Mina favoriter i svart spets!

1 december, 2015 2 kommentarer
Livsstil / Okategoriserade

Hej hej mina vänner!

Hoppas du mår bra idag! 1:a december och allt. Mysigt att det äntligen är december månsd. Såg ni förresten julkaldendern i morse? missade den själv men ska sitta bänkad i kväll med Bianca. Har hört så mycket gott om den.

Vet ni, jag somnade bums i soffan i går efter barnen var lagda så det blev ingen titt in till er. Hahaha, helt galet vad man blir trött ibland!! Speciellt nu när det är så mörkt ute också.

majeMaje

Nu ska ni få ett sådant där ” säkert kort” av mig. I dag tänkte jag nämligen lista mina svarta spets favoriter den här säsongen. Jag fullständigt ääälskar spets som ni vet och tycker att det faktiskt funkar både till vardag och fest. Klassiskt och tidlöst och alltid snyggt. Nu när det är både julfester, glöggmingel och nyår runt hörnet tycker jag att en svart spetsoutfit aldrig är fel.

Här kommer mina budget och lyx favoriter.

HM 2HM

dknyDKNY

Valerie 1 Valeriesaint laurentSaint Laurent

zara 1Zara

VILA

Vila

baum und pferdgarten  WAKAKUUBaum und PfergardensandroSandro

Valerie 2Valerie

zara 2Zara

& other storiesAnd Other Stories

Visst finns det mycket snyggt!?

Må så gott nu, här ska det fixas julklappar och ordnas julfint här hemma. Mysigt mysigt.

Ta hand om dig,

Kram kram

2 kommentarer

Skriv en kommentar