Face Stockholm gillar J.Crew …

… och J.Crew gillar uppenbarligen Face Stockholm, för nu har den amerikanska klädkedjan och vår svenska stolthet inlett ytterligare ett samarbete efter de hypade nagellacken i höstas. Den här gången handlar det om två läppstift, en röd nyans döpt till ”Chili flake” och en orange nyans döpt till ”French martini”. Stiften kostar 20 amerikanska dollar styck (cirka 140 kronor) och finns ute i butik eller på J.Crews webshop just nu.

J.Crew leverar till Sverige, men tyvärr tror jag inte att de går att få fatt i via Face Stockholms butiker eller webshop, så det blir att antingen bänka sig på första bästa plan över Atlanten eller klicka hem nyanserna från J.Crew. Glöm inte bort att dubbelkolla hur mycket frakten och tullen kostar innan du beställer.

face stockholm j crew läppstift