Walk-in Closet in the making!

27 juni, 2017 1 kommentar
Livsstil

IMG_5169Lite ”kaosigt” är det allt men nu börjar delarna för min härliga Wic komma på plats och jag är sooo excited!! Hittade denna kombinerade dörr/garderobs lösning hos Lumi för er som undrar.

Hej vänner,

Ja, det händer mycket i huset dessa dagar. Larmet är inkopplat, rör och väggar är nu på plats och utbyggnaden står där den ska.

MEN, viktigast av allt- min Walk-in-closet börjar ta form, tjohooo!! Alltså jag är ju bortom exalterad över just denna som varit en dröm sen jag var liten. Tycker faktisk tom att om man har mitt yrke att det är näst intill ett måste. Eller, ja, det är vad jag säger till min man för att jag ska få halva sovrummet till detta. Hehe. Så nu är det på g.

Tänker mig att jag även ska ha en spegel till vänster precis innanför dörrarna. En snygg platsbyggd mysig soffa framför fönsterna, kanske med någon inbyggd förvaring. Elementen ska jag nog byta ut till en lite mindre variant och sätta dom nya snygga där nere i stället. Tänker även att jag ska ha hål för elementen så att värmen kommer ut i rummet. Sen funderar jag på att lägga heltäckningsmatta där inne för myskänslan. Hmm, många beslut här men äntligen roliga beslut som man ser.

Tips mottages gärna 🙂

Återkommer när det är lite mer klart.

Kram kram