Date night

20 januari, 2017 Skriv en kommentar
Livsstil

Annonsen laddas.

img_6909 img_6910Gick direkt från jobbet till en sagolik middag med Johan på Tap Room. Bästa avslutet på en lång vecka!

Hej fredag!

Den här fredagen har varit fantastisk från början till slut. Just nu håller vi på med stylingen av AW 2017 som vi ska visa på Berns nästa måndag. Det är så spännande att tillsammans med vår stylist Naomi se en ny helhet växa fram. Jag är så peppad på att visa er den här kollektionen som faktiskt också är den bästa vi gjort. Ja för så känns det faktiskt trots att det känns lite konstigt att säga rakt ut;)

Det blev en sen fredag på jobbet för att sedan möta upp Johan för en datenight. Känner att jag måste berätta mer om denna otroliga upplevelse som vi hade på nyöppnade Ta Room men just nu är jag så trött och vi vill bara mysa ner oss i soffan och ta fredags kväll.

Återkommer i morgon igen!

Ha en härlig fredagskväll nu.

KRAM

Bästa tänkbara start

19 januari, 2017 Skriv en kommentar
Livsstil

Annonsen laddas.

img_6845 Kunde inte låta bli att beställa in nästan allt som fanns på menyn! Allt var lika gott som det ser ut också, 10 poäng för detta frukost ställe.img_6860 Hallonpulver är snyggt pudrat runt kanterna och ger en fin rosa dimmig känsla. img_6865 Avocadomacka är ju annars min favorit! Är så nöjd med mitt nya skal från Fellow Frank, som faktiskt tro det eller ej är i äkta marmor.img_6869Coconut blueberry bowl

Hej mina vänner,

Neeej, men jag har inte försvunnit, ibland vill sig tiden inte räcka till- har ni samma problem kära vänner?  Men, jag tänker på er jämt och ständigt och vill ju vara här flera gånger om dagen egentligen. Som ni vet så har jag ju många olika jobb varav det största av dom är att vara designer och CD för mitt eget varumärke Valerie.

Nu är vi ju inne i visningstider och då är ju tiden lite extra knapp. Som grädde på moset så ringde dom från förskolan och sa att Leonie hade feber. Stackars liten. Men som tur var så kunde Johan hämta, jag höll på med en filminspelning för Fashionweek så det gick ju verkligen inte att jag åkte i väg.

Måste bara visa er bilderna från i morse när jag åt frukost med min älskade vän och kollega Jessica vi blandade nytta med nöje och tog en frukost/jobb möte. Mycket bra kombination. Visst ser det gott ut, måste verkligen tipsa er om detta nya ställe som dessutom ligger precis runt hörnet från oss, Ikon. Har varit där flera gånger redan och allt är lika gott!

Kanske blir en tur till i helgen, avocadomackan ger verkligen mersmak.

Nu ska jag natta alla tre småtjejer, är ensam med alla mina sötisar i kväll.

KRAM

Visnings prepp & det där med modeller

17 januari, 2017 8 kommentarer
Livsstil

Annonsen laddas.

img_6790 img_6792 img_6793 img_6803

Hej där,

Ska se om jag vågar beröra detta känsliga ämne idag.

I söndags hade vi casting iför visningen, dvs då träffar man en del av de modeller som man kanske vill boka till visningen. Man träffar ganska många…

Modellbyråerna skickar både nya och mer etablerade modeller som vi vill träffa. Just visningar är något som många modeller gärna vill göra då det i modellvärlden anses som väldigt bra just att man samtidigt får en chans att visa upp sig för alla tidningar.

Eftersom jag själv varit modell så vet jag hur det känns att gå på casting. Alla tittar på en och man undrar vad alla tänker, därför så försöker jag att säga något fint till alla tjejer jag träffar så att deras upplevelse blev bra oavsett om vi bokar modellen eller inte.

Tjejerna har med dig skor med klackar som dom först byter om till sen så går dom som på en catwalk för att visa oss hur dom rör sig. Måste säga att jag är imponerad av dessa tjejer, snabba och proffsiga som tusan. Vi pratar en stund och sen skyndar dom vidare i grupp fnissandes.

Det där med modeller är ju alltid ett lite känsligt ämne men när det gäller mig och mitt varumärke så jag vill känna att jag står för det jag visar upp. Det vi tänker på när vi tillsammans med stylisten letar efter tjejer är åldern, det får inte vara för unga tjejer och så får dom inte vara för smala. Utöver det så vill man och att dom ska ha rätt energi och utstrålning och look som passar in i temat.

Det är mao inte alltid så lätt att få till…

Vår inbjudan!

16 januari, 2017 1 kommentar
Livsstil

Annonsen laddas.

fullsizerender-4

Rykande färska inbjudningar till AW17 visningen på Berns. I år blir det lite origami tema på inbjudan!

Hallå på er,

Hoppas allt bra denna måndag!

Här är det fint och jag känner mig lite bättre nu medan Leonie nu har blivit dålig. Det är snuvigt som tusan och samtidigt så tror jag att hon har tänder som bråkar. Vi har hjälps åt att trösta under natten och idag har Johan varit hemma med henne. Liten.

Jag och tjejerna på jobbet har vikt inbjudan till leda, 400st skulle vikas men NU är vi äntligen klara och idag skickas inbjudan till visningen ut till modepressen.

Ses i morgon! Har massor av fler bilder från helgens partaj som jag gärna visar för er.

KRAM