Cherry blossom

IMG_1344_2
Kappa-Twin Set // Jeans-HM // Blus-Valerie // Solglasögon-Miu Miu //Väska-Stella Mc Cartney // Skor-Acne 
IMG_1338
IMG_1390
IMG_1392_2
IMG_1396
IMG_1399_2
 
IMG_1326
 I går var jag en sväng förbi körsbärsträden i Kungsträdgården innan mitt lunchmöte. Det var verkligen på sluttampen också såg jag men trots det vackert som alltid!

Hej vänner,

Hoppas allt är bra med er denna torsdag. Kort vecka nu också vilket känns bra så här direkt efter påsk.

I går skulle jag ner på stan för att luncha med Elin ( Elin är grundare av varumärket Stylein som ni säkert känner till) och tog en sväng in om Kungsan. Älskar normalt sett den här tiden på året när körsbären blommar, finns typ inget vackrare. Kunde dock inte låta bli att känna en viss obehagskänsla över folkmassan…vet att jag kanske inte borde skriva så för jag vill ju å det bestämda uppmuntra alla att leva på som vanligt.

Men, något känns annorlunda nu och glädjen är liksom borta. Hoppas att vi alla som bor här snart känner oss lite peppade igen.

IMG_1402
IMG_1404
 Åt i alla fall en så mysig och trevlig lunch på Strandvägen 1 med den här fina och duktiga tjejen. Nästa träff ska bli i solen med ett glas rosé vilket vi bestämde direkt!

Ha nu en fin kväll

  1. Var du orolig när du var gravid att du skulle få ett barn som inte var friskt, utvecklingsstörning, adhd, autism eller så. Jag har precis fått ett barn och jag är så fruktansvärt orolig för att hon inte ska utvecklas som hon ska eller att det ska hända henne något. Och våra barn växer upp i en betydligt mer tuff miljö än vad vi gjorde. Internet har många fördelar men där händer också mycket hemskt.

    1. Hej,
      Ja, det var jag. På något sätt så har jag lärt mig att det hör föräldrarollen till att alltid vara lite orolig, det är ju naturligt. Tror att vi får lära våra barn att vara lite tuffare men allt sådant ger sig. Du kommer att lära ditt barn allt du kan utan att egentligen tänka på det. Sen finns det ju vissa saker man inte kan styra och det får man försöka släppa så gott det går. Bara lite snabba tankar 😉
      Hoppas du får en fin helg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..