Vidunderligt vackra vårkvällar

Var på middag hos goda vänner med Melina som klättrade på väggarna.

Igår firade jag fina Sofie Sarenbrant som just kommit ut med sin tredje deckare ”Andra Andningen”. Efteråt blev det middag med hennes vackra syster Tyra Sjöstedt och deras bror Tom Sjöstedt som är Sveriges bästa kock. Vi gjorde TV-programmet ”Havets Mat” och Stjärnkockarna ihop. Och så gulliga Camilla Läckberg. 

Eftersom jag inte varit så social på flera månader passar jag på nu när det är vår. Ikväll blev det tidig middag med väninnorna:

Och nej, jag plutar inte med läpparna. Jag har bara bröd i munnen. Så här såg vi ut förra sommaren i London. Samma gäng i lite bättre form:

Så blev jag återigen förförd av Stockholms skönhet:

Imorgon är det dags för Ring P1 och en massa möten. Här hemma råder kaos med vårkläder som packats upp från vinden och behöver hängas upp. Sen är det dags att packa igen. Och då kära vänner måste ni följa med. För det blir åka av!

LOADING..