Tillbaka på ruta 1

24 januari, 2017 Skriv en kommentar
Details / Fashion / Mode / On my mind.

Annonsen laddas.

img_6298

img_6325

img_6314-1

img_6318

denim/ levi’s heels/ valentino sweater/ gina tricot bag/ chanel suedejacket/ sanne alexandra

Såhär såg jag ut för ett par dagar sedan! Jeans i alla olika färger är typ det bästa jag vet. Går i det jämt och levi’s klassa vintage är favoriterna!

Godkcäll!

Phu. Helt slut i kropp och knopp och känner mig helt färdig. Bara jag inte är påväg att bli sjuk nu för har verkligen ingen tid för det! Sitter och slötittar på million dollar listing new york (hörrni, sååå mycket fabulösa lägenhter det finns alltså. Hade ju inte tackat nej till en i new york direkt!) och äter mitt nya favoritsnacks, cocosrutor. Så smarrigt! Måste bli av med mitt sötsug igen, är tillbaka på ruta 1!

Varför ska smågodis vara sin i i bengen så gott? gah!

.

KRAM, tilda

Mysig hemmadag!

24 januari, 2017 2 kommentarer
Okategoriserade

Annonsen laddas.

img_6322

LOVER <3

Ingen förskola idag heller då det fortfarande går magsjuka! Överlyckliga att vi sluppit undan denna gång också men super stressad för nästa vecka, då lilla L ska vara själv på förskolan från 09-14. Jag är på jobb i sthlm och min man tränar och kan liksom inte gå ifrån! Får bara hoppas på att magsjukan hinner avta innan helgen, så att vi kan dit ihop, någon dag eller 2 till innan hon går dit själv!

.

Barnen och jag myser vidare här hemma. Jag med osminkat ansikte och barnen fortfarande i sina pyjamas! Ibland får det bara vara så, det är ju faktiskt himla mysigt! Minns själv när man någon gång med lite rasslig hals eller magont fick stanna hemma med mamma eller pappa. Då var det lek, mys och filmtajm dagen lång. Ett gäng kakor och annat smaskens slank också ner. Bara myyyysiga minnen från det!

.

Nu måste jag jobba på här. Ligger efter med såååå mycket jobbmässigt och är stressad upp till tänderna! Får sätta mina små framför någon film under tiden!

.

KRAM, tilda

Tålamod och en ovälkommen magsjuka

23 januari, 2017 5 kommentarer
Barnkläder / Barnmode / Barnrum / Bebisar / Charlize Celine / Family and friends / Fashion / Luiza Lively

Annonsen laddas.

img_5629

En natt där lilla L kom in till oss runt 03, och när hon inte heller skulle somna om. Hon tumlade runt, sparkade med benen, pratade, fnittrade och skulle absolut inte somna om. Kl 06, då slog hon igen sina blå och klockan 07 ringde klockan! Yes, jag är bra trött idag. Trött men vad gör det när solen strålar som den inte gjort på flera veckor?! Sprallig och har härliga, kittlande vårkänslor i hela kroppen!

img_5614

En tjurig liten Luiza i tshirt från livly.

Strax innan 09 så satt barnen och jag (!!!) i bilen påväg mot förskolan. Parkerade, hoppade ut ur bilen och började gå då telefonen ringer. Kom inte in, vi har fått magsjuuuuka ropar fröken i luren!

Snacka om tur. Så jag & tjejerna satte oss i bilen igen och åkte mot fiket i Särö. Lyxade på färska bullar och luiza levde rövare tills vi bestämde oss för att åka hem. Barnen leker med barbies och jag får iväg mail och osar till modeveckan som sätter igång nästa vecka. Visningarna på söndag (en söndag?) får jag skippa för hinner inte upp!

Pannkakslunch och cykeltur i vårvädret till bibblan väntar efter lunch. Ändå mysig dag, trots stressmorgon (tålamodet efter 2 barn är på ju helt galet stort!) och vidrig magsjuka!

.

Fin sag i solen, passa på och njuuut!

Kram, tilda

Stressiga mornar!

23 januari, 2017 6 kommentarer
Belysning / Details / Inredning / Interior

Annonsen laddas.

img_5581

Morgonmyset!

Stress, som alla mornar när vi går upp liiiiite för sent. 2 stycken som ska klä på sig och 2 stycken som ska borsta tänder tar lite längre tid än vanligt. Ingen av dom små är morgonmänniskor (they got it from papa) och ingen av dom som vill samarbeta med lilla mamsen heller sådär tidigt!

Det är en himla skön känsla när jag sätter mig i bilen och båda barnen sitter där! Hehe.

.

Måste dra!

KRAM, tilda