En söndagsoutfit

19 februari, 2017 Skriv en kommentar
Details / Mode / On my mind. / Tilda loves.

P1017882

P1017891

jacket/ lala berlin denim/ levis sneakers/ adidas dress/ msgm sunnies/ céline cashmerescarf/ lala berlin

Men godkväll på er!

Phu! Vilken jobbardag. Ett par lass till sortergården med ett gäng skit och utrensning av ett helt rum fullt på grejer. Hur mycket kan man egentligen samla på sig?! Hjälp!

Jaja, nu är iallafall garaget urstädat och rummet där har blivit till ett gästrum. Mer om alla mina rum jag gjort om och mer kul alldeles inom kort! Hehe. Jag lovar, ni ska få se allt. Håller bara på karamellen ett litet tag till…

Nu ska jag slötitta lite på kvällens avsnitt av farmen! Tycker egentligen inte att det är bra alls men ändå tittar jag, varje kväll!

KRAM, tilda

Städar-söndag!

19 februari, 2017 3 kommentarer
Fashion / Home inspiration. / Inredning / Interior / Lampor

IMG_7443

Hej du lilla fina lampa, du är bra fin du!

Vilken röjardag! Från tidig förmiddag till sen eftermiddag så har vi förvandlat ett kaosigt extrarum ute i garaget till ett fint, möblerat och behagligt gästrum. Och ooooj så fint det blev hörrni! Nu har vi ett helt gäng med sängplatser till alla som kommer och hälsar på. Helt perfekt!

IMG_7573

Den här lilla lampan har jag helt glömt att visa er. Den kom för ett litet gäng veckor sedan men jag har inte ställt fram den förrens nu! Nu står den så fint på bänken i vardagsrummet och lyser om möjligt ännu finare!

.

Nu ska mamma bjussa på pecannötspaj. Hur smarrigt? Doften i köket är ljuvlig!

KRAM, fin söndag!

Dagisbrallan!

19 februari, 2017 12 kommentarer
Family and friends / Luiza Lively / Mode / On my mind. / Shopaholic / Tilda loves.

IMG_7829

En liten teaterapa. Dessa grå, regniga och mindre kalla dagar så är ett par fodrade regnbyxor perfekt. Miniature har så mycket finsaker och jag ska bums in och beställa ett par till Charlize också! Perfekta dagisbrallorna!

IMG_7831

jacket/ monclér raintrousers/ miniature hat/ stella mquartney (Allt från babyshop.se)

Vilka super grå dagar vi haft i göteborg dom senaste dagarna. Hjälp! Det är så att jag på bums måste boka en resa till något varmare ställe. Varje år, runt maj så drar jag, barnen och mamma till något varmare ställe och vi har varit lite överallt dom senaste åren. Iår så funderar vi på alcudia på mallorca.  Någon som varit där? Bra? Ser ju onekligen fantastiskt härligt ut och mallorca är ju bara för härligt. Älskar mallorca!

.

Nu blir det sen frukost och sen ska vi ut och röja i garaget! 

KRAM, tilda

Valentines gift

18 februari, 2017 Skriv en kommentar
Fashion / Mode / Shopaholic / Tilda loves. / Vårmode / Vårnyheter / Vårnytt

IMG_7771

Min kära man var ju i dubai på träningsläger för ett litet tag sedan! När han kom hem, passande på alla hjärtans dag så överraskade han mig med en fin fin påse! Wihoooooo. Gissa en glad och överraskad!

IMG_7777

Och det var inte vad som helst som gömde sig där i den påsen. Dessa fantastiska slippers som jag drömt om sedan jag såg dom första gången!

Nu längtar jag mer än någonsin till våren så jag kan premiära dom tillsammans med någon schysst kostym och några färgglada, glittriga strumpor i! Eller åh. Tänk till sommaren med någon fin mönstrad kjol.

TACK älskling!