Bröllop i dagarna 3…

1 augusti, 2016 3 kommentarer
Bröllop

Hej mina fina vänner här!

Oj oj oj vilket långt uppehåll det blev här nu. Nästan ingen uppdatering och så kort…F Ö R L Å T! Men, här har det varit bröllop i dagarna tre och jag hade en del att stå i som brudtärna som ni säkert förstår.

En av mina bästa vänner har gift sig och det har varit några dagar av fest. Hela gänget samlades dagen innan till lite grill och häng hemma i brudgumens barndomshem i Vara. Så trevligt att få träffa alla och ett mysigt sätt att förlänga bröllopet tycker jag.

IMG_0224IMG_0227IMG_0232Våra fina vänner, Jessica och Rasmus!IMG_0270Jag och maken fick en liten helg på tu man hand.
IMG_0282 Min outfit är från mig och förra året, skor från Castaner. Har blivit sommar favorifer dessa skor!IMG_0314Jag hade fått den stora äran att göra Jessicas klänning och jag måste säga att den blev så fin. Helt i spets och med djup öppen rygg. Blev så glad att hon ville gifta sig i en brudklänning från mig!FullSizeRender_2FullSizeRenderFullSizeRender_3Jag och brudens syster Claudia i tärnklänningar också från mig.IMG_0371 Kyrkan var liten och söt och alldeles underbar!IMG_0414 IMG_0420 Tärnorna 😉IMG_0440Älskade vän.
IMG_0445The back
IMG_0453 Fint sätt att göra bordsplaneringen på med klädnypor och papper i grå skala.IMG_0454 Efter vigseln bar det av till festen och middagen som var i Lindholms lada. Har nog aldrig sett en finare lada och hur vackert blev det inte med alla ljus slingor, pompoms och blommor.

Som i en dröm.

IMG_0456 Middagen hade vi sedan på ovanvåningenIMG_0458Brudparet satt under ett hav av blommor
IMG_0492 Sen blev det middag och massor av fina tal som avslutades med en mini pridefest! IMG_0517

Vilket vackert bröllop och vilken fest!! Var så galet trött i går att jag somnade så fort barnen hade gått och lagt sig. Kanske är det det bästa betyget på den roligaste festen eller vad säger ni?

Nu ska jag laga lunch till barnen, dagis är fortfarande sängt och om några dagar semestrar vi vidare i sommar Sverige. Då åker vi ner till Skåne för att hänga lite med kusinerna och bada på härliga stränder. Saknar verkligen stränderna i Skåne så nu hoppas vi på fint väder!

KRAM

3 kommentarer

Himmel vilket vackert bröllop, och Jessica är ju strålande vacker.
Det är precis så jag skulle vilja ha det, i en romantiskt gammal lada med sommarblommor, såååå fint! (Om vi nu tar och gifter oss nån dag haha, har ”bara” varit förlovade i 8år.. hrm, tillsammans i snart 12, dags nu tycker jag).
Och brudklänningen.. en dröm, du är så begåvad. Och så vackra tärneklänningar med.

En fin dag för er att minnas 🙂

Kram och ha en go Skaune-semester!

Vilket vackert bröllop ❤️
Klänningen, vilken skapelse, så ljuvlig!
Önskar dig en härlig semester här i Skåne. Ta gärna med dig solen ner, den är lite av en bristvara för tillfället 😉

Skriv en kommentar