Frågestund!

Eftersom jag aldrig har haft en frågestund här på bloggen tycker jag att det är hög tid nu! Är du nyfiken på något, vad som helst, är det bara att fråga på. Ställ dina frågor i kommentarsfältet eller skicka ett mejl till therese.hallberg@dv.bonnier.se.

Pssst! Du vet väl om att du kan ställa dina skönhetsfrågor till mig precis när du vill? Du gör det här!

  1. Fina Halli Dalli! Jag undrar vad jag ska smörja in mig med? Jag är så sjukt, sjukt torr… Puss

    1. Fina Angelica! Är du supertorr tycker jag att du först ska exfoliera hela kroppen med en bra skrubbcrème. Smörj därefter in dig när huden fortfarande är en smula fuktig, så binder du ännu mer fukt i huden. Gillar du body butters (som är toppen vintertid) är min personliga favorit Clinique Deep Comfort Body Butter, men den kostar en liten slant. Även Dove och RItuals har prisvärda alternativ. Bästa body lotionen som jag provat på länge kommer från Nivea och heter Pure & Natural. Lycka till!

  2. Hej, jag skulle bli jätteglad för tips på bra schampoo, balsam och inpackning. Jag har provat väldigt många märken själv men inte hittat det perfekta. Jag har torrt, behandlat hår med känslig hårbotten. Önskar, som alla andra givetvis också gör, ett välmående och glansigt hår ; )
    Tack på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..