Sommarklassiker från Cubus

2 juni, 2016 2 kommentarer
Inspiration

 

sponsorskylt (1)_CubusCubus_samarbete_jeansjacka_vita-jeans_Valentino_summer-in-the-city_linneskjorta_must-have_susanne-histrup

Att investera i klassiska plagg är både ekonomiskt för miljön och för plånboken så mina must haves för sommaren är plagg som man kan bära säsong efter säsong och som faktiskt alltid känns lika rätt och inne. De är basen för en lyckad sommargarderob tycker jag. Ett par vita jeans passar faktiskt till allt. Lika snyggt till sandaler som till sneakers som till klackar. Lätt att klä upp och klä ner. Den perfekta ljusblå linneskjortan från Cubus kan jag bara inte vara utan. Funkar lika bra på stranden över bikinin som till slitna jeansshorts. En trenchcoat, bikerjacka och en grym jeansjacka är en trio av ytterplagg som funkar till mycket. Snyggaste jeansjackan hittar ni på Cubus och den kommer att bli en riktig trotjänare i garderoben.

Cubus_samarbete_jeansjacka_vita-jeans_Valentino_summer-in-the-city_linneskjorta_must-have_susanne-histrup

Jag gillar speciellt fickorna på min jeansjacka, som ger en liten retrokänsla tycker jag.

Cubus_samarbete_jeansjacka_vita-jeans_Valentino_summer-in-the-city_linneskjorta_must-have_susanne-histrupCubus_samarbete_jeansjacka_vita-jeans_Valentino_summer-in-the-city_linneskjorta_must-have_susanne-histrup DSC_0459