Hemma hos mig

Det är inte bara Emma Sundh som håller på och tapetserar och trixar i sin lägenhet, även jag gillar att leka Martin Timell i bästa Äntligen hemma-anda. Sen vi flyttade in i vår nya lägenhet mitten av februari har vi bland annat tapetserat i köket, slipat alla golv och målat en miljon golvlister. Känns det som, i alla fall. Här är ett litet axplock av hur det ser ut hemma hos mig.


Här vid köksbordet (ett Blocket-fynd som jag målat om i högblankt vitt) hade jag gärna ätit frukost varje morgon om jag inte var så sjukt morgontrött och alltid på väg ut genom dörren med andan i halsen. Därför blir det, tyvärr, nästan alltid frulle framför datorn på jobbet. Tapeten är designad av Josef Frank.


Ett urval av mina favoritprodukter står alltid uppradade på den ärvda brickan. Just nu är det sommardofter och korallfärgade nagellack som gäller för hela slanten.


På gästsängen/dagbädden bor det ett gäng färgglada elefanter från Svenskt tenn.


Vassa hundklor och nyslipade golv är inte världens bästa kombo, ett faktum Milton är lyckligt omedveten om.