Metallickjolen: Shopping och stylingtips

7 april, 2016 8 kommentarer
Inspiration

Metallfärgade plagg, skor och accessoarer är sååå inne i vår. Här har jag valt ut de snyggaste metallfärgade kjolarna som finns i butik just nu samt olika stylingtips!

Metallic_J-crew_ASOS_HM_Susanne-Histrup_Stylingtips_shoppingtips_DV

Att styla en guldfärgad kjol med en jeansskjorta är briljant trycker jag och att det råkar vara min favorit Jenna som gör det, gör ju saken bara bättre. Very stylish!

Metallic_J-crew_ASOS_HM_Susanne-Histrup_Stylingtips_shoppingtips_DV

Första silverkjolen kommer från Isabel Marant och den nedanför i guld är en budgetvariant från ASOS.

Metallic_J-crew_ASOS_HM_Susanne-Histrup_Stylingtips_shoppingtips_DV Metallic_J-crew_ASOS_HM_Susanne-Histrup_Stylingtips_shoppingtips_DV

 

En läsare tipsade om den här snygga plisserade kjolen från And Other Stories

guldpilss

Att matcha med sneakers eller låga skor gör att man ”klär ner” plagget. Man får en umpfeffekt i kjolen men man känner sig inte så överklädd. Att dessutom addera en stickad tröja ger outfiten en fin helhet tycker jag. Kjolen nedanför kan man klä upp med klackar eller köra gympaskor till, lika snyggt båda två. En vit krispig skjorta och vita sneakers and off you go.  Ni hittar den  hos ASOS.

Metallic_J-crew_ASOS_HM_Susanne-Histrup_Stylingtips_shoppingtips_DV Metallic_J-crew_ASOS_HM_Susanne-Histrup_Stylingtips_shoppingtips_DV Metallic_J-crew_ASOS_HM_Susanne-Histrup_Stylingtips_shoppingtips_DV

Den korta kjolen med olika metallic trådar är på rea nu och ni hittar den här. Ett väldigt bra köp för den som gillar kortkort.

Metallic_J-crew_ASOS_HM_Susanne-Histrup_Stylingtips_shoppingtips_DV

Den vita veckade kjolen med silverapplikationer kommer från H&M. Tänk er den med solbrända ben? Mums!

Att mixa olika material vet vi är effektfullt och blir oftast snyggt. J.Crew kjolen mixar material och lägger in fransar som en cool detalj vilket gör att den här kjolen magnifik. Happy shopping!

Metallic_J-crew_ASOS_HM_Susanne-Histrup_Stylingtips_shoppingtips_DV