Kreativitetskurs på Koh Lanta januari 2014

Hej vänner. Det är mycket som händer här på alla plan och snart får ni veta mer men nu tycker jag ni ska anmäla er till min vitaliserande veckolånga kurs med träning i form av kampsport, dans och yoga och kreativitets- och skrivövningar. Vi lär oss konsten att skriva vårt eget livsmanus och regissera våra egna liv.

Vi frigör skaparkraften genom skrivande och fysisk aktivitet på stranden. Alcasar-stjärnan Tess Merkel leder danspassen, Koh Lantas bästa Thaiboxare får oss att sparka oss svettiga och vi yogar och springer på stranden för att landa i en skrivarcirkel som ger oss vingar. Allt detta på Koh Lanta i januari 2014. Läs mer och anmäl er HÄR.

Det blir en rivstart på året som jag länge dröm om och planerat. En skrivretreat och Boot Camp i ett. Eller som jag vill kalla det En Boost Camp. För det är aldrig för sent att börja på ett nytt liv.

 

LOADING..