Bra foundationtips!

Nu är jag äntligen tillbaka! I dag är en fullspäckad dag med bland annat hudföreläsning och Chanel-intervju på schemat så jag hinner tyvärr inte lägga upp bilder från London förrän imorgon. Bjuder på ett smart foundationtips istället!

Har du en foundation som känns för mörk eller för ljus för din hudton? Prova att ljusa upp/mörka ner den med en annan foundation. Med två olika nyanser kan du snabbt och enkelt blanda till din egna, unika nyans allteftersom din hudton förändras med årstiderna. Att blanda två foundations från samma märke och linje är alltid smart, även om andra kombinationer kan fungera minst lika bra. Själv blandar jag just nu lystergivande och medeltäckande Chanel Perfection Lumière med mattande och mer täckande Clinique Stay-matte oil-free makeup och det går hur bra som helst.

Clinique Stay-matte oil-free makeup är förresten en kommande nyhet (landar i butik i april) som ska ersätta märkets foundation Superfit som inte längre finns att köpa. Jag gillar den skarpt. Den täcker riktigt bra, känns dryg och håller hela dagen. Dessutom känns den tryckbara förpackningen smart.