Shoppingtips: Snyggaste axelremsväskorna i butik nu

Axelremsväskor är inne just nu och jag gillar den modellen för många av dem kan man även bära ”crossbody”. Inte alla. Här är några fina varianter som finns i butik nu. Den första kommer från Gucci och den nedanför från Zara.

421970_KHNRN_8642_001_065_0000_Light-Dionysus-GG-Supreme-shoulder-bag

8125104050_1_1_1
8541104001_2_1_1

Den vintervita kommer från Zara och den nedanför från Chloé, som blivit en klassiker. Likaså den första från Gucci verkar stå sig både i trendfaktor och som klassiker. Bra köp med andra ord.

650609_in_pp

 

712681_in_pp

Vågar man satsa på en väska i färg så ska den vara vinröd i höst och den här kommer från Chloé och den under är från Saint Laurent.

 

732303_in_pp

axelväska

Den sista väskan kommer från H&M och finns även i svart.

 1. Åh, den där Gucciväskan går jag och suktar efter nu efter att du tipsade om den tidigare – vill ha ?! Har en fråga angående dina Hermessandaler – hur är de i storlek, bör man gå upp en storlek? En annan fråga, Tory Burch ballerina, är det något att satsa på till hösten? Ha en fortsatt fin sommar och än en gång tack för all härlig inspiration!
  //Katarina

  1. Katarina, jag har 38 i mina svarta och 38,5 i de bruna – ingen direkt skillnad på dem tycker jag. Jag är vanligtvis en 37,5. Gå upp lite så slipper hälen hänga ut. HA en fin sommar du med!

 2. Ahhh,dessa små läckerbitar..
  Gucci’s är såå fin,men man kan nog inte bära den crossbody tyvärr
  Jag älskar den lilla från YSL,så Chic!
  Har precis klickat hem en LV Samur,så praktisk och klassisk!
  Nu är jag ute efter en LV Artsy i vinrött,älskar den färgen..
  Kram på dig Sus!
  Alex

  1. Alex, Du har rätt den kan man inte hänga crossbody – har ändrat det i texten. tack! Såg din fina väska på insta 😉 Grattis! Stor kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..