Perfekta studentoutfits för under 500 hundringen

Snart är det studenttider och jag har hittar sex fina outfits för under 500 hundringen, bra va? Och sedan kunde jag inte motstå att ta med en riktig lyxlirare. Första klänningen kommer från ASOS och den nedanför hittar ni på Gina Tricot för endast 149 kr.

asos vit

73991142001_m

Klänningarna nedanför kommer båda från H&M. Den första korta klänningen med spetsdetaljer kostar 299 kr och den långa helt i spets blir din för 399 kr. Så snygga tycker jag.

hmprod

 

spets

Är man ingen klänningstjej, lugn jag har hittat två superfina jumpsuits eller playsuits som det heter när benen är korta. Den första är från ASOS  och är riktigt het då den både är i spets och ”off shoulder”,  två super trender nu. Den andra är från Gina Tricot.

jump
74029142001_m

Sist men inte minst en riktig lyxklänning från Self-Portrait.

image3xxl

 1. Så många fina modeller! Gillar särskilt den första, lite snäll ända tills man ser ryggen! Studenttider – så roligt det var. Känslan av att ha hela livet framför sig var ju oslagbar! Även om vi inte ska fira någon speciell person, så brukar hela familjen ge sig ut den dagen då det ska åkas studentflak i vår stad – det är sååå kul!
  Kram
  Karin

 2. Tipsa gärna om nåt för mamman till studenten, det är jag i år :)! Får inte vara för kort då jag är 177 cm. Tack på förhand!

 3. Oh ljuvligt fina och min favorit är den sista!
  Så vacker! Tack för inspirationen, vitt hör liksom till nu när värmen förhoppningsvis kommer!
  Fin start på veckan!
  Kattis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..