Ciaté Caviar Manicure Rainbow

I måndags jag med på min sista skönhetsplåtning innan mammaledigheten, där vi avhandlade höstens hetaste makeup-trender. Självklart var jag bara tvungen att se till att fotomodellen fick ett lager av hypade Ciaté Caviar Manicure i multifärgade nyansen Rainbow och jag kan nog bara säga: wow, wow och varför-har-ingen-kommit-på-detta-tidigare-wow. Vi kan slänga in ett OMG också, när vi ändå håller på.

Ciaté Caviar Manicure är lätt att använda, du bara applicerar två lager av underlacket och sprinklar sedan de små kulorna över. Ska hålla i 48 timmar, förhoppningsvis blir livslängden lite längre med ett bra överlack. Bäst av allt är att Ciaté Caviar Manicure är snyggare i verkligheten än på bild. Skynda fynda på närmaste webbutik är allt jag har att säga, för detta är sommarens hetaste och kanske snyggaste manikyr 2012.

ciate caviar manicure rainbow