan sju! Häng med! Köp kursen före tisdag kl 16 så får du en inbjudan på mejl!

Jag hoppas att vi ses!

Klicka här för att komma till kursen!

I filmen kan du se mer om kursen:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Live inspelning för Damernas Värld

Lite senare i eftermiddag är det dags att spela in en liten livefilm för Damerna Värld🦄 🔮. Ska bli kul! Den kommer att ligga ute på Damernas Världs instagram så kolla gärna in den där.

Jag ska en horoskopet till Hanna som är en helt ny person för mig – men det kommer att bli jätteroligt (vet jag eftersom jag redan kollat in hennes horoskop).

P9131691

Den här illamående apan är ett konstverk och finns att beskåda i Bonnierhuset, Torsgatan 21, Stockholm. Han står utanför Bokcaféet och kräks.

P9131688

 1. Filmen på Insta var jättebra o jag börjar förstå lite mer av Astrologin .
  Kul att se en läsning av horoskop .
  Tack 🌟

  1. Men vad kul Lisa att du såg den! Instagram är en djungel för mig som jag precis nu håller på att lära mig att utforska 😀! Hoppas på att bli väldigt mycket bättre på att jobba med det elementet. Om det blir som planerat kommer ni att se väldigt mycket mer av mig med rörliga bilder och Instagram. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

To be or not to be?

 

Crop p color2 enhanced release

To be or not to be? Ja – det kan man verkligen undra över i Plutos fall. Sommaren 2006 nedgraderades Pluto av världens ledande astronomer och NASA.  De hävdade att han inte var en riktig planet utan tyckte att han snarare var en dvärgplanet.  Nu 12 år senare har Pluto fått sin ära återinsatt, forskarna ändrar sig och har nu beslutat att han trots allt måste räknas in i planeternas skara. Klicka på länken så leds du vidare till den vetenskapliga artikeln. 💫Pluto är en planet! 

När det begav sig fnös vi astrologer förstås åt nyheten att Pluto inte skulle räknas som planet.  Vi vet ju med all önskvärd tydlighet att Pluto – den kraftfullaste himlakroppen av dem alla, opererar i det fördolda och gärna går under cover. Han kan visa en sida av sin personlighet nu, sedan locka oss att tro något helt annat innan han slår till med kraft och precision.  Jag fnissade och tyckte att hela processen och diskussionen NASA förde uttryckte essensen av Plutos varande i astrologin.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Inspelning av Live-film

Åh.. nu känns livet sådär himla spännande igen.. Tycker att det är sådan himla skillnad när planeterna rör sig framåt igen. Ifrån att ha väntat, fått saker uppskjutna i all oändlighet så HÄNDER det faktiskt grejer nu som blir av, här och nu och är på riktigt! 🦄

Imorgon ska jag till Bonniers och spela in en liten film för Damernas Världs Instagram och i livesändning köra en astro-session! 😀🌠

Jag ska göra ett live horoskop för en tjej jag, Hannah, som jag aldrig tidigare har träffat. Det blir kul!

Imorgon löser vi också de tekniska problemen jag hade med Zoom så för er alla som väntar på nästa Webinar.. Vi sätter upp ett nytt datum imorgon och jag mailar er alla.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop – vecka 37

Martin pfister 10

Väduren

Nymånens pigga, nystartande energi hänger med oss in i den här ytterst utmanande, utvecklande och fartiga veckan. Solen visar musklerna nu via trigonen till Pluto så nu kan vi få se allt ifrån stark vilja till utövande av makt.. Solen bildar även en hoppfull och positiv länk till Jupiter som kan öka motivationen hos människor. Andra sidan Jupiter är ju att låta oss se verkligheten som den är och vi nu står vi inför sanningens moment. Mars kommer nu för tredje gången att passera samma fläck och träda in i Vattumannen och där kommer han förstås i kvadratur med Uranus. Det här skapar en riktigt spänd energi förstås.. Så om du frågar dig när saker händer så är svaret förstås NU – på rödaste momangen. Mars och högexplosiva Uranus som ser till att ödets kvarnar mal och mullrar. Saker som du väntat på kommer till ett avgörande – på ont eller på gott. Om du har något som du tycker är viktigt att säga så se till att få det gjort nu. Om jag vore du Väduren skulle jag rekommendera att du uppdaterar CV:n och Linkedin eller för den egna företagaren – ta stegen som behövs för att få in nya uppdrag.

Oxen

För dig lilla Oxe är det en superintressant tid du befinner dig i. Uranus backar fortfarande igenom ditt tecken och bildar nu en kaxig kvadratur till Mars. Spännande! Solen kopplas nu till både Pluto och Jupiter och den här tuffa mixen bjuder ju in det oväntade så i princip vad som helst kan hända. Om olyckskorpen ska få säga sitt så finns det anledning till försiktighet här och det krävs just en Oxes tålamod för att du inte låta dig triggas och gå in i konflikter med andra. Men.. om vi väljer att se horoskopet ifrån den positiva sidan så är det i stunder som dessa som du får inspiration, tänder till och kanske vågar ta dig an nya yrkesmässiga utmaningar. Vad sägs om ett helt nytt liv? Det skulle kunna komma nu om du törs anta nya utmaningar.

Söndagens nymåne inföll i ditt kreativa femte hus som rör konst, skapande, glädje och sex. Det ser ut som det kan bli en nystart på följande områden i livet. Hm, men vad som också för tankarna till kärlek är det faktum att Venus nu trätt in i ditt relationshus för en flera månader lång vistelse. Wow – det här handlar om kärlek, om värderingar och faktiskt också pengar. Härligt!


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


Tvillingarna

Söndagen bjöd på en härlig nymåne i ditt allierade tecken Jungfrun där din energi passar så himla bra. Den här modiga och rätt kaxiga energin följer med dig hela veckan igenom, den sätter bollar i rullning och nu ska du se att allt det där du väntat på faktiskt tycks kunna bli verklighet! För de allra flesta innebär veckans horoskop en utmaning kantat av risker och oförutsedda händelser. Visst, livet innebär alltid risker – vilket förstås ger spänning till det hela. Mitt tips till dig är att inte fega utan kör precis den motsatta stilen. Stick ut hakan, säg ifrån, uttala dina önskningar högt och passa på att ta för dig nu när du står framför livets smörgåsbord och faktiskt kan plocka för dig. Du har alltså väldigt bra kort på hand nu Tvillingarna för Jupiter och Pluto bildar justa vinklar till Solen och lite senare även till din härskare Merkurius.  Passa på och ta för dig nu när den kosmiska röda mattan är utrullad framför dig. Du är ju zodiakens mest uppfinningsrika tillhör dem som kan ta tillvara den sprakande energin som Uranus/Mars kvadraturen medför och göra något bra av den. Tuffa Mars ger dig styrkan att och kraften att driva igenom din vilja och sträva emot dina drömmars mål utan att du ändrar dig halvvägs.

Kräftan

Söndagens nymåne lyste upp ditt kommunikativa tredje hus. Nu är tiga silver och tala guld så låt världen höra dina tankar och åsikter.  Kopplingen till Pluto och Jupiter gör det gynnsamt för dig att ta initiativ och tydligt visa din vilja och markera vad det är som gäller. Ha, ha.. jag vet att det inte är din stil Kräftan – men det kan finnas stunder när du gör klokt i att visa din styrka. Det är en väldigt bra tid för att ta tag i allt som handlar om delade tillgångar, ägande och ekonomi. Bästa nyheten för dig denna vecka är att Mars äntligen lämnar ditt relationshus och piper iväg in i Vattumannen. Med den rörelsen så kommer Mars för tredje och sista gången att plöja i den fåra där han redan varit två gånger tidigare i år – först i 17-19 maj sedan 7-13 augusti och nu sista övergången har vi nu 11-15 september. Hm, det där kan återuppväcka de frågor som drogs igång under sommaren. Om du tillhör dem som var med om jobbiga händelser kan vara skönt att komma till ett avslut och att nå en försoning. En sådan lättnad! Nu kan relationerna äntligen landa, bli smidiga och njutbara igen.

Lejonet

Nu är vi här igen Lejonet på den plats i Vattumannen där Mars nu för tredje och sista gången far fram.  Han var här två gånger tidigare i år – först i 17-19 maj sedan 7-13 augusti och nu den slutliga övergången som sker nu 11-15 september. Det här kan absolut riva upp händelser som ägt rum under vår och sommar (se datumen ovan och minns också sommarens tre förmörkelser). Trots kvadraturen till Uranus kommer det dock inte att vara lika stressfyllt och jobbigt. Men du vara lite ovanligt rastlös, påhittig och attrahera till dig bra saker som du kommer att gilla. Men.. kärleken, nära relationer och för den delen – alla dina mänskliga relationer kommer att prövas och kanske ifrågasättas av dig. Venus som under söndagen smugit sig in i Skorpionen, där hon pga en retrograd blir kvar under resten av året, kommer att påverka den utvecklingen oerhört mycket. Hela retrograden äger rum i ditt fjärde hus – i roten av ditt väsen – på hemmafronten alltså. Nu rätas eventuella känslomässiga frågetecken ut och du kommer att komma till klarhet i kärlekslivet och vad du vill och inte vill ha. Dina värderingar och din vilja prövas och du når slutligen klarhet – men det kan ta någon månad innan allt är klart.

 Jungfrun

Nyss (söndagskväll) möttes Månen och Solen i ditt tecken – nymåne – månen tankade positiv energi från Solen och inledde en spännande och utvecklande dialog med Jupiter och Pluto och seglar nu med förnyad energi fram igenom zodiaken. Dessa kosmiska gåvor gör dig till den naturliga medelpunkten i alla sammanhang. Du har medvind i dina segel och självklart kliar det in fingrarna på dig att sätta igång det förändringsarbete som du vet måste komma. Det är självförverkligandet som lockar förstås och visst, Jungfrun, håll dig till din plan så kommer belöningen för din möda att komma. Andra intressanta saker att notera är T-korset mellan Venus, Mars och Uranus som ställer saker på spets mellan människor på alla nivåer – yrkesmässigt, känslomässigt, kanske politiskt också. Den som väntar på att det ska hända något spännande i kärlekslivet gör klokt i att hålla sig lite alert och med i matchen. Det är möjligheternas tidevarv och vad som helst kan hända.

Vågen

Nu är det dagen efter nymånen i Jungfrun och i natt var det dina drömmars hus, det andliga 12:e som blev upplyst. Måla en bild i sinnet över hur du vill att din närmaste framtid ska se ut. Ny måne, ny start heter det ju och denna måne ger dig tillgång till fantasi och visioner. Följer du attraktionslagen så vet du ju redan att vetskapen om den inre bilden gör hela skillnaden. Din lyckliga stjärna Venus lämnade dig igår (söndag)  – men hon kommer tillbaka till dig Vågen – inflygningen till Venus retrograda period har redan börjat. Det här är därför en tid när dina värderingar och känslor kan komma att prövas. Den här veckan bildas ett skakigt T-kors mellan Mars, Venus och Uranus och det kan vara läge att hålla en lite lägre profil och mer iaktta vad som sker än att aktivt agera i de diskussioner som uppstår. Det här gäller framförallt kärleksliv och alla emotionellt grundade relationer. Du gör klokt i att använda din medfödda förmåga för diplomati och hålla en bekväm distans. Dessa dagar är superbra för rejäla nappatag i karriär och att skapa ordning och struktur.

Skorpionen

Bortskämda varelse! Nu har underbara gudinnan Venus, Lilla Lyckan, tagit steget över till ditt tecken vilket är förstås är jättebra nyheter. Hon har ju en tendens att skänka överflöd och allehanda fördelar, vinster och personliga njutningar där hon drar fram. Det kan vara läge att uppdatera garderoben, fixa hår och sådant för nu attraherar du till dig såväl kärlek som chanser. Söndagens nymåne inföll i Jungfrun – och den bildade kraftfulla aspekter till såväl din styrare Pluto och till Jupiter som befinner sig i ditt tecken i ytterligare två månader till. Wow. Så ni Skorpioner som känt att Jupiter snuvat er på konfekten – här revitaliseras Jupiters energi.  Att zodiakens båda välgörare Jupiter och Venus samtidigt befinner sig i ditt tecken förvandlar ditt liv till ett stort smörgåsbord eller kanske till uppdukad buffé av idel möjligheter. Det är en spännande vecka, och även om vi zoomar ut lite och tar det hela i ett större perspektiv, en superintressant månad. Du blir positivt uppmärksammad om du visar framfötterna yrkesmässigt nu. Inte ens den mest tillbakadragna Skorpionen kan att ha en   ursäkt för att inte ta sig ur skalet och komma ut och ta för sig av läckerheterna.

Skytten

Söndagens nymåne satte saker i rörelse i ditt karriärshus när den aktiverade din härskare Jupiter och Pluto på en och samma gång. Du kanske är sugen på att pröva dina vingar och det är mycket möjligt att du kommer att du får ett erbjudande, blir head huntad eller själv snubblar över ett spännande jobb.  Härliga Jupiters expansiva, nydanande energi blandas fint in här och genererar massor av positivitet. Men, innan du blir för bekväm i den här sköna bilden jag målar upp – den här veckan är inte friktionsfri och det finns absoluta risker som du gör klokt i att ta hänsyn till. T-korset mellan Mars, Uranus och Venus skapar spänning som i värsta fall kan braka loss och gå väldigt fel. Varning för såväl tekniska problem som tjafs och bråk människor emellan. Yrkesmässigt händer allt vilket förstås gör att stora krav kan ställas på dig och du måste ligga i som en igel för att få det att funka på jobbet. Sett ur en lite mer levnadsglad synvinkel kan T-korset trigga din lekfulla sida och plötsligen är livet roligare igen. Du kan upptäcka att människor är attraktivare mer inbjudande än de har varit på länge och du – zodiakens eviga flirtis är på banan igen.

Stenbocken

Söndagens nymåne gav en ny, fräsch och lite krispig känsla till världen. Visst är det med en annan känsla än igår? Stjärnhimlen är så aktiv denna vecka och nästan alla planeter är triggade och indragna i det pågående skiftet och naturligtvis kommer det att avspeglas i ditt liv också. Livet kan komma att erbjuda överraskningar och tvära kast så det gäller att vara lite alert och vaksam så du inte hamnar i en brydsam situation.   Nymånen som befann sig i vacker trigon till allt som är aktiverade såväl Pluto som Jupiter och revitaliserade deras energi och på den vägen dras du in i förvandlingarna och chanserna som erbjuds.  Bästa nyheten för dig är att heta Mars lämnar dig under måndagen. Pust! Nu piper han in till grannen och trycket på dig minskar. Samtidigt har vi också ett utmanande och lite sexigt T-kors på gång mellan Uranus, Mars och Venus. Att ge sig ut på osäker mark brukar ju inte vara din stil Stenis – men.. Vad händer om du skulle råka få upp ångan och faktiskt attrahera in en attraktiv person i ditt liv? Det skulle mycket väl kunna hända dig nu.

Vattumannen

Det händer så mycket på din stjärnhimmel att man nästan tappar andan Vattenbärare. Säga vad man vill om 2018 – men det här året har inte följt den vanliga standarden. Under måndagen återkommer heta Mars till ditt tecken vilket ställer precis allt på sin spets, och ökar din drive och motivation. Första vändan han var hos dig började i mitten av maj och Mars hann då att gå 9° in i tecknet innan han kallades tillbaka (via en retrograd rörelse). Han backade ut och in till grannen i augusti och nu är han tillbaka igen för en avslutande åtta veckor lång repa igenom ditt tecken. Härligt nog aktiverade söndagens nymåne Jupiter och Pluto så det är med nytt mod och en optimistisk känsla du närmar dig livet nu. Tappade trådar, tankar och planer som gjordes vid dessa tidsperioder plockas med fördel upp igen nu. Det är rätt tid att verkställa beslut, se till att jobbet blir gjort och så sedan avsluta. Se fram emot en väldigt effektiv, produktiv och gynnsam tid. Det bildas ett T-kors nu mellan Uranus, Mars och Venus som faktiskt kan vara riktigt duktigt förvirrande. Det kan i värsta fall leda till kris – men din härskare Uranus är både en kinky och nyckfull herre som precis lika gärna kan leda in dina tankar på kärlek och äventyr. Är du öppen för dessa vilda lockrop finns möjligheterna där.

Fiskarna

Söndagskvällens nymåne inföll mitt emot dig och vilket fick såväl Neptunus som Jupiter och Pluto att vakna till liv igen. Farliga, utmanande planeter gör skeendena denna vecka spännande och inte helt odramatiska. Nu aktiveras ditt horoskop igen och den här stjärnhimlen är plötsligen inte så neutral längre. Ett utmanande T-kors bildas mellan chockerande Uranus och kärlekens planeter Venus och Mars vilket kanske lockar ut dig på arenan. Du kommer inte kunna dölja dig, simma runt, lura i vassen och vara lika undanglidande som du brukar.  Eh, hur låter det här? Illusionernas mästare Neptunus ihop med två överhettade sexgudar? Ta det lugnt Fiskarna, känn in och känn efter innan du låter dig lockas in något äventyr. Naturligtvis behöver det här inte betyda att det ska gå dåligt för dig – men rådet är ändå att dra lite lätt i bromsen och iaktta. Det får inte gå för fort nu i vare sig kärlek eller affärer. Dina känslor och ditt privatliv tar större plats än det brukar vilket förstås är jättekul.  Ta reda på vad det är du själv vill ha och håll det målet tydligt för dig själv.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 1. Jag är lite osäker, jag är född i Skorpionen, dvs 16.11.1979 på morgonen 9.24 i Stockholm, ska jag läsa både Skytten och Skorpionens horoskop? Finns det möjlighet att få klarhet? Stort tack för bra och tydliga horoskop!

  1. Hallå Johanna,
   Du är Skorpion med ascendenten i Skytten + Neptunus, Venus och Merkurius också i Skytten. Du kan läsa båda horoskopen om du vill. Fast de kommande månaderna skulle jag starkt rekommendera att du bara håller dig till Skorpio. Det kommer att vara roligast där ❤️

 2. Eh jag vet inte, men jag hade väntat mig mer av uranus skifte till oxen och alla planeter som vridit sig framåt igen, nymånar här o fullmånar där o kommande halvår som ska bli sååå bra, jag tycker det mesta är sig likt, som en axelryckning bara, ungefär:
  så här är det.
  men jag är väldigt glad åt att MP inte har nåt att säga till om dock, åsnor är söta men transporterna i och utanför sverige skulle gå så långsamt, maten hinner ruttna😀

  1. Jag tror att det kommer att bli mer tydligt när Uranus hinner tränga längre in i Oxen. Nu hann planeten bara två grader innan han kallades tillbaka och på det har vi haft extremsommaren med 7 retrograda planeter + eklipssäsongen.

   1. Jag hade också väntat mig mer från Uranus- har inte kännt av det ännu. Hoppas det sker förändring snart, framförallt på kärleksfronten.
    /Oxe ❤️

    1. Maria, jag tror inte att Uranus någonsin kommer att bidra till att ge dig kärlek. Däremot finns ju Jupiter och Venus nu där i Skorpion/Oxe som kan hjälpa till just med det. Uranus ger en kall, kinky, udda och annorlunda energi – som i och för sig ofta kan bidra till omskakande möten, men av kortvarig natur.

     1. Tack så mycket för förtydligande- det betyder så mycket! Nu förstår jag det bättre! Tack även för att vi får ta del av de bästa veckohoroskopen! ❤️

 3. Tufft år för min del, låter ju kanske som det vänder nu,kan det stämma? Men hur ska man kunna ”verkställa” några beslut när all energi är slut efter flera års slit..kommer energin tillbaka? Är besluten på arbetsmässigt eller privat plan? Född 19 feb, 1972 kl 9.05 i Södertälje.

 4. Är lite osäker på i vilket hus nymånen faller i för min del. Det känns som det är mkt som händer just nu. Jag är född 16 mars 67 tid 16.05 Sandviken.

  Vore jätteglad för svar
  Lotta

  1. Du är född i Vädurens tecken, har ascendenten i Tvillingarna och månen i Skorpionen. Jag förstår att det kan vara förvirrande för dig Eva att veta vilket tecken eftersom du är född precis i vårdagjämningen. 🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

På Himlavalvet – Vecka 37

💫Astrologivänner! Stjärnbröder och systar..💫

Vi har en superspännande vecka framför oss som innehåller så mycket glädje, hopp, aktivitet och utveckling.

Ikväll infallernymånen i Jungfruns tecken och denna måne är oerhört laddad eftersom den möter Jupiter i sextil och självaste Pluto i trigon. Oh! Det här är riktigt kaxigt och spännande! Det ska bli intressant att se hur det hela utvecklar sig utefter hur veckan fortskrider.  Universum visar musklerna, det kan bli en liten maktdemonstration här, men samtidigt har vi också Jupiter som med sin högre visdom och sanning faktiskt visar oss vägen.

Denna söndag  är förstås en inte någon vanlig dag eftersom det är nu svenska folket går till valurnorna idag och avgör Sveriges framtid.

Jag har medvetet valt att inte skriva något om partiledarna denna gång (gjorde det 2014). Det varit så explosiv stämning i den politiska dialogen 2018 att jag trots att det kliar i fingrarna avstår. Jag vill att min blogg ska vara en härlig, nördig oas där vi kärleksfullt och med respekt för varandra talar om alla ämnen ur ett astrologiskt perspektiv.

SOLEN JUNGFRUN – I detta jordade, effektiva och Jungfrun brukar är energin oftast ödmjuk. Genom att Solen nu rör sig mellan 17° – 23° i Jungfrun kommer Solen  att vara i trigon till Pluto och sextil Jupiter. Det är väldigt kraftfullt så man anar att denna vecka är oerhört effektiv, att tuffa beslut kan fattas och att det är en stor utveckling på gång. Ingen vanlig Jungfruvecka alltså. – Solen i Jungfrun

MÅNENS FÄRD – Månen som nyss blev ny och vederkvickt av Solens strålar befinner sig i Jungfruns tecken hela måndagen tills hon på tisdagen glider in i Vågens tecken. Vid 21.00 på torsdagskvällen går månen in i Skorpionen där hon blir kvar till natten till lördag kl 03.00 då månen skiftar över till Skyttens tecken där hon blir kvar hela resten av helgen.

MERKURIUS I JUNGFRUN – Toppen position 7°-20°. Mär väl – Merkurius följer hack i häl på Solen och kommer även han att ingå i samma dialog mellan Pluto och Jupiter som Solen precis förde. Vi blir detaljrika, analytiska. Snabba in tanken, effektiva, målinriktade och duktiga på att klura ut listiga och praktiska lösningar på alla problem. Merkurius i Jungfrun

VENUS I SKORPIONEN – Nu har Venus skiftat över till Skorpionens sfär och Venus har redan börjat förbereda sig för den snart förestående retrograda fasen. Här i Skorpionen förvandlas Venus till en djupare kännande varelse än vad hon brukar vara. När transiterande Venus träder in i det fasta tecknet Skorpionen fördjupas våra känslor och vi är lite djupare i kontakten med andra. Vi kommer närmare och bli själsligt intima. Det är inte den ytliga vänskapen eller den lättsamma flirten vi söker. Ska det vara något så är det på riktigt som gäller. Venus i Skorpionen

MARS I STENBOCKEN/VATTUMANNEN  Det heter att Mars är exalterad i Stenbocken – vilket betyder att hans energi kommer ut på allra bästa sätt. Denna vecka rör han sig från 29°50 av Stenbocken till 01°18 i Vattumannen. Det här är efterlängtat  eftersom Mars äntligen och för tredje och sista gången färdas över den punkt där han befann sig i 18/5 och plöjer han för tredje gången över de sista 9° i Vattumannen och når vid månadsskiftet ny mark. Vi blir med andra ord färdiga och kan öppna nya kapitel i våra liv.

JUPITER I SKORPIONEN – Expansiva Jupiter hastar nu på igenom Skorpionen och når under veckan 18°30 – 19°34. Intressant dialog inleds med Solen och Merkurius som kommer att skapa händelser och ny förståelse.  Processen med att avslöja och dra fram sanningen i ljuset började omedelbart efter Jupiters entré i tecknet (pengar, makt och sex är Skorpionens områden). Ord som intensitet, sanning, känslor, liv, död, passion, psykologi får ökad betydelse i våra liv. Nu kommer sanningen upp till ytan, vi blir starka i våra övertygelser och kan ta Jupiters hjälp att utvecklas andligen. Jupiter i Skorpionen

SATURNUS I STENBOCKEN – Saturnus är nu i princip stillastående och sakta vänder han på sig.  Saturnus har nu nått 2° 38 och rör sig nu framåt igenom. I strävsamma Stenbocken, där han är styrande planet stortrivs han och fungerar optimalt. Här kan han kunna hjälpa så väl världen som dig som privatperson med att välja väg och hitta rätt. Typiska teman för Saturnus i Stenbocken är att ha ambition, att välja det gedigna, den erfarna och det stabila för det nya. Struktur, regler, förberedelser och noggrann planering krävs. Rent politiskt världen över kommer vi se idel åtstramning i ekonomi och tankesätt. Saturnus i Stenbocken

RETROGRADA URANUS I OXEN Uranus når nu 1°56 i Oxens tecken. Uranus påbörjade sin långa retrograda fas den 7/8 kl 18:50 och backar nu tillbaka den väg han precis vandrat. Den retrograda fasen pågår fram till 6 januari där han vänder direkt på 28° Väduren. Därefter ska han åter tillbaka till Oxen. Han kommer inte att göra fler besök i Väduren under vår livstid igen. Oxen är ett jordelement och Uranus är väckarklockan som får oss att vakna till liv, rebellen som kommer med nya tankar och idéer. Han öppnar vårt medvetande och banar väg till ett nytt tänkande. En ny epok i våra liv – när Uranus träder in i Oxen.

RETROGRADA NEPTUNUS I FISKARNA – Vår andliga gudinna Neptunus blir rör sig jättesakta baklänges i 14°50 i Fiskarna. Och när vår andliga Gudinna backar är det dags också för oss att gå in i ett viloläge, låta alla yttre processer tonas ut och själva behöver vi massor av vila och att vända blicken inåt.

RETROGRADA PLUTO STENBOCKEN – Pluto fortsätter sin retrograd och kommer denna vecka att nå 18°38 i Stenbocken. Att Pluto befinner sig i kardinala jordtecknet Stenbocken påverkar maktstruktur och världsekonomi. Sedan planeten trädde in här har vi varit med maktkamp och krig som tagit episka proportioner. (Mycket på grund av att vi samtidigt hade Uranus i Väduren som bildade en kvadratur).

RETROGRAD KIRON I VÄDUREN – Den lilla dvärgplaneten (asteoriden) Kiron eller (Chiron) backar nu sakta igenom Väduren, nu 00°25. Kiron stannar i tecknet i nästan åtta år framöver – ända fram till juni månad 2026 – med det undantaget att han backar retrograd tillbaka in i Fiskarna en sväng sedan. På en personlig nivå visar Kiron dig dina sår så att smärtan kan komma upp till ytan och helas. Kolla om Kiron befinner sig nära någon av dina personliga planeter. Kiron i Väduren

NORRA NODEN  har nu hunnit ända bort till 04° 42 i Lejonet. Norra Noden i Lejonet


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nymåne i Jungfrun

ImageJ=1.43u

Nymåne på söndag 9/9 kl 20:01 på 17° i Jungfrun

Sedan i torsdags har himlen varit helt mörk och vi har inte sett skymten av någon måne.  I den stund månens första strålar bryter igenom och en ny strimma ljus åter syns på himlen – det är då månen blir ny! Hurra! Denna ljusstrimma symboliserar en ny månadslång cykel och allt andas nystart!

Nu sätter vi upp nya mål, tar nya tag och bestämmer oss för vad vi vill att den kommande måncykeln ska ge oss. Så OMSTART!!

Ni som vill förbättra Er..

bigstock-Healthy-green-vegetable-juice-48815039
Detta är årets bästa erbjudande om ett nytt och nyttigare liv. Nymånen i Jungfrun är toppen för att bli av med alla ovanor, sluta röka, dricka osv och införa nya, bättre och sunda vanor. Jungfrun kontrollerar magen och matsmältningssystemet. Bättre tillfälle att börja banta finns inte. Lycka till!

Vad kan Nymånen ge dig?

Månen blir som sagt ny på 17° Jungfrun. Ni som har Sol, Måne, Ascendent, Venus eller Mars på 17° i Jungfru eller Fiskarna (fem grader upp eller ner räknas också) blir extra påverkade av detta – men förstås – månen finns alltid någonstans för alla.  Kolla in i vilket hus i ditt födelsehoroskop som nymånen infaller. Det indikerar inom vilket område din utveckling äger rum under de kommande 6 månaderna.

Nymåne med träd

Ta fram ditt horoskop och kolla in var nymånen faller och hur du personligen blir påverkad. Om du inte vet hur man gör har jag beskrivit det här nedan. Klicka på länken: Hur man ser var nymånen faller!

 

 

Om Nymånen på 17 ° Jungfrun faller i ditt 1:a hus? Det är du själv, din yta, din image, personliga stil och hur du presenterar dig själv som kommer i fokus. Är du nöjd med den du är? Om du känner att du vuxit ur din nuvarande roll är det din egen personliga utveckling som kommer i fokus nu.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 2:a hus? Det andra huset handlar om dina materiella tillgångar, vad du äger och din personliga ekonomi. Nymånen pekar på dina värderingar och kanske också moral i ekonomiska frågor. I perfekta Jungfrun finns inget sådant som obalanserade konton och kassor som inte går ihop. Här erbjuds du tillfälle att hitta SMARTASTE lösningen på din ekonomi.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller  i ditt 3:e hus? Det tredje huset handlar om dina nära – det kan vara grannar, syskon, människorna i grannskapet eller kvarteret där du bor eller vem som helst som du träffar på daglig basis. Det är kommunikation på den nivån som stimuleras och du kan förvänta dig att det händer grejer inom din grupp eller nätverk nu. Om du känner att en eller flera relationer haltat så är detta tiden du bör räcka ut handen emot en försoning. Kärleken är störst!

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 4:e hus? IC utgör början till det fjärde huset och den punkten handlar om din allra innersta kärna, rotsystemet i dig. Det berör grunden, programmeringarna, de vanor och traditioner som du fick med dig i modersmjölken. Det är ditt hem, din familj och dina allra närmaste kommer upp nu. Det är ett underbart tillfälle att återförenas/minnas sina föräldrar, nära och kära.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 5:e hus? Detta är scenen, dramatiken, kreativiteten, fantasin och skapandets hus. Hit räknas alla hjärtefrågor så förälskelser, kärlek, omtanke med andra, hjärtligt engagemang, sex och barn. Fest och glamour är också femtehus relaterat. Det här är tillfället att få ordning på kärlekslivet och förlåta om det råkar vara så att du har saker i ditt hjärta som du inte kommit över.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 6:e hus  Det är våra dagliga vanor, arbetet och hälsan som kommer i fokus. Träning, näring och mat blir viktigt. Och när vi väl ändå är igång med att se till att vi är friska och starka – inifrån och ut. Dina andliga rutin kommer i fokus. Har du ingen sådan kan det vara dags att hitta en. Kanske är Mindfulness något för dig?

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 7:e hus   Det sjunde huset handlar om relationer och partnerskap och är tillhörigt Vågens tecken. Fredsälskande, balanserade Vågen söker harmoni mer än någonting annat. När nymånen faller här är det en puff för att våga ta ett nytt kliv i kärlekslivet. Det här kan också vara en helande tid när du kommer över dina gamla relationsproblem.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 8:e hus  Det åttonde huset är tillhörigt det fasta vattentecknet Skorpionen och är förknippat med en rad svårförklarliga fenomen. Det fördolda, det ockulta, meningen med livet och även döden själv. Allt som har med psyket och förståelse av människan är 8:e huset. Djupa känslor, passion, sex räknas hit och det gör också andras pengar, makt och manipulation.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 9:e hus   Det är glädje, expansion, utveckling, tur, högre studier, internationella kontakter, resor mm. Allt kan hända och med en positiv, optimistisk, öppen och nyfiken syn vågar vi ta nya kliv i livet. Kanske välkomnar du en förändring, en flytt, resor nya kontakter mm.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 10:e hus  Det tionde huset börjar ju med M.C. och indikerar dina livsmål och din karriär. Lycka, flöde tur och expansion förväntas inom din karriär. Du blir synliggjord och väldigt ofta kommer berömmelse och framgång som en positiv biverkan till denna lyckosamma position.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 11:e hus  Här vidgas ditt kontaktnät och du kommer i kontakt med många nya människor. Du utvecklas genom möten med andra – det är vänner och nya kontakter, gruppaktiviteter och nätverk som gäller. Det elfte huset förknippas med världsförbättrande, eventuellt politiska tankar.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 12:e hus  Detta är ditt andliga hus och nu gynnas en utveckling av ditt inre. Be om att få vägledning i drömmen, meditera eller gör en ritual. Fullmånen här startar andliga processer inom dig.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


LOADING..

Venus i Skorpionen

 

Venus i skorpionen

Venus i Skorpionen 9/9 – 2018

På söndag träder Venus in i Skorpionens tecken och det är en väldigt intressant tid som stundar nu. Den är så pass speciell tid som börjar att flera inlägg  om detta kommer upp under processen.

Venus nu förbereder sig för en retrograd period. Det här är en viktig tid då Venus nu går in i sin skugga – och till denna plats kommer hon att återvända ytterligare två gånger till. Iaktta det som sker och lägg allt på minnet. Dessa frågor kan komma att bearbetas ytterligare. Det kan handla om vem du älskar, hur du älskar och vad du gillar i livet och hur du hanterar det som står dig kärt. Förutom kärlek kan detta även handla om konst, musik, inredning eller vad än som bereder dig glädje, njutning och personligt välbefinnande. Hela september förflyter som en vanlig Venus i Skorpionen tid. Det är i oktober alla konstigheter börjar..

När transiterande Venus träder in i det fasta tecknet Skorpionen fördjupas våra känslor och vi är lite djupare i kontakten med andra. Vi kommer närmare och bli själsligt intima. Det är inte den ytliga vänskapen eller den lättsamma flirten vi söker. Ska det vara något så är det på riktigt som gäller.

Misstänksamma Pluto är ju styrare här så vi blir lite mer kritiska emot dem vi möter och släpper inte vem som helst in på livet. Våra relationer superviktiga och såväl vänskap som kärlek prövas. Det är inte det ytliga och lättköpta som attraherar nu och med Venus i Skorpionen så funkar inte ”The more the merrier” alls.

Vi är selektiva, exkluderande och vill veta precis var den andra står känslomässigt. Venus i Skorpionen kräver att få veta vad relationen betyder för den andra personen och hur långt lojaliteten och kärleken sträcker sig.

Är du född med Venus i Skorpionen?

Detta är en mycket känslomässig position för Venus i Skorpionen är intensiv och du är zodiakens mest sexiga och magnetiska person. Du andas attraktion och får människor att dras till dig som till en magnet. Det är en mäktig position för du kan spela på det ytterst kvinnliga attributen och samtidigt vara en kallhamrad krigare.

Älska mig tills döden skiljer oss åt – eller – du är död för mig..

Här är Venus att superhet, passionerad, sensuell och intensiv. Kärlek, lojalitet, trofasthet och passion är livet för dig. Venus i Skorpionen begär kärlek och passion och hennes liv färgas av rädslan att bli övergiven och att vara för sårbar. Du är inte en person som klarar av att bli dumpad. Lika mycket som du kan älska en människa – lika iskall och till om med hatisk kan du bli om den personen sviker ditt förtroende.

Du är med i matchen för att vinna. Det är allt eller inget som gäller för dig i kärlek. Du vill komma så nära din partner som det bara går – en intensiv, själslig närhet.

Det är så viktigt för dig att veta att den andra personen ger allt – precis som du gör. Därför kan den här positionen leda dig till problem med ägande och svartsjuka. Svart eller Vitt.

Venus i Skorpionen kan till och med förakta det ljumma, ”svenniga” och normala och söker kickar genom att gå över gränser.  Farliga lekar och det extrema kan locka dig. Att vingla lite på gränsen till det vilda kan få dig att känna att du lever.

Integritet är ett annat tema för Venus i Skorpionen. Du tar inte så lättsamt på livet och troligen så gillar du inte att bjuda på dig själv – typ att lägga upp dina innersta hemligheter på sociala media. Du hatar att förlöjligas, och vill absolut inte att dina hemligheter ska bli offentliga.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 1. Tack för denna fina personbeskrivning av min snart fyraåriga lilla skorpa med venus i Scorpio. Exakt så!

  Jag kan inte påstå att jag personligen ser fram emot resan. Men hoppas på att det kan ge bra pengar kanske?

  Du är bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nymåne i Jungfrun

 

ImageJ=1.43u

Nymåne på söndag 9/9 kl 20:01 på 17° i Jungfrun

Sedan i torsdags har himlen varit helt mörk och vi har inte sett skymten av någon måne.  I den stund månens första strålar bryter igenom och en ny strimma ljus åter syns på himlen – det är då månen blir ny! Hurra! Denna ljusstrimma symboliserar en ny månadslång cykel och allt andas nystart!

Nu sätter vi upp nya mål, tar nya tag och bestämmer oss för vad vi vill att den kommande måncykeln ska ge oss. Så OMSTART!!

Ni som vill förbättra Er..

bigstock-Healthy-green-vegetable-juice-48815039
Detta är årets bästa erbjudande om ett nytt och nyttigare liv. Nymånen i Jungfrun är toppen för att bli av med alla ovanor, sluta röka, dricka osv och införa nya, bättre och sunda vanor. Jungfrun kontrollerar magen och matsmältningssystemet. Bättre tillfälle att börja banta finns inte. Lycka till!

Vad kan Nymånen ge dig?

Månen blir som sagt ny på 17° Jungfrun. Ni som har Sol, Måne, Ascendent, Venus eller Mars på 17° i Jungfru eller Fiskarna (fem grader upp eller ner räknas också). Kolla in i vilket hus som i ditt födelsehoroskop som nymånen infaller. Det indikerar inom vilket område din utveckling äger rum under de kommande 6 månaderna.

Nymåne med träd

Ta fram ditt horoskop och kolla in var nymånen faller och hur du personligen blir påverkad. Om du inte vet hur man gör har jag beskrivit det här nedan. Klicka på länken: Hur man ser var nymånen faller!

 

 

Om Nymånen på 17 ° Jungfrun faller i ditt 1:a hus? Det är du själv, din yta, din image, personliga stil och hur du presenterar dig själv som kommer i fokus. Är du nöjd med den du är? Om du känner att du vuxit ur din nuvarande roll är det din egen personliga utveckling som kommer i fokus nu.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 2:a hus? Det andra huset handlar om dina materiella tillgångar, vad du äger och din personliga ekonomi. Nymånen pekar på dina värderingar och kanske också moral i ekonomiska frågor. I perfekta Jungfrun finns inget sådant som obalanserade konton och kassor som inte går ihop. Här erbjuds du tillfälle att hitta SMARTASTE lösningen på din ekonomi.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller  i ditt 3:e hus? Det tredje huset handlar om dina nära – det kan vara grannar, syskon, människorna i grannskapet eller kvarteret där du bor eller vem som helst som du träffar på daglig basis. Det är kommunikation på den nivån som stimuleras och du kan förvänta dig att det händer grejer inom din grupp eller nätverk nu. Om du känner att en eller flera relationer haltat så är detta tiden du bör räcka ut handen emot en försoning. Kärleken är störst!

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 4:e hus? IC utgör början till det fjärde huset och den punkten handlar om din allra innersta kärna, rotsystemet i dig. Det berör grunden, programmeringarna, de vanor och traditioner som du fick med dig i modersmjölken. Det är ditt hem, din familj och dina allra närmaste kommer upp nu. Det är ett underbart tillfälle att återförenas/minnas sina föräldrar, nära och kära.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 5:e hus? Detta är scenen, dramatiken, kreativiteten, fantasin och skapandets hus. Hit räknas alla hjärtefrågor så förälskelser, kärlek, omtanke med andra, hjärtligt engagemang, sex och barn. Fest och glamour är också femtehus relaterat. Det här är tillfället att få ordning på kärlekslivet och förlåta om det råkar vara så att du har saker i ditt hjärta som du inte kommit över.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 6:e hus  Det är våra dagliga vanor, arbetet och hälsan som kommer i fokus. Träning, näring och mat blir viktigt. Och när vi väl ändå är igång med att se till att vi är friska och starka – inifrån och ut. Dina andliga rutin kommer i fokus. Har du ingen sådan kan det vara dags att hitta en. Kanske är Mindfulness något för dig?

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 7:e hus   Det sjunde huset handlar om relationer och partnerskap och är tillhörigt Vågens tecken. Fredsälskande, balanserade Vågen söker harmoni mer än någonting annat. När nymånen faller här är det en puff för att våga ta ett nytt kliv i kärlekslivet. Det här kan också vara en helande tid när du kommer över dina gamla relationsproblem.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 8:e hus  Det åttonde huset är tillhörigt det fasta vattentecknet Skorpionen och är förknippat med en rad svårförklarliga fenomen. Det fördolda, det ockulta, meningen med livet och även döden själv. Allt som har med psyket och förståelse av människan är 8:e huset. Djupa känslor, passion, sex räknas hit och det gör också andras pengar, makt och manipulation.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 9:e hus   Det är glädje, expansion, utveckling, tur, högre studier, internationella kontakter, resor mm. Allt kan hända och med en positiv, optimistisk, öppen och nyfiken syn vågar vi ta nya kliv i livet. Kanske välkomnar du en förändring, en flytt, resor nya kontakter mm.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 10:e hus  Det tionde huset börjar ju med M.C. och indikerar dina livsmål och din karriär. Lycka, flöde tur och expansion förväntas inom din karriär. Du blir synliggjord och väldigt ofta kommer berömmelse och framgång som en positiv biverkan till denna lyckosamma position.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 11:e hus  Här vidgas ditt kontaktnät och du kommer i kontakt med många nya människor. Du utvecklas genom möten med andra – det är vänner och nya kontakter, gruppaktiviteter och nätverk som gäller. Det elfte huset förknippas med världsförbättrande, eventuellt politiska tankar.

Om Nymånen på 17° Jungfrun faller i ditt 12:e hus  Detta är ditt andliga hus och nu gynnas en utveckling av ditt inre. Be om att få vägledning i drömmen, meditera eller gör en ritual. Fullmånen här startar andliga processer inom dig.

 1. Bra som vanligt 😊 Tack för det. I slutet står nått om de som har vissa planeter på 17° i Jungfrun el Fiskarna, men det känns som att meningen inte är klar. Vad ”händer” om man uppfyller de kraven?
  Ha en fin fredag o en superbra nymåne! 🙏

 2. Vill så gärna veta i vilket hus min nymåne hamnar.Förstår ej hur jag ska läsa av de du beskriver.Lycklig skorpion 4/11 här😊❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

En perfekt fest..

Livet som astrolog tar med mig ut på olika uppdrag och äventyr som jag aldrig skulle komma till om det inte vore å tjänstens vägar. Igår kväll medverkade jag i en helt underbar fest som anordnades av Thomas Sabo ute på Kastellholmen. (He, he.. det lönar sig att skriva fint om det man gillar). Thomas Sabo – astrosmycken.

I samband med lanseringen av den här underbara kollektionen har Thomas Sabo ordnat ett event tillsammans med Hannah Widell och Amanda Schulman. Flera modetidningar var representerade samt stans coolaste influencers, bloggare mfl.

Kastell8

Kastell6

Amanda Schulman och Hannah Widell – kvällens värdinnor

Kastell3

Ett av spårummen som vi astrologer, spådamer och drömtydare fick sitta i.

P9051663

Min vackra kollega astrologen, drömtolkaren Agneta Orlå från Göteborg.

Kastell1

De extremt vackra dekorationerna

Kastell4

Svenska Skridskoseglarsällskapets hus på Kastellholmen som numera är omgjort till magnifik festlokal. Det var helt underbart smakfulla lokaler.

LOADING..

Merkurius i Jungfrun

 

6a0133f538e9e4970b01774462f3a9970d 500wi
Tordagen den 6/9 går snabbfotade, intelligenta Merkurius in i sitt eget stjärntecken, Jungfrun, där han stortrivs och kommer till sin rätt. Här är han hemma och kan uttrycka sig obehindrat och precis som han vill. Vi är dessutom ute ur ”skuggan” dvs den där lite halvjobbiga fasen som följer på en Merkuriusretrograd. Toppen! Förutsättningarna är alltså de allra bästa under september..

Blir vi smartare nu? Absolut!

När Merkurius är i Jungfrun är han lika intelligent och kvicktänkt som i Tvillingarnas tecken men mer jordnära, realistisk och praktisk. Vi är i verkligheten och tar hand om här och nu. Tankeprocesserna är snabba och målet är problemlösning. Vi blir detaljrika, analytiska. Snabba in tanken, effektiva, målinriktade och duktiga på att klura ut listiga och praktiska lösningar på alla problem.

När Merkurius befinner sig i Jungfrun kräver han både ordning, struktur och en ny medvetenhet av oss. Eftersom även Solen  befinner sig i tecknet stärker de båda varandra. Det går inte att gå runt slacka nu. Här blir Merkurius kritisk gäller det att huvudet på skaft. Nu går det undan, massor med beslut som ska fattas och saker som ska utföras. Ju snabbare vi blir bli skärpta och målinriktade ju bättre.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 1. Hej jag undrar hur man kommer att märka denna förbättring för inget har blivit bättre för mig ännu utan snarare värre. Jag är våg och född 2 oktober

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Astrolog – framtidens jobb..

 

Ce44ea5d63d4fc7e7712fd1b36a6a96c
Det är lite Arja Saijonmaa över mig för jag är på  ”Jag vill tacka livet” humör idag.

 Jag har verkligen har världens bästa jobb!

Livet som astrolog är belönande och intressant på otroligt många nivåer. När jag inte möter er kunder – då längtar jag efter er! Ja, för mycket av mitt arbete innebär skrivande och ibland små och stora äventyr.

Detta att sitta i kundmötet är ju helt fantastiskt! Jag älskar dynamiken – att hjälpa en människa att se sig själv, sina möjligheter och optimera livet är förstås målet – och det uppnås! 🦄 Varje gång faktiskt 🔮!  Jag älskar att få nörda in mig och gå riktigt djupt med de olika astrologiska teknikerna – det gör mig lycklig.

Igår fick jag den äran att för första gången i mitt liv hjälpa till att arrangera ett event.  Med astrologins hjälp gjordes bordsplaceringar och val av lämpliga kristaller och halvädelstenar som vibrerar med gästernas själar. Det var verkligen ett annorlunda och jättekul uppdrag. Ikväll går själva festen av stapeln.. Jag deltar där i egenskap av astrolog vilket förstås är jättespännande.

Har du tänkt på att astrologin kan hjälpa dig också att hitta din potential och ditt sanna kall? Boka en läsning? 

Men.. det finns möjlighet att hoppa på min astrologikurs, det är en onlinekurs så du kan kliva på precis när du vill! Den här kursen är jättebra! Är så glad nu när jag fått feed back av kursdeltagarna. Mycket av inlärningen sker via våra 2-timmar långa webinar som äger rum en gång i månaden när du själv kan ställa frågor om dig själv, ditt eller andras horoskop samt förstås det viktigaste – själva tolkningen. ”Bli din egen astrolog”  Astrologikursen.. 

 1. Vad härligt det måste vara och så intressant också! Ja, den dag jag är i Stockholm (nån gång i framtiden, det får stjärnorna utvisa :-)) vill jag absolut boka till dig!! Tills dess är jag trogen läsare, TACK!

  1. Tack själv! Jag älskar er läsare också.. och är så tacksam för att ni finns. Återstår bara att räkna ut var? 🦄❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Saturnus bana vänder och går åt rätt håll igen..

Saturnus

Saturnus är tidens gud, han är ordningen, strukturen och han sätter gränser för oss människor och visar oss var skåpet ska stå. Som ni hör på texten är han förstås aldrig rolig att ha att göra med.. Men för att säga någonting positivt så är hans närvaro utvecklande, får oss människor att mogna och och bli den där bättre versionen av oss själva.

18/4 – 2018 vände Saturnus retrograd och har under fem månader befunnit sig i det läget – tills nu! Torsdagen den 6/9 vänder Saturnus bana direkt på 02°33 i Stenbocken strax efter kl 13.00.

Under den retrograda, backande perioden, erbjuds vi en chans att reflektera, titta tillbaka och granska oss själva och våra beslut. Livet går inte så fort och därför kan det kännas som en segare period. Bonusen vi får utav det är dock ytterst värdefull. Det är en mognare människa som med nya insikter möter världen.

Så, det här med de stora kickarna, den fantastiska utvecklingen och att få vara med om att  våra drömmar går i uppfyllelse.. Det kan komma nu!


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 1. Låter som att jag vill ropa hurra till detta!
  Undrar ibland om livet är ett skämt!? I alla fall denna sommar (inklusive våren) har varit mycket påfrestande och väldigt annorlunda. Inga räkmackor att glida på så långt ögat har nått hahaa. Gillar när du skriver lite i veckorna också om vad som pågår 😍

 2. Jamän jag gillar ju min kompis Saturnus! Vem vill väl ha medvind hela livet? Kanske den som inte vill lära sej nånting! Livet är ju underbart tack vare med och motgång! Just nu är det medgång för denhär Stenbocken, men ack vilken lååång period av prövningar det här varit. 😍

 3. Jag må ha mognat en massa. Men jag har nog aldrig i mitt liv upplevt en segare period. Jag har varit bakbunden, fast och helt trög på alla sätt. Inget har hänt på något plan. Jag håller verkligen tummar för belöningen!

  Tack för bra rapport (som vanligt) och kramar!

 4. Ja det har varit segt…. För mig nu sedan min läsning hos dig i sept-17. Mkt tårar, skulle lytt ditt råd att avsluta mitt äktenskap. Är väl där nu -blir inte bättre i äktenskapet.
  Han som jag på avstånd varit intresserad av har börjat träffa en annan.
  Är nog rädslan för ensamheten som gjort att jag stannat alldeles för länge.
  Jag som är Oxe med Venus och solen i mitt födelsehoroskop måste få det bättre än så här. Det enda som gått bra är mina pengar placeringar.
  Vänder det nu ?? Blir livet bättre?

 5. Tack låter toppen! Har haft den jobbigaste sommaren ever. Men vet att allt vänder nu, är så tacksam för det! Och tack för ditt fina inlägg! 💟 Kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop – Vecka 36

 

Glowing mushrooms dreamlike fairytale macro photography by martin pfister 06
Väduren

Ni som tyckt att livet varit ganska OK men levt med en känsla av att du kan ha bromsolja i tanken? Det har gått långsamt och saker har inte blivit klara. Dessvärre har det inte varit ett optimalt läge för utveckling sedan i april. Vi har haft så många retrograder att det varit svårt att verkligen komma till de resultat som en levnadsglad person som du önskar. Denna tid står för gudomlig ingripande. Saker vänder rätt, skiftar till andra tecken och livet bör kännas toppen. Mars dundrar fram igenom ditt 10:e karriärshus på sista graden i Stenbocken där han faktiskt stortrivs. Det är tredje och sista gången han passerar över samma punkt men nu kommer saker faktiskt att lösa sig och ta fart. Då är det i och för sig yrkeslivet jag tänker på eftersom Solen befinner sig i ditt arbetshus – det 6:e. Men där kommer en nymåne att infalla på söndag som utlovar en ny start i vad du än önskar! Det här är utan tvekan bästa tillfället på året att möblera om, storstäda, börja med kurser, dieter, bli ihop eller göra slut.. Ja, det finns många vägar att gå – men universum utlovar en ny start och en härlig höst.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 

 

Oxen

Detta är veckan när hela universum slår på stort, planeter byter tecken och vi får åter vara med om uppiggande skiften på stjärnhimlen. Solen befinner sig i ditt lekfulla 5:e hus vilket kan fylla dig med kreativ inspiration och glädje. Saturnus bana vänder rätt, Merkurius skiftar över till Jungfrun. Alla dessa förändringar är till fördel för dig och ditt liv kommer att bli så mycket lättare och roligare nu. Viktigast är dock det som händer runt din styrande planet Venus. Under denna sista vecka som hon befinner sig i Vågen. Nu poängteras vikten av att ta reda på vem du själv är, hur dina relationer ser ur och i kärleken/vänskapen grundar sig i.  Under början på veckan träder Venus in i sin skuggfas. (Ja, detta är astrologiska för att beskriva att här banar hon väg för ett stort och viktigt skeende där Venus förbereder sig för en retrograd fas. Minns den här tiden 25° i Vågen – för den här punkten kommer Venus att återvända ytterligare två gånger innan året är över). Det som sker nu i dina relationer och även i kärlekslivet kan komma att bearbetats, ifrågasättas och redas ut. Ingenting att rädas för – men det är alltid en viktig fas – i synnerhet för dig som är född under hennes flagg. Nymånen faller i ditt kreativa 5:e hus på söndag.

Tvillingarna

Detta är en målmedveten och produktiv tid när du har lätt att fokusera. Men.. allt eftersom dagarna går blir det bara bättre. Livslusten och glädjen återkommer och livet börjar kännas som en riktigt härlig plats att vara på. Bidragande orsaker till denna allt mer positiva bild kommer bland annat ifrån det faktum att Saturnus bana vänder rätt på torsdag, att din styrare Merkurius skiftar över till Jungfrun som är en superbra position. Det kan vara i tider som dessa som du blir headhuntad, får intressanta förslag eller får vara med härliga konversationer och möten. Härligt! Bli nu inte så förtjust i uppmärksamheten att du tar på dig för mycket jobb på en gång. Solens position i ditt 4:e hus pekar ju på ditt hem, ditt boende och dina nära och kära. Försök hitta en balans mellan fritid och jobb. Söndagskvällen bjuder på en pigg nymåne som infaller i Jungfruns tecken i ditt 4:e hus. Då har också Venus tagit klivet in i Skorpionen och ditt sjätte hus. Det här är bästa tillfället på året att böja fokusera på hälsa, kost och träning. Ta hand om dig själv för när du ser bra ut, stiger ditt självförtroende och du blir ännu mer strålande och effektiv!

Kräftan

Din stjärnhimmel klarnar upp och idel fördelaktiga förändringar inträder under veckan som påverkar dig jättemycket. Saturnus är närvarande i ditt relationshus (det 7:e huset enligt solteckenastrologin) vilket kan ha fått mången Kräfta att ingå partnerskap, affärs eller kärleksrelationer. Men det faktum att han sedan fem månader har varit retrograd kan ha tyngt ner dig, fått dig att känna att livet inte riktigt nått de höjder du önskat. På torsdag vänder rätt Saturnus bana och samtidigt passar Merkurius på att ta klivet över till Jungfruns tecken. Det passar dig och din utveckling jättebra. Nu är det dags att ta bladet från munnen och uttrycka dig. Solen tuffar på igenom ditt sällskapliga 3:e hus som handlar om kontakter, kommunikation, nära släkt och vänner. Du behöver komma ut och ha lite kul nu. På söndag inträder ytterligare två viktiga saker, Venus skiftar över till Skorpionen och vi har en underbar pigg och igångsättande nymåne i Jungfrun på kvällen. Sammantaget kan man säga att det är en väldigt kraftfull och målmedveten vecka som driver dig framåt. Mars närvaro i 7:e huset medför en pigg, vital och igångsättande energi som kan kännas välbehövlig eftersom även Saturnus befinner sig mitt emot dig är sedelärande och utvecklande.. men det faktum att han backat i fem månader kan ha fått ditt liv att inte riktigt gå igång.

Lejonet

Se fram emot en balanserad vecka när du balanserar din tillvaro fint mellan dina olika åtaganden. Du har hela tre tuffa planeter i ditt arbetsamma 6:e hus som både stöttar och hjälper dig att fokusera, prestera och leverera. Mars närvaro är en välsignelse och nu på torsdag vänder Saturnus bana rätt vilket lättar dina bördor och livet kommer att vara lite härligare att leva. Belöna dig själv – gärna med något som får dig att må bättre. Träning, egenvård och skönhet är sådant du måste få in rutinerna på och prioritera inte bort dig själv när kraven runt dig blir för höga. På torsdag kommer Merkurius över till ditt ekonomiska andra hus där Solen redan väntar. Här kommer även söndagens nymåne i Jungfrun att landa och allt som har med jobb och pengar boostas och nu går du in i en motiverande sexmånadersperiod som handlar om ekonomisk tillväxt. Om du inte är nöjd med din nuvarande situation är detta årets bästa förbättringstillfälle. Sätt upp tydliga mål du kan arbeta emot och du kommer att bli rikligt belönad. Det är inte trolleri utan din starka vilja, fokuserad energi och attraktionslagen som gör hela skillnaden. Positiva affirmationer fungera! Håll bara tanken på din gyllene framtid ständigt i sinnet.

Jungfrun

Wow! Solen är hemma i ditt eget tecken och som vanligt innebär det att du hamnar i händelsernas centrum, att du mår bra och människor uppskattar dig för den du är. Det här är verkligen din tid på året. Du har en helt fantastisk vecka framför dig som innehåller idel goda nyheter. Motiverande Mars, Pluto och Saturnus befinner sig alla i ditt kreativa 5:e hus och när nu Saturnus bana vänder rätt, på torsdag, efter fem månaders baklänges promenad kan det som varit satt på vänt, kanske stagnerat flamma upp och inspirationen kan infinna sig. Samma dag tar nämligen också din styrare Merkurius klivet in i ditt första hus vilket förstås är super! Räkna med att bra idéer, kommunikation med allt och alla fyller dina dagar. Under söndagen skiftar Venus över till Skorpionens tecken vilket kan skapa lite mer aktion i kärlekslivet. På kvällen blir månen ny i Jungfruns tecken och nu infaller ditt personliga nyår – vilket förstås vittnar om en ny start. Affirmera, visualisera och önska in. Som alltid vid nymånen så är det så viktigt att sätta upp tydliga mål. Allt ifrån ynkliga som detaljer som den stora bilden. Vid fullmånen i februari om ett halvår kan du följa upp och se hur mycket på din lista som blivit uppfyllt. Det här är en ytterst effektiv teknik i personlig utveckling som jag hoppas att du lär in och använder dig av i hela resten av ditt liv.

Banner astro 1200px

Vågen

Venus rör sig igenom de sista graderna i Vågen nu och självklart är detta en viktig tid för dig. Ditt självförtroende är stiger och lyckan dras till dig.  Nu träder Venus in i sin skuggfas. (Ja, detta är astrologiska för att beskriva att här banar hon väg för ett stort och viktigt skeende där Venus förbereder sig för en retrograd fas. Minns den här tiden 25° i Vågen – för den här punkten kommer Venus att återvända ytterligare två gånger innan året är över). Det som sker nu i dina relationer och även i kärlekslivet kan komma att bearbetats, ifrågasättas och redas ut. Ingenting att rädas för – men det är alltid en viktig fas – i synnerhet för dig som är född under hennes flagg. Det är en stabiliserande och grundande vecka du har framför dig när Saturnus bana under torsdagen vänder rätt i ditt hemkära 4:e hus efter fem månader i motvind. Det perioden kan ha inneburit spänningar eller problem med själva boendet eller kanske med någon närstående som skavt och skapat oro eller friktion. Den goda nyheten nu är att problemen slätar ut sig och du åter är tillbaka vid rodret, din personliga kraft är återställd. Solen och Merkurius vandrar nu igenom ditt andliga 12:e hus. De processer som sker med den här positionen är ännu inte medvetandegjorda – men de pågår lika fullt ändå. Var god dröj – livet jobbar på för dig, så snabbt det kan är nog vad universum vill säga dig. Så, om du går och väntar på något – så tror jag att du får som du vill, i sinom tid.

Skorpionen

Nu på måndag är Merkurius ute ur sin ”skugga” som perioden efter en retrograd kallas och under torsdagen vänder Saturnus bana rätt – i ditt Merkuriusstyrda tredje hus och för att fläska på ordentligt så tar självaste Merkurius klivet in i sitt eget tecken Jungfrun där han är styrande planet. Ha, ha.. det där var långt – men med detta ville jag bara ha sagt att alla missförstånd nu trasslas ut – och om det inte sker av sig själv kanske du ska hjälpa lyckan lite på traven och lösa upp en och annan känslomässig knut? Skicka gärna ett gulligt sms och minns dina vänner.. Kärleken är ändå det enda i livet som tillslut ändå är värt något – eller hur Skorpio? Ja, detta med kärlek är ett ämne som blir stort nu eftersom Venus närmar sig ditt tecken för en alldeles ovanligt lång och underbar vistelse i ditt tecken. På grund av en lång retrograd period kommer Venus att röra sig fram och åter igenom ditt tecken och verkligen jobba sig ner på de djupaste nivåerna av närhet, kärlek och personlig njutning. Venus kan i och för sig handla om pengar också. Det är helt underbara nyheter så välkommen in i en kärlekens höst! Processen kommer att pågå hela året ut.. Detta samtidigt som Jupiter rör sig igenom Skorpionens sista dekan. Wow! Stora och lilla lyckan samtidigt på gång igenom ditt horoskop! Det kan väl knappast betyda annat än lycksalighet.

Skytten

Money? Du har hela tre planeter, Pluto, Mars och Saturnus som alla indikerar att det varit en viss press på dig när det kommer till ekonomi under senaste tiden. Med Mars närvaro ger motivation och snabbar på händelseutvecklingen. Det blir hett, motiverande och utmanande. Att Saturnus bana vänder rätt på torsdag lättar upp stämningen och härifrån kan trycket du haft på dig lossna. Under torsdagen tar Merkurius klivet in i Jungfrun och ditt 10:e ditt karriärshus där redan Solen väntar.  I detta lysande sällskap kommer Merkurius till sin rätt – till glädje för dig och alla som är födda i rörliga tecken. Med andra ord är det fortsatt ett oerhört fokus på arbete, effektivitet och prestation men.. de jättegoda nyheterna som kommer med denna stjärnhimmel är din framgång. Du är populär nu, det går bra och ett gudomlig flöde infinner sig. Vad sägs Skytten? Är det inte dags för dig att utmana ödet, fundera ut nästa yrkesmässiga steg som du ska ta. Fila lite på ditt CV – uppdatera Linkedin och sådär. På söndag blir månen ny i Jungfrun vilket ytterligare befäster tanken på att en ny karriär väntar dig.

Stenbocken

Hoppla Stenis, Mars dundrar vidare igenom ditt första hus och ser till att fantastiska ting kan ske. Han är ju exalterad här i ditt tecken och faktiskt kommer han med den här positionen både dig och samtidigt hela världen till godo. Det är så mycket som dras igång nu och det är så välbehövligt och välkommet. I synnerhet om du tillhör dem som tycker att skeenden har fastnat, stagnerat eller inte riktigt kommit till skott eller vidare under de senaste fem månaderna? Saturnus bana vänder rätt på torsdag och plötsligen rullar de kosmiska hjulen bara på med full styrka. Samma dag tar Merkurius steget in i Jungfrun och ditt äventyrliga 9:e hus där redan Solen väntar. Den här positionerna är verkligen bra för din personliga utveckling. Mitt råd till dig är du tar lite vidare svängar än vanligt, kanske testar en utvecklande kurs eller utbildning – eller varför inte en resa till något nytt och outforskat ställe. Söndagens nymåne infaller i Jungfrun och i ditt 9:e hus och den utlovar en ny start och en spännande höst.

Vattumannen

Många Vattumän hör av sig till mig och undrar när livet ska bli bättre. Goda nyheter anländer på torsdag när din klassiska styrare Saturnus bana vänder och det där underbara kosmiska flödet kommer tillbaka. Tack och lov så börjar den här retrograda säsongen att lida mot sitt slut. Men ännu är det inte över. Vackra Venus rör sig nu igenom Vågens sista grader och blidar en vacker trigon till allt som är du. Minns vad som händer här och nu. Skeenden (i synnerhet det som rör kärlek, relationer och pengar) kommer att bearbetas, utvecklas och förbättras. Eftersom allt detta äger rum i trigon och kvadratur till allt som är du kommer du att bli synnerligen påverkad av processen. Snart kommer också Mars att åter träda in i Vattumannen och detta besök är nu det sista på två år. Det ser minsann ut som att året avslutas i kärlekens tecken. Men det är inte allt! Söndagens nymåne ger mer nystarts energi till din värld. Det här är bästa tillfället på hela året att ändra vanor och bättra sig med kost, hälsa och träning.

Fiskarna

För dig som är född i ett rörligt tecken är den här veckan och allt som sker en välsignelse. Dina relationer ser ut att må så mycket bättre än på länge nu när Solen livgivande strålar lyser upp ditt 7:e hus och Jungfruns tecken och ser till att du blir uppmärksammad, sedd och kanske även lite lagom objektifierad (på ett härligt sätt hoppas jag förstås). Bidragande orsak till detta är förstås Venus som nu befinner sig i ditt laddade, passionerade åttonde hus. Det kan ske möten nu som berör på djupet – på grund av att Venus kommer att gå in i en retrograd period, pendla mellan Vågen och Skorpionen, kan detta bli en långdragen inledning för det är djupa känslor som berörs. Saturnus som varit retro i hela fem månader i ditt 11 hus vänder rätt nu! Tack och lov Fiskarna – det här öppnar vägen för en social lätthet. Den lite halvjobbiga känslan som i värsta fall varit behäftad med de stora sammanhangen och grupperna släpper och ditt sociala liv blir på topp. På söndag infaller en underbar nymåne i ditt sjunde hus vilket utlovar en nystart, förhoppningsvis i kärlekslivet. Jättehärliga nyheter och förhoppningar tänds.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 1. Tack för veckans horoskop. Känns hoppfullt att jag ska på två anställningsintervjuer imorrn då 🙂 Mvh från en skytt

 2. Ja äntligen säger denna dubelvädur med asc i tvillingarna. Oerhört jobbig, känsloladdad, ångestladdad tid som passerat. Förra veckan fick jag ett tredje tufft besked rörande karriären på kort tid.

 3. Skytt med accendenten i Skorpionen….
  Sökte ett nytt jobb men det blev inget.
  Känns många gånger som det inte riktigt är jag med skyttens horoskop.
  Kan det vara så?

  1. Ja! Jag känner mig ofta som min ascendent och ibland lan man vara mer i sin sol el sin ascendent. Jag behöver nog egentligen balansera mig lite så att säga och bli mer ett Lejon i vissa sammanhang! 🦁Visst är det så?Margareta? Beror på vilka perioder etc.

   😊😊😊

   1. Tack Mari, ja ibland känns det mer som horoskopet där man har ascendenten stämmer bättre. Visst är det väl bra om man kan ta del av båda 🙂 Hmm…jag var nog mer skytt när jag var yngre. Nu är jag nog inte så rebellisk och frihetsälskande längre. Eller jo fast inte på samma vis. Resa vill jag också. Fast en-två veckor om året räcker.

 4. Hej!

  Fantastisk fin vecka för fiskarna🙂verkar det som, hoppas det innebär ett lyft på jobbet också. Vill ha en förändring i livet till det bättre nu, kan det vara så?

  Tack för bra horoskop!
  Lotta

  1. Hoppas hoppas hoppas! Nu är det fiskarnas tur framåt! Slut på jobbigheter och tunga upplevelser 💪🏻 Vi behöver det NU!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

På Himlavalvet – Vecka 36

Art planeta gory zakat skaly 1

💫Astrovänner! Stjärnbröder och systar..💫

Jag känner mig jättelycklig att vara här och skriva det här horoskopet vetandes att september är månaden när saker och ting kommer att ändra sig och bli bra!

Riksdagsvalet närmar sig med stormsteg. Jag drar en lättnadens suck och konstaterar att ingen av de personliga planeterna är retrograda!

I och med att Saturnus bana vänder rätt är vi nu HELT ute ur den här minst sagt frustrerande tiden när allt segar sig framåt.

Vi människor kommer alltså ha förståndet på plats och veta vad vi gör när vi går till valurnorna på söndag. En sådan lättnad! Svenska folket förstår att landets framtid står på spel och väljer det bästa för vårt land. Jag är så glad att Merkurius hunnit in i Jungfrun när valet äger rum för det bidrar till både miljötänk och förmåga att analytiskt kunna se hela situationen klart, tänka hållbarhet, miljö, rädda planeten.

En ny start, en pigg och fräsch energi inträder i och med pigga nymånen i Jungfrun.

SOLEN JUNGFRUN – Denna vecka kommer  Solen att röra sig mellan 10° – 17° i Jungfrun. I detta jordade, effektiva och praktiska tecken zoomar vi lätt in på detaljerna. Finn fem fel – det är lite Jungfruns paroll och nu kommer lösningarna och lusten att förbättra oss och ta tag i saker över oss alla. Ifrån den minsta lilla detalj till den största.  – Solen i Jungfrun

MÅNENS FÄRD – Veckan inleds med att månen ca kl 4.00  på morgonen inleder med att bilda sitt sista kvarter i Tvillingarnas tecken. På tisdag 14:10 glider månen in i känsliga Kräftan där hon trivs så bra – hennes eget tecken. Här kommer hon också att tona ut och osynlig för oss människor för det här är alltså den tid på månaden när hon blir mindre och mindre för att helt försvinna och en så kallad mörkermåne infaller. På torsdag 15:55 skiftar månen över till Lejonet för en två dagars vistelse. Lördag 16:30 går månen in i Jungfrun. På söndagkväll infaller en pigg , effektiv nymåne kl 20:01 på 17° i Jungfruns tecken. 

MERKURIUS I LEJONET/JUNGFRUN – På måndag befinner sig Merkurius 24° i Lejonet. Han har fått upp farten nu efter retrograden som nu är helt över! Vi har ingen ”skugga” längre och planeten kommer att fungera optimalt. Merkurius kommer också att komma in i Jungfrun på torsdagen kl 04:40. Toppen position! Det finns ingenting som är så välfungerande som en planet i det tecken den styr. Här får vi huvudet på skaft och allt bara fungerar.

VENUS I VÅGEN/SKORPIONEN – Venus börjar sin veckan på 25° i Vågen. Att ha trevligt, möta toppmänniskor, gå på fina fester och attrahera till sig, mingla och flirta är livet för henne. Hon njuter och söker ständigt varje tillfälle att använda alla sina 5 sinnen till fullo. Men allt underbart är kort! Venus skiftar över till Skorpionens sfär på söndag och förvandlas här till en djupare kännande varelse än vad hon har lust att vara. Det är känslor, dramatiska sådana som gäller nu ett tag.

MARS I STENBOCKEN

Det heter att Mars är exalterad i Stenbocken – vilket betyder att hans energi kommer ut på allra bästa sätt, nu befinner han sig även på den 28° av Stenbocken dvs rätt tecken och rätt grad för att verkligen kunna använda sin energi till dess allra bästa och högst syfte.  Mars går nu direkt! Det är så maxat, så bra för oss alla. Den här positionen tillåter en stark utveckling. Han ser till att jobbet blir utfört. Inte såsa, inga hinder.. Det är bara full rulle som gäller nu. I viljestarka Stenbocken håller Mars blicken riktad emot framtiden och framgången.  Han kommer inte att visa sin impulsiva ”galenpannapersonlighet” utan de strider han utkämpar är genomtänkta, balanserade, metodiska och har en riktning. Det finns en tanke bakom varje handling för i Stenbocken är det bara resultat som räknas. Ihärdig, seg, tuff, logisk och konsekvent.

JUPITER I SKORPIONEN – Expansiva Jupiter hastar nu på igenom Skorpionen och når under veckan 17°28 – 18° 27. Härifrån ska vi se att det händer så mycket intressant och att utvecklingen tar fart! Processen med att avslöja och dra fram sanningen i ljuset började omedelbart efter Jupiters entré i tecknet (pengar, makt och sex är Skorpionens områden). Ord som intensitet, sanning, känslor, liv, död, passion, psykologi får ökad betydelse i våra liv. Nu kommer sanningen upp till ytan, vi blir starka i våra övertygelser och kan ta Jupiters hjälp att utvecklas andligen. Jupiter i Skorpionen

SATURNUS I STENBOCKEN – Saturnus är nu i princip stillastående och sakta vänder han på sig.  Det är på torsdag den 6/9 vid 13.00 tiden som han vänder direkt igen på 2°33 Stenbocken.  I strävsamma Stenbocken, där han är styrande planet stortrivs han och fungerar optimalt. Här kan han kunna hjälpa så väl världen som dig som privatperson med att välja väg och hitta rätt. Typiska teman för Saturnus i Stenbocken är att ha ambition, att välja det gedigna, den erfarna och det stabila för det nya. Struktur, regler, förberedelser och noggrann planering krävs. Rent politiskt världen över kommer vi se idel åtstramning i ekonomi och tankesätt. Saturnus i Stenbocken

RETROGRADA URANUS I OXEN Uranus når nu 2°08 i Oxens tecken. Uranus påbörjade sin långa retrograda fas den 7/8 kl 18:50 och backar nu tillbaka den väg han precis vandrat. Den retrograda fasen pågår fram till 6 januari där han vänder direkt på 28° Väduren. Därefter ska han åter tillbaka till Oxen. Han kommer inte att göra fler besök i Väduren under vår livstid igen. Oxen är ett jordelement och Uranus är väckarklockan som får oss att vakna till liv, rebellen som kommer med nya tankar och idéer. Han öppnar vårt medvetande och banar väg till ett nytt tänkande. En ny epok i våra liv – när Uranus träder in i Oxen.

RETROGRADA NEPTUNUS I FISKARNA – Vår andliga gudinna Neptunus blir rör sig jättesakta baklänges i 15° 01 i Fiskarna. Och när vår andliga Gudinna backar är det dags också för oss att gå in i ett viloläge, låta alla yttre processer tonas ut och själva behöver vi massor av vila och att vända blicken inåt.

RETROGRADA PLUTO STENBOCKEN – Pluto fortsätter sin retrograd och kommer denna vecka att nå 18°52 i Stenbocken. Att Pluto befinner sig i kardinala jordtecknet Stenbocken påverkar maktstruktur och världsekonomi. Sedan planeten trädde in här har vi varit med maktkamp och krig som tagit episka proportioner. (Mycket på grund av att vi samtidigt hade Uranus i Väduren som bildade en kvadratur).

RETROGRAD KIRON I VÄDUREN – Den lilla dvärgplaneten (asteoriden) Kiron eller (Chiron) backar nu sakta igenom Väduren, nu 00°44. Kiron stannar i tecknet i nästan åtta år framöver – ända fram till juni månad 2026 – med det undantaget att han backar retrograd tillbaka in i Fiskarna en sväng sedan. På en personlig nivå visar Kiron dig dina sår så att smärtan kan komma upp till ytan och helas. Kolla om Kiron befinner sig nära någon av dina personliga planeter. Kiron i Väduren

NORRA NODEN  har nu hunnit ända bort till 05° 20 i Lejonet. Norra Noden i Lejonet


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


 1. Jag hoppas verkligen att dina astrologiska förutsägelser över sista veckan innan val och själva valdagen blir precis så bra som du skriver!!

  1. Personligen jobbar jag med positiva affirmationer – i synnerhet för folk som inte tänker som jag. När nazisterna var här och demonstrerade stod jag och en tjej jag känner som är präst och jobbade med att neutralisera hatet, skicka ljus och kärlek. Ja, det som hände var att det inte blev någon marsch, inget våld. Alla fick åka hem. Nu påstår jag inte att det är jag som fixade det – men jag är övertygad om att min vilja är stark. Om ni har politiska önskemål.. Jobba andligt, jobba magiskt och skicka ljus. Mörker är ju faktiskt bara avsaknad av ljus – så det är liksom det som behövs. 🦄

 2. Vet att du vill väl, men det spelar ingen roll om så hela Sverige tvingas cykla till jobbet, när så många länder fortfarande använder kol, polska lastbilar utan avgasrening samt dom stora amerikanska lyxkryssarna vid stockholms kaj svartryker så dom motsvarar 300 små vanliga bilar, när den jäv…a miljöpartisten Isabella använder flyg jämt istället för tåg, så nej svenskarna ska inte ha dåligt miljösamvete.
  Jag kör en diesel euro 6
  jag källsorterar
  o renoverar inte en redan duglig lägenhet

  Jag vill ha ett system vi kan lita på, som mina föräldrar var med o byggde upp,

  Stefan löven kan ta sig nånstans
  all trygghet har monterats ner

  oj nu gick jag igång, men vilket jävla samhälle vi fått

   1. Och hur kan allt vara Löfvens fel? Säger inte att vi inte måste tänka miljömedvetet, men han är väl inte personligen ansvarig för allt som händer i världen. Det är ju knappast han personligen som har gjort att du känner dig otrygg. Jag känner mig inte speciellt otrygg.

    1. Jo Löven trodde att hela världen skulle bosätta sig här och att bidragen från skatten från dom ynka 6 miljoner som jobbar ska räcka till alla som vill hit.
     Jag vet fler med cancer och andra svåra sjukdomar som blivit utfriskade av FK för att pengar ska gå till migration!
     Det kommer från Löven och minister Strandhäll. Ingen annan.
     Så joo sossarna har skitit i det blå skåpet gällande hur dom tillåtit sverige kantra.
     Det tragiska är att dom vi tagit emot med välvilja och skänkta pengar nu bränner våra bilar på nätterna för att nånstans är dom trots allt inte lyckliga i detta land.

     Det är oacceptabelt

  1. Personligen jobbar jag med positiva affirmationer – i synnerhet för folk som inte tänker som jag. När nazisterna var här och demonstrerade stod jag och en tjej jag känner som är präst och jobbade med att neutralisera hatet, skicka ljus och kärlek. Ja, det som hände var att det inte blev någon marsch, inget våld. Alla fick åka hem. Nu påstår jag inte att det är jag som fixade det – men jag är övertygad om att min vilja är stark. Om ni har politiska önskemål.. Jobba andligt, jobba magiskt och skicka ljus. Mörker är ju faktiskt bara avsaknad av ljus – så det är liksom det som behövs. 🦄

 3. Hej
  Jag vill gärna tro din profetia om valdagen. Hur påverkas det av att nymånen infaller först kl20 när de flesta redan röstat?

  Nästa viktiga fråga är val av talman som sker 15 dgr efter valet nästan vid fullmånen i väduren .

  Kan du se hur det går samt om partierna förstår att samarbeta om denna post samt statsminister posten.

  Tänk att ha din kunskap om att se så viktiga händelser som du gärna får dela med oss.

  Tack på förhand.
  Mira

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..