Shoppingtips: Bomberjackan

22 februari, 2016 4 kommentarer
Shoppa trenden

Bomberjackan börjar bli ett återkommande inslag säsong efter säsong och är därför ett stilsäkert och coolt plagg att investera i. Från att ha varit ett funktionsplagg i militären är det nu ett trendplagg som bär av alla fashionistor världen över. Funkar lika bra på kvinnor som män och är lika snyggt över cocktailklänningen som till boyfriend jeansen.

 Julie Sarinana ,Kendall Jenner, BFF, Gigi Hadid, Filippa K, Bomberjacka, Shoppingtips, Saint Laurent, ASOS, Zara, Ganni

Första jackan kommer från Filippa K och finns även i svart och jackan nedanför är från Zara och de har en hel kategori som heter bombers på sin hemsida.

 Julie Sarinana ,Kendall Jenner, BFF, Gigi Hadid, Filippa K, Bomberjacka, Shoppingtips, Saint Laurent, ASOS, Zara, Ganni  Julie Sarinana ,Kendall Jenner, BFF, Gigi Hadid, Filippa K, Bomberjacka, Shoppingtips, Saint Laurent, ASOS, Zara, Ganni  Julie Sarinana ,Kendall Jenner, BFF, Gigi Hadid, Filippa K, Bomberjacka, Shoppingtips, Saint Laurent, ASOS, Zara, Ganni

Saint Laurents kollektion hittar vi en lite kitschig variant med guldmuddar och palmtryck och den andra blommiga jackan hittar ni här.

 Julie Sarinana ,Kendall Jenner, BFF, Gigi Hadid, Filippa K, Bomberjacka, Shoppingtips, Saint Laurent, ASOS, Zara, Ganni  Julie Sarinana ,Kendall Jenner, BFF, Gigi Hadid, Filippa K, Bomberjacka, Shoppingtips, Saint Laurent, ASOS, Zara, Ganni

 

Den mörkblå kommer från Ganni och den i silvernät är från ASOS.

 Julie Sarinana ,Kendall Jenner, BFF, Gigi Hadid, Filippa K, Bomberjacka, Shoppingtips, Saint Laurent, ASOS, Zara, Ganni  Julie Sarinana ,Kendall Jenner, BFF, Gigi Hadid, Filippa K, Bomberjacka, Shoppingtips, Saint Laurent, ASOS, Zara, Ganni

Megabloggaren Julie Sarinana ( mer känd som Sincerely Jules) och Kendall Jenner med sin BFF Gigi Hadid sportar alla tre den här trenden och gör det med bravur.

Bilder från Pinterest.