Sista veckan på jobbet…

En del av er har mejlat och frågat eller lämnat en nyfiken kommentar, men för många av er blir detta kanske en överraskning. Yes, jag ska bli mamma. Det här är min sista vecka på redaktionen, för snart byter jag ut jobbet som skönhets- och hälsoredaktör med volymmascaror, mjukgörande bodylotions och väldoftande parfymer mot en lång mammaledighet med sköna vagnpromenader, otaliga blöjbyten och troligen många vakna nätter.

På fredag jobbar jag min sista dag här på DV, sen säger jag hej då för den här gången – men också på återseende! Jag vill verkligen säga stort tack till alla ni som har följt bloggen och läst mina artiklar i Damernas Värld, det har varit så roligt att lära känna er, besvara alla era beautyfrågor och höra era åsikter om vad ni vill se mer eller mindre av i skönhetsväg. Snart får ni träffa min vikarie, både här på nätet och i tidningen – en superduktig tjej med många järn i elden. Men som sagt, på fredag säger vi hejdå på riktigt. Följ gärna bloggen fram till dess!