Rapport från London: del 2

Eftersom mina intervjuer med Jenna Menard och en mängd av Cliniques produkt-utvecklare var schemalagda till eftermiddagen fick jag loss lite egentid på morgonkvisten. Jag styrde stegen till Oxford Street och Regent Street.


London bjöd verkligen på sin bästa sida. Eller vad sägs om strålande sol och närmare 20 grader varmt? Så här såg det ut när jag promenerade genom pittoreska St Christophers Place.


Jag visste i och för sig redan på förhand att det skulle bli kalas-väder, för det här meddelandet låg och väntade på sängen när jag kom hem från cocktail-festen kvällen innan. En sån service skulle man ju ha hemma också, eller hur?


Sprang in på Aldo och upptäckte att märket tydligen har lanserat dofter (för visst finns de inte i Sverige?). Stötte också på en fellow svensk i jätteformat i form av Ben Gorham i H&M:s regi. Det syns inte på mitt fotografi, men bilden var minst tre meter hög.


I London var visst Marnis kollektion för H&M inte fullt lika populär, för helt plötsligt hängde den där framför mig, klänningen som jag aldrig fick tag i i förra veckan. Lycka!

Efter min snabba shopping-runda var det dags att återvända för eftermiddagens intervjuer. Där fick man tyvärr inte fotografera men jag kan skvallra om att Jenna Menard var fantastiskt trevlig (och supersnygg) och att Clinique har riktigt spännande nyheter på gång. Jag fick fingra på några av dem, bland andra de kommande nyanserna från Chubby Sticks. När Chubby Sticks lanserades i USA förra våren sålde de slut på två veckor, vilket tog Clinique på sängen. Nu har de förstått produktens popularitet och kommer som sagt att lansera ännu fler färger (ute i butik i Sverige först i september), liksom Chubby Stick For Eyes (lanseras i Sverige i oktober).


De här är mina favorit-färger från Chubby Sticks-serien. Den röda finns att köpa redan nu, medan vi tyvärr får vänta till hösten innan den i rosa respektive den i orange når svensk mark (liksom ytterligare en handfull färger). I USA kommer de redan till sommaren, om jag inte minns fel.

Nyfiken på vad Jenna Menard och de andra Clinique-giganterna hade att berätta? Håll ögonen öppna i ett kommande nummer av Damernas Värld! Psst! Är du förresten också nyfiken på vad jag köpte med mig hem från London? Blev det något från Tom Ford eller inte? Snart ska jag berätta…