Friday!

21 april, 2017 6 kommentarer
Livsstil

IMG_1433 En fredag med sol och café Valerie är officiellt öppet!

Topp-Valerie, Anna Top// Örhängen i silver- Gynning // Kjol i nät-Valerie // Solglasögon- Miu Miu // Skor- Acne // Strumpbyxor-CalzedoniaIMG_1426  Vi har ju en liten solhörna här precis utanför vår studio som är helt i lä och perfekt att sitta på under eftermiddagen.

IMG_1451IMG_1431_2

Hej där fredag!

Mår ni fint? Här är det toppenbra och solen skiner för fullt, hoppas att det håller i sig till helgen.

Vi jobbar med kollektion i dag så egentligen ville jag bara titta in och önska dig en underbar start på helgen.

Snart ska jag hämta alla kids, köpa fredags gott och gå hem och mysa. Har kört hårt i veckan med nya kollektionen så jag känner mig lite trött i mössan och dränerad på inspiration. Dags att ladda batterierna med helg helt enkelt!

Kram kram

6 kommentarer

Ser härligt ut!
Får jag ställa en helt annan fråga; din fina Chloé väska. Jag funderar själv på en sådan men är lite rädd att axelremmen är för tunn. Jag upplever att den skär in lite i axeln när man fyller väskan. Har du upplevt det eller tycker du att den funkar bra?
Hoppas du får en fin helg.

Skriv en kommentar