Lekrum!

DSC_6618

Liten ommöblering i lilla L:s rum. Häromveckan så flyttade den nya stokke byrån in och ÅH så mycket jag tycker om den! Mina tjejers rum är så galet kul att göra om i och jag älskar att pyssla därinne. Ljuva, lugna och pastelliga färger, mycket trä och basfärgen som är grått funkar så fint ihop! Känns trevligt och mysigt att hänga därinne! Matta på matta, fina detaljer och vimplar i taket gör rummet extra lekfullt och ¨barnsligt¨!

Såg ett superfint, målat tak på pinterest och är sugen på att göra något liknande med mina barns rum. Vad tror ni? randigt kanske?

DSC_6611

photos by charlotte håkanson

Tält/ granit sänghimmel/numero74– the happy hill förvaringssäckar/ tellkiddo jollyroom säng/ sebra lampa + matta/ cam cam cph

Åter till målningen! Nu får även vardagsrummet en helmakeover och oj så fint det blir! Koder och färgval kommer!

Kram, fin dag i vårsolen!

  1. Så snyggt, längtar så tills jag har ett barnrum att fixa i 🙂 Spännande med makeover i vardagsrummet. Men jag skulle vilja ha fler bilder från ert sovrum :)Färgen inhandlades igår!

  2. Hei, Jeg synes dine barnerom er helt fantastisk fine – og nå skal jeg innrede to rom til mine små jenter – MEN jeg har kontaktet Nordsjö både i Norge og Sverige – og de kan ikke gi finne dine farger (jeg har notert at det er ”Vakna” og ”Silvergrå”). Har du fargekoder? Og – hva er materialet i den grå måtten? På forhånd tusen takk!

  3. Hei, nydelige barnerom. Jeg skal innrede barnerom til mine to jenter nå og vil gjerne bruke dine farver. Jeg har kontaktet Nordsjö både i Norge og Sverige, men de kan dessverre ikke finne fargene (”vakna” og ”silvergrå”). Har du fargekoder? På forhånd tusen takk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..