Smaka på Lily Cole

Du har väl inte missat att den brittiska supermodellen Lily Cole sedan i våras är nytt ansikte för The Body Shop? För att uppmärksamma detta har hon, bland annat, tagit fram en gästkollektion (döpt till Cruelty free makeup) med sminkprodukter för märket, där bland annat rouge, primer och flytande eyeliner ingår. Läppglansen i serien, Mini hi-shine, har redan blivit en personlig storfavorit. Fina färger, bra pris (75 kr) fruktig god smak och precis så litet att det får plats i den minsta väska eller ficka. Finns i fyra olika nyanser, det här är Go Wild.

lily cole the body shop läppglans hi shine

  1. Vad roligt att du upkapattsr det, e4ven om jag tycker som jag tycker om din blogg oavsett! :-) Jag tror de flesta av oss blir glad ff6r lite uppskattning. Se4rskilt ne4r det kastas se5 mycket skit i bloggve4rlden, e4r det extra roligt att fe5 lite bloggke4rlek kastad pe5 oss ibland ockse5! Men framff6r allt: jag gillar verkligen din blogg och tycker du gf6r ett be5de bra och viktigt jobb i den! :-) En fin Sf6ndag f6nskar jag dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..