Ny bloggadress: www.pascalidou.se

LOADING..

Kaos – Ett krislexikon

Hej vänner och ursäkta den långa tystnaden. Det har hänt en hel del. Både privat och yrkesmässigt.

Nu har min sjätte bok äntligen landat i bokhandeln efter mycket slit och svett och smärta.

Klicka HÄR och beställ den!

Imorse var det Kaos i Go Morron Sverige i SVT. Klicka här för att titta.

Den här bloggen flyttar snart till ny adress. Därav den långa tystnaden. Damernas Värld är en härlig tidning, en estetisk injektion om allt det vackra i livet men jag är inte så bra på dagens outfit och sminktips som ni kanske märkt. Variationen i mitt liv och min syn på världen kommer ni kunna följa på annat håll snart och jag vill på detta sätt tacka DV för att jag fått hänga här ett tag och lärt mig massor av andra bloggare och stilikonen Martina Bonnier som sprider skönhet och elegans i landet. Tills dess ses och hörs vi på instagram, twitter, facebook och min hemsida www.pascalidou.se

LOADING..

Kreativitetskurs på Koh Lanta januari 2014

Hej vänner. Det är mycket som händer här på alla plan och snart får ni veta mer men nu tycker jag ni ska anmäla er till min vitaliserande veckolånga kurs med träning i form av kampsport, dans och yoga och kreativitets- och skrivövningar. Vi lär oss konsten att skriva vårt eget livsmanus och regissera våra egna liv.

Vi frigör skaparkraften genom skrivande och fysisk aktivitet på stranden. Alcasar-stjärnan Tess Merkel leder danspassen, Koh Lantas bästa Thaiboxare får oss att sparka oss svettiga och vi yogar och springer på stranden för att landa i en skrivarcirkel som ger oss vingar. Allt detta på Koh Lanta i januari 2014. Läs mer och anmäl er HÄR.

Det blir en rivstart på året som jag länge dröm om och planerat. En skrivretreat och Boot Camp i ett. Eller som jag vill kalla det En Boost Camp. För det är aldrig för sent att börja på ett nytt liv.

 

LOADING..