BookBeat

Bookbeat

IMG_4874

En väldigt härlig sak som jag numera gör när jag sätter Luiza i vagnen för middagsuren är att koppla upp mig till en ljudbok hos BookBeat! Det är så härligt  befriande att få försvinna iväg för en stund och det bästa är ju att man kan göra det under träningspasset, tillsammans med barnen en längre sträcka i bilen eller varför inte att somna till på kvällen!?

IMG_4873

Här är jag och barnen påväg ut på promenad. Mannen tog Charlize för en cykeltur och jag Luiza för en middagslur ute i den friska luften. Jag själv tog mig lite egentid med Mari Ljungstedts roman ”Det andra ansiktet” i öronen. Härligt, spännande och avslappnande på alla plan!

Nu kan du också få testa en månad gratis! För att ta del av erbjudandet, klicka här och uppge koden Tilda.

(Vid det första steget i registreringen där du fyller i namn, epost, lösenord och erbjudandekod står det ”prova fritt i 14 dagar”, men när man klickar sig vidare till steg två i registreringen så uppdateras kontot från 14 fria dagar till 30 fria dagar.)

KRAM tilda

 1. tack kära du ska faktiskt genast anmäla mig o ladda ner appen! Nu har jag båda barnen på dagis o jisses vilken befrielse. JAG kan gör vad jag vill haha! tror förresten att jag såg din lilla (Stora) tjej på Lekstan i lördags? flygandes förbi mig! Jag var där på kalas med Valentin o Miranda! Så stora dom har blivigt båda dina två och ur söta ! Massa kramar till dig o familjen! Kram Anna (banna) 🙂

  1. AH, vår stora var där på kalas!

   Men bor ni här ute också nu? Så längesen, måste ta och ses över en kaffe! 🙂
   KRAAAAAM <3

   1. Å nä vi bor fortf i Kallebäck men längtar ihjäl mig efter ett hus! Men min kusin bor i näset o de va hennes son som hade kalaset! Ja absolut de måste vi va ju såå längesen! Jag pluggar på distans hemifrån så är ledig när som! Hör av dig på messenger så bestämmer vi nått kraaam 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..