Kaos – Ett krislexikon

Hej vänner och ursäkta den långa tystnaden. Det har hänt en hel del. Både privat och yrkesmässigt.

Nu har min sjätte bok äntligen landat i bokhandeln efter mycket slit och svett och smärta.

Klicka HÄR och beställ den!

Imorse var det Kaos i Go Morron Sverige i SVT. Klicka här för att titta.

Den här bloggen flyttar snart till ny adress. Därav den långa tystnaden. Damernas Värld är en härlig tidning, en estetisk injektion om allt det vackra i livet men jag är inte så bra på dagens outfit och sminktips som ni kanske märkt. Variationen i mitt liv och min syn på världen kommer ni kunna följa på annat håll snart och jag vill på detta sätt tacka DV för att jag fått hänga här ett tag och lärt mig massor av andra bloggare och stilikonen Martina Bonnier som sprider skönhet och elegans i landet. Tills dess ses och hörs vi på instagram, twitter, facebook och min hemsida www.pascalidou.se

LOADING..